מכתב אהבה?

• פותח הנושא ounce
  • פורסם בתאריך

ounce

New member
מכתב אהבה?

שלום לכולם,

אני בן 18 ובמעייני סיפור נושן של אהבה בסימן שאלה. קודם כל, אני פונה לגילאי 16+ לא רק מפני שאני רוצה לקבל תגובות ממי שהשתפשף קצת יותר, כי אם גם אני קרוב יותר אליכם.
הסיפור מתחיל לפני שנה וחצי. ראיתי הודעה של מישהי בפורום אחר בכותבה שקשה לה להרדם ושנודדת היא למחשבות. באותה העת הלב שלי עוד יכול היה להרגיש אהבה. שלחתי לה הודעה פרטית ואמרתי לה שלפעמים הרבה יותר משלהב לדבר עם בן אדם שאתה לא מכיר, ושאולי זה ישכיח אותה מהמחשבות והיא עוד תרדם. לא עשיתי את זה בשביל להתחיל איתה, אבל באותה התקופה יריתי לכל הכיוונים, בעלמא כי אין מה להפסיד. אז כן, מילותיי היו מכוונות, מצחיקות, שנונות, אהבתניות.

היא נתנה לי כתובת מסנג'ר והתחלנו לדבר. השיחות זרמו כמו מים. מסתבר שהיא בת שנה מעלי בגיל. את הלהט שבשיחות שלנו יכולתי להבין רק אחרי הסוף.
היא בדיוק נפרדה מהחבר שלה אחרי 11 חודשים, מזה שהרגיש לה נכון לשכב איתו אבל אפילו לא נפרד ממנה במילים. כשהייתי קטן לא ידעתי שאני נראה טוב, ועד היום תחושה פנימית שלא עוזבת אומרת את אותו הדבר. היא ראתה את התמונה שלי במסנג'ר, ואמרה לי שאני נראה מצוין, שבטח הולך לי טוב עם בנות. שאני נראה לפחות בן 20. כשדיברנו על מוזיקה היא ידעה לקלוע שאני אוהב שירים ישראלים יפים, ושאני לא מתחלק למחנאות הרוק-מזרחית שכל כך מאפיינים את בני גילנו. אהבנו ביחד שירים שעד היום משפיעים עלי, ואפשר להגיד שנשבתי בקסם המשותף שהתפתח בנינו.

לא נפגשנו אף פעם, אבל תמיד דיברנו על זה. נתחתן, בצחוק כמובן. בקשר הזה, השיא הגיע כשהיא הוסיפה אותי לפייסבוק. צחקנו מהבדיחות בסטטוסים אחד של השני, עשינו לייקים על השירים היפים שכל אחד העלה מיוטיוב והשני אהב. סוף סוף היא מצאה מישהו שלא מחזר אחריה בטירוף נואש. באותה תקופה גם כתבתי בעצמי שירים (מילים בלבד), כשעוד רגש האהבה פעפע בי, והיא כמובן אהבה אותם. מה שכל כך מרגש זה שאף פעם לא באמת הסתכלתי בתמונות שלה. אהבתי את האופי שלה, שהיא באמת מבינה את החיים כמו שמעטים מבני גילי מיטיבים לעשות. רק אחר כך הבנתי שזאת הפעם היחידה שאהבתי את הפנימיות של מישהי, רק אותה, בלי קליפות. אבל בשיא כמו בשיא, ישנם שני צדדים, ואם צד אחד הוא העליה אז בצד השני יש ירידה. בשלב מסוים התחלתי להסתכל וגיליתי שהיא מלכת היופי. היא באמת יפה, לא סתם רגשות. היופי שלה סנוור אותי, ואני חושב שהפכתי להיות כמו כל המחזרים שלה, מחזרי ה-את יפה ואת הכל, כתבתי לה שאני מרגיש שהקשר מיותר כי אנחנו לא נפגשים, שציפיתי למשהו. עד עכשיו זה היה תחושות ואמירות אפלטוניות הדדיות, אבל עכשיו התחלתי להיות המהופנט הנלהב. באופן כללי הקשר דעך.

אז הגיע השלב שהיא לקראת גיוס, ומדי פעם דיברנו על איזה שיר שאהבנו וכבר אין לו חשיבות. כבר כמה חודשים שלא דיברנו וכשהיא מתחברת למסנג'ר אני סתם לוחץ על הצלמית שלה, כמעט בשביל לשלוח הודעה. היה מפתיע לראות שקיבלתי ממנה "נדנוד" אחרי זמן שלא דיברנו. היא אמרה שאוי, זה נלחץ בטעות, אבל היום אני מבין שהיא בעצם עשתה אותו דבר כמוני. לחצה על הצלמית שלי וסתם בהתה.
בכל מקרה, אחרי זמן מה הגיע השפל, או הסוף, והיא מחקה אותי מהפייסבוק. היא בחורה עניינית, ולמה לה להשאיר קשר דועך מולה?

היא כבר התגייסה. אני לא הטיפוס המאוהב ששוקע ברגשותיו - כן חשבתי על אחרות, כן התעניינתי וזה בכלל לא מעסיק אותי ביום יום. למרות זאת, אני מניח שעצם זה שאני עד עכשיו חושב על זה זוהי סיבה מספיק טובה לכתוב כאן את השרשור. המחשבות על הפספוס הזה עולות בי בדרך כלל בשעות המאוחרות. היא באיזור אחר של הארץ, אין דרך לבוא אליה, ועולה בי התהייה מה אפשר לעשות כדי לכבוש מחדש את הלב שלה? לא אוסיף אותה שוב לפייסבוק אחרי כל כך הרבה זמן; בכלל לא נראה לי שכדאי להשתמש בכלי הזה שלמעשה הווה את התחלת הסוף. חוץ מזה, יש לי עכשיו בגרויות ואני עסוק, אז אולי אין טעם להשקיע כשאין זמן, אבל כל אחת תתרגש לקבל את זה, אז האם לשלוח לה מכתב אהבה? כי באמת, באמת, אין לי מה לכתוב.

Alinesis

New member
תקשיב...

אני חוויתי משהו מאוד דומה, יצא לי להכיר מישהיא דרך אתר הכרויות, וסתם זרקתי איזה מילה למישהיא שלא העלתה תמונה אפילו, ברגע שהוספתי אותה דיברנו 5 שעות מ11 בלילה עד איזה 4 לפנות בוקר, וככה במשך שבוע עד שהחלפנו תמונות ונפגשנו...
היא לא הייתה סתם יפה אלה בול המראה שאני מחפש באישתי לעתיד, ברונטית עם עיניים כחולות וגוף ספורטיבי משגע!

מיותר לציין שהייתי כמו חולה כלבת מזיל ריר על הרצפה...(לא מולה כמובן)...
הפגישה הייתה מוזרה קצת, אולי באשמתי, לא תיאמנו את מיקום הפגישה כל כך טוב, והיא הייתה צריכה ללכת מוקדם אחרי שעה בערך בגלל שיעור שהיה לה באותו היום..
איך שסיימנו את המפגש ידעתי שזה לא הלך טוב...והייתי על הקרשים במשך 3 ימים! עד שמצאתי מישהיא שנראית כמו יצירת המופת של אלוהים, שאפשר לדבר איתה מבלי שהנושאים נגמרים ונראית כאילו היא מתעניינת בי גם כן, זה נגמר! הייתי על הקרשים, לא פחות מסוף העולם. והקשבתי לשיר אחד ספציפי שדיבר אליי במשך שבוע..

העניין הוא שכמו במקרה שלך (לא שאני מזלזל או מקטין במה שהיה ביניכם) זה נגמר לפני שהתחיל משהו...לא באמת איבדת שומדבר, אל תדכא את עצמך בשביל אשליות, אני בטוח שיש לך מספיק בעיות בחיים גם בלי..תחפש משהו אמיתי בתוך העולם הזה! אל תתאהב במישהיא שלא מוכנה לעשות את המעבר הזה מהעולם הווירטואלי לאמיתי כי העולם הווירטואלי הוא מקום מאוד בודד חבר...

אני מקווה שעזרתי, אתה עדיין מאוד צעיר ואני מקווה שתשקיע יותר בדברים מוחשיים, אני מכיר את התחושה של להיתקע על מישהיא ספציפית שהיא לא מוגדרת עדיין, אבל לי אישית זה תמיד התנקם בסוף..תשמור על ראש פתוח, תגשש ותהיה אופטימי! =]

ounce

New member
תשובה...

אהבה זה מושג גדול. אני לא יודע אם אני מאוהב בה. אני רק יודע שבכל שנותיי הקצרות לא פגשתי אחת לטעמי כמוה.
זה לא נכון להגיד שהיא לא הייתה מוכנה לעשות את המעבר מהעולם הווירטואלי לאמיתי. נהפוך הוא, כל זמן שדיברנו בתקופת הלהט זה היה באוויר.
את העצה שלך אני כמובן מבין ומיישם. אין זה נכון להגיד שאני כל היום חושב עליה. המשכתי הלאה, כפי שציינתי. עם זאת, העובדה שזה עדיין נמצא שם וכבר שנה וחצי שזה סיפור שאני לא שוכח - זהו לבטח דבר בעל משמעות. אז המשכתי הלאה ופגשתי בחורות אחרות, אך מה הרווחתי אם אני לא שלם עם עצמי?

ounce

New member
כי...

הסיבה היא ששנה וחצי לא דיברנו. הסיבה השניה היא שאין לי איך להתקשר אליה, היא לא מתחברת למסנג'ר וכבר התגייסה.
חשבתי לנסוע אליה, לצפון, לחפש אותה ולהתקל בה במקרה, אבל זה כמובן כמעט לא כדאי כי לא בטוח שאמצא אותה.
תודה.

Maldini Girl

New member
אני נורא רוצה להגיד " תכבוש לה מחדש את הלב"

בפועל, מה שאני הייתי עושה זה אולי להוסיף אותה מחדש לפייסבוק או לשלוח לה הודעה במסנג'ר ולשאול מה קורה, להגיד "לא דיברנו מזמן" ולראות אם עדיין יש עם מי לדבר.
תשמע, הקשר התנתק וזה קורה. וכשזו מישהי שהייתה קרובה אלייך זה קשה אפילו יותר. השאלה היא אם זה שווה את המאמץ שלך. כרגע זה נמצא אצלך כמן זיכרון מתוק. אבל אולי היא מחקה אותך מסיבה? (אין לי מושג למה. אבל אולי יש לה כזאת) אולי היא רצתה לנתק קשר?
אני אגיד לך עליי- אני לא מוסיפה אנשים למסן/פייסבוק אלא אם כן אני מתכוונת לדבר איתם. היה לי ידיד, הוספתי אותו לפייסבוק, באיזשהו שלב הוא ממש פגע בי ואמרתי לו "אין טעם שנמשיך לדבר יותר" אבל מודה שלא מחקתי אותו מהפייסבוק. כי מה אכפת לי, אז כשהוא מפרסם סטטוס מידי פעם אני פשוט מתעלמת. ולכן זה גורם לי לחשוב שאם היא עשתה את זה-אולי יש לה סיבה משלה.
במילים אחרות- אולי, עם כל הכאב- זה לא שווה את המאמץ?

noam270

New member
דבר ראשון

מדהים לראות מישהו כמוך בן גילי שחושב ככה. אני מנסה לדמיין את האנשים מהשכבה שלי מדברים כמוך וזה ממש לא מתחבר, אז באמת - אני חושבת שמי שתהיה איתך תרוויח.
בקשר למה ששאלת, אני לא רואה סיבה למה לא לנסות ליצור איתה קשר. תחשוב על זה, מה כבר יש לך להפסיד? אני מניחה שבקרוב גם אתה תתגייס ואז בכלל הקשר יאבד, אז בינתיים, למה לא לנסות?
דווקא להוסיף אותה שוב לפייסבוק זה רעיון טוב, ואז תוכל לשלוח לה הודעה בסגנון "מלא זמן לא דיברנו, מה חדש?" ואז לנסות להתקדם משם.

שיהיה לך מלא בהצלחה!

noam270

New member
בשמחה

למעלה