מכשיר למדידת דופק עוברי

מכשיר למדידת דופק עוברי

אני בשבוע 10 ,לאחר המון טיפולי IVF
עברתי כמה הפלות בשבועות מתקדמים(אני ללא ילדים ) וכרגע אני לא ממש רגועה, שמעתי על המכשיר הביתי "בייבי לינק" , מה דעתכן על המכשיר האם מומלץ לרכוש אותו? הבנתי שניתן להשתמש בו משבוע 14 , האם כדאי ושווה לרכוש?

giraffelle

New member
לא רכשתי אף פעם

אבל יכולה להגיד לך בתור לחוצה בעצמי, שלא בטוח שיהיה לזה דווקא אפקט מרגיע.
מתמכרים ל"הרגעות" האלו. אם את עושה US פעם בשבועיים את מתחילה להילחץ שוב אחרי שבוע. תעשי כל שבוע, תילחצי אחרי יומיים. תשמעי דופק כל יום, תרצי כל שעה...
צריך למצוא איזון, כל אחת ומה שמתאים לה, אני רק מעלה את הנקודה הזו - גם יותר מדי יכול להיות לא טוב בשביל השקט הנפשי. (ויכול להיות גם מוצלח, לא אומרת שלא).
&nbsp
ושמעתי גם שלפעמים לא מצליחים לשמוע דופק עם המכשיר סתם בגלל חוסר מיומנות, ואז זה כמובן עוד יותר מלחיץ...

לא לחוצה ברמה כזאת

קודם כל תודה לך יקירתי על תשובתך, האמת שהחלטתי להיות אופטימית ולא לדאוג , רק חשבתי שיהיה נחמד פעם ביום או כמה ימים לבדוק מה שלום הקטן , זה נשמע מכשיר נחמד מאוד
השאלה האם הוא באמת מדויק וטוב כמו שטוענים , לכן רציתי לשמוע דיעה של בנות שהשתמשו במכשיר

נטלייי

New member
קניתי מכשיר כזה

אפילו לא זוכרת של איזה חברה מרוב חוסר שימוש בו.
בהריון הקודם השתמשתי בו בדיוק פעמיים (מצאתי את הדופק די בקלות וקניתי מהמכשירים הפחות מתקדמים).
בשבוע 19 כבר הרגשתי את המתוקונת והיא בהחלט היתה פעילה אז לא הייתי צריכה את המכשיר.
&nbsp
בהריון הנוכחי - מההתחלה לקחתי הכל באיזי ובלי לחץ, כולל ההמתנות לבטא ולדופק.
בשבוע 16 כבר התחלתי להרגיש תזוזות של הפיציות, ועכשיו אני בשבוע 23... אז בכלל לא נגעתי במכשיר.
&nbsp
מה שכן - אני לא מתיימרת להרגיש את התחושות שלך כי לא עברתי את מה שאת עברת.
אז תלוי עד כמה את לחוצה בעניין, אם מספיק לחוצה, הייתי הולכת על המכשירים היותר פשוטים. על שלי שילמתי 250 ש"ח כולל משלוח וזה הגיע עם בקבוק גדול של ג'ל.

שיהיה לך המשך

הריון תקין ומשעמם תודה יקירתי, רק תוכלי לומר לי מאיפה קנית? אין באף בית מרקחת באזור שלי (אני גרה בצפון הארץ)

Orental1

New member
קניתי מאי ביי ב50 ש״ח

השתמשתי המון בהריון מפחדים אישיים שלי.
כול יום עמוס שלא הרגשתי את העובר הייתי בודקת, בעיקר בדקתי בשבועות שטרם מרגישים את העובר והייתי ממש רגועה.

אני ממש ממליצה על המכשיר, בישראל יש אחד שעולה 700 ש״ח לא הצלחתי למצוא איתו דופק, החזרתי אותו לחברה והשתמשתי בפשוט מהאי ביי.

Lirit3

New member
אני גם רכשתי דרך איביי והשתמשתי לאורך כל ההריון

עד שהרגשתי תנועות.
רכשתי את המכשיר הזה [URL]http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=Sonoline+B+Fetal+Doppler+3MHz+LCD+Prenatal+Heart+Monitors++FDA&_id=321254101687&&_trksid=p2057872.m2749.l2658[/URL]

מה שכן, צריך לדעת להבחין בין ה"דופק" של השילייה ובין הדופק של העובר, שכן המכשיר בודק זרימת דם ואם לא יודעים נכון למדוד, יכולים להתבלבל בקולות (הדופק של העובר נשמע כמו דהרת סוסים והשלייה יותר כמו סוג של שריקה).

אני לא מצליחה להשיג

אין לי אי ביי ואני לא רוצה לבקש שיזמינו לי כי עדיין לא סיפרנו לאף אחד, אם מישהי מעוניינת למכור לי את המכשיר שלה שכבר אין לה צורך בו אשמח אם תיצור איתי קשר...

giraffelle

New member
בשביל לקנות באיביי את צריכה רק כרטיס אשראי בינ"ל

או לחילופין פייפל. יש מוכרים שמקבלים רק פייפל.
אפשר לפתוח חשבון פייפל גם עם ויזה ישראלית לא בינלאומית (אבל לא עם ישראכרט).
&nbsp
סתם לידיעתך
קניות באינטרנט זה כיף, תכירי מעכשיו בשביל קניות לתינוק

Lirit3

New member
זה הרבה יותר פשוט משזה נראה

את פותחת חשבון באיביי ומשלמת דרך כרטיס אשראי או דרך פייפל. את החשבון בפייפל את יכולה לפתוח גם דרך האתר בארץ: [URL]https://www.paypal.com/il/webapps/mpp/buyer-protection?locale.x=he_IL[/URL] (אם האתר מוצג באנגלית, תגללי למטה לשנות את השפה לעברית).

לאחר שפתחת חשבון באיביי ופתחת חשבון משלם בפייפל, לחצי על הלינק שצירפתי למעלה ותוכלי לרכוש את המוצר.

אני הייתי מאוד מרוצה ממנו.

למעלה