מכשירים/מסחרי באוסטרליה

roieshoyer

New member
מכשירים/מסחרי באוסטרליה

ידידי ורעיי, האם מישהו מכם התנסה בהוצאת רישיון / הגדרים ביבשה המרוחקת (להלן אוסטרליה)? ואם כן, מה הפרוצדורות מבחינת רישום והוצאת ויזת סטודנט? תודה.

רוי, אני סיימתי בכלא האוסטרלי...

אחרי 4 שנים וניסיונות להוצאת ויזה ללימודי טיס..... היום זה יותר מסודר... אבל כמובן יקר כמו בארה"ב.... צור קשר ואנסה לאנות על שאלות... הייתי שם שנית לפני חצי שנה, בהפרש של 15 שנה, ושוב בילית לילה בכלא, אבל רק לילה אחד ואז הסברתי להם מה קורה ושיחררו אותי לבקר באוסטרליה. אגב, התיאוריה שעשיתי לפני 17 שנה ולא סיימתי את המעשי, מסחרי ומכשירים, התיאוריה עדיין בתוקף.... ואני אקבל ATP אוסטרלי בקרוב, כך אני מקווה.... שלמה זלקין

עכשיו את מבינה למה המינהל מפחד ממני

sadehram

New member
לא חטופי היקר

זה בגלל שהאוסטרלים קיבלו מידע מהימן על נסיבות חטיפתך שהיית קטן! ולא רצו שידור חוזר . לכן עצרו אותך .

ZeevRozenek

New member
שום דבר רומנטי, הזלקינד הזה

פשוט העביר מטוס לניו זילנד, ומעל אוסטרליה גילה שהוא קצר בדלק ונחת , ולא היתה לו ויזה, אז שמו אותו בכלא בגלל הפחד מסוכני מוסד (לאחר פרשת הדרכונים) ..... זאב

תודה זאב...

לגבי הסיפור, אז קודם טסתי לניו-זילנד בגלל שלא היתה לי ויזה לאוסטרליה.... ולאחר שקיבלתי ויזה בניו זילנד לאוסטרליה טסתי 9 שעות ל-coolangatta ליד בריסביין... בזמן הטיסה הם ביטלו לי את הויזה..... ובאמת חסכתי מלון, והם באמת נתנו לי חדר לבד במעצר, ואוכל, ותה אנגלי עם חלב, ואפילו מרחו לי את החמאה על הטוסט. (כי אסור לתת לעצירים סכין ביד..). נישמע מצחיק אבל זה מה שהיה.... שלמה זלקין

nadaveiron

New member
תה אנגלי עם חלב

אבי שותה את התה שלו ככה מאז שהיה במעצר בלטרון בשבת השחורה

nadaveiron

New member
טומי, ועוד ../images/Emo32.gif בעניין לילה בכלא..

ותסלחו לי אם אתם מכירים את הבדיחה: היו היה בימי ברז'נייב ברוסיה דיסידנט אחד שגידל תוכי
. הבעיה היחידה היא שהתוכי היה חוזר כמו תוכי על מה שהיה אומר בעליו, וכל מי שנכנס הביתה בורך לכן במילים: "פויה ברז'נייב, לעזאזל אמא רוסיה, שיחנקו הק.ג.ב.!". השמועה על הדיסידנט גונבה לאוזניהם של הק.ג.ב. ואלו בצעו פשיטה על הבית. ראה הדיסידנט את הסוכנים שועטים במדרגות, והיה ברור לו שאם התוכי יהיה בסביבה ימלקו את ראשי שניהם. בלחץ הענינים תפס את התוכי ודחף אותו בפריזר, מקווה שהק.ג.ב. יחשבו שהוא עוף קפוא. נכנסו סוכני הק.ג.ב. והפכו את כל הבית, אבל לא מצאו שום עדות מרשיעה. בערב הסתלקו תוך שהם מסננים אזהרות מפחידות לבעל הבית. אך הם הלכו, והדיסידנט הוציא את ה
מהפריזר, והתחיל לעבוד על הפשרתו
(עוד לא היה מיקרו-גל אז
). רק נמס הקרח, והתוכי מתחיל לדבר: "יחי ברז'נייב, תחי אמא רוסיה, ויוה ק.ג.ב.!". שואל אותו האיש: "תגיד לי, השתגעת שנהיית פתאום קומוניסט?" עונה לו התוכי: "חבר דיסידנט, נראה איך אתה תדבר אחרי יום בגולג בסיביר!"

אולי בכל זאת...

יש למישהו משהו קצת יותר אופטימי ו/או קונקרטי להגיד...?! נשמח לקבל כל פיסת מידע, יתרונות, חסרונות או כל העולה על הדעת... רוב תודות.

David Gerby

New member
אמנם לא הוצאתי רשיון אבל בהיותי שם

התעניינתי ברצינות ומאוד התרשמתי מהרמה. ביקרתי באקדמיה בשם Civil במלבורן ונפגשתי עם מדריך שהסביר לי את הפרוצדורה. קיבלתי רשימת מחירי קורסים שאז התבררה כלא נכונה - המחירים לתיירים גבוהים בהרבה. מדובר על כ 11K אוסטרלי למקומיים וכ 18K לתיירים לא כולל שהייה, אוכל וכו'. צריך להוציא ויזת סטודנט והבי"ס עוזר עם הטופסיאדה אבל לא מתחייב שתקבל אותה. עם ויזת סטודנט אפשר לעבוד עד 20 שעות בשבוע. מי שיש לו דרכון אירופאי או אמריקאי מסודר בעניין הזה (אני חושב).

michar

New member
רשיון באוסטרליה

תפנה לנתן יהודה באתר http://www.tisot.org/

למעלה