מכשיר ותוכנית חיילים מעולים באורנג'!

ori12313

New member
מכשיר ותוכנית חיילים מעולים באורנג'!

התוכנית למסירה גם למי שאינו חייל! הי, אני ואח שלי עשינו לנו תוכניות מעולות באורנג' ובסוף החלטנו שאנחנו טסים לחו"ל אז מי שמעוניין בתוכנית מעולה לעצמו או למישהו שהוא מכיר מהמשפחה והחברים שמדבר יותר מ-149 ש"ח בחודש אנחנו מעוניינים להעביר בעלות על תוכנית חיילים מעולה עם הטבות נוספות (גם למי שאינו חייל): תוכנית חיילים ברשת אורנג' - מסלול פרטי - הכל כולל מע"מ דמי שימוש חודשיים 10 ש"ח בלבד!!! 29 אגורות לדקה לכל היעדים!!! 18 אגורות ל-SMS!!! 3 יעדים מוזלים ברשת אורנג' ב-9 אגורות לדקה!!! חבילת גלישה חינם!!! בנוסף, מקבלים מכשיר דור 3 נוקיה 5800 מעולה!!! (שהשתמשנו בו רק חודש והוא חדש חדש עם הקופסא וכל האביזרים). בשימוש מעל 149 ש"ח (500 דקות) מקבלים זיכוי מלא על המכשיר (79 ש"ח) וגם לכל מכשיר ערכת מתנה מאיתנו (קנינו לעצמנו אבל כבר לא צריכים) הכוללת: סטנד לרכב המתאים במיוחד לנוקיה 5800, מטען לרכב ונרתיק נגד מים לנוקיה. גם שמנו כבר מגן למסך על כל אחד מהמכשירים. התחייבות לתוכנית 17 חודש (אבל מי לא היה רוצה להתחייב לתוכנית חיילים?!?!?) והתחייבות למכשיר ל-35 חודשים (שוב, מי יסרב להתחייב לתוכנית חיילים!?!??!?!) יש לי שני מכשירים כאלה (אחד עם פס אדום ואחד עם פס כחול) ושני מסלולים כאלה למסירה ושתי ערכות למסירה! כל הקודם זוכה! אני חייב לטוס אוטוטו לחו"ל אז אני מעביר בעלות לראשון שפונה! נ.ב. ניתן להעביר את החבילה גם למי שאינו חייל! לכן גם אם אתה לא חייל תפנה אלי ונסדר לך את התוכנית! ההעברה היא מיידית! נא לפנות במייל: [email protected]

kidumbiz

New member
אל תטעה את כולם אני עובד באורנג'

ברגע שתעביר בעלות התוכנית מתחלפת לתוכנית פרטית הרבה יותר יקרה, בנוסף לידיעתך ברגע שהחיובים עוברים ללקוח השני החזרי רמ"ש משתנים כך שלא יקבלו זיכוי.

ori12313

New member
ההצעה כבר לא אקטואלית, ולא היתה שום הטעיה.

זה שאבא שלי שוטר זה לא אומר שהוא יודע את כל חוקי התעבורה שקיימים. נא לא לפנות.

למעלה