מכירת כרטיסים לניצנים מכירת כרטיסים לניצנים לפרטים היכנסו לכאן: www.kartis.up.co.il
A ariel141 New member 23/6/05 #1 מכירת כרטיסים לניצנים מכירת כרטיסים לניצנים לפרטים היכנסו לכאן: www.kartis.up.co.il
S Smelly New member 23/6/05 #2 אתה מודע לעובדה...../images/Emo176.gif שהמשטרה פועלת בימים אלו עם משטרת ישראל נגד אנשים כמוך?! אנשים! כרטיסים לפסטיבל המוסיקה רכשו רק באתר הרשמי של הפסטיבל: mymusic.co.il!!!
אתה מודע לעובדה...../images/Emo176.gif שהמשטרה פועלת בימים אלו עם משטרת ישראל נגד אנשים כמוך?! אנשים! כרטיסים לפסטיבל המוסיקה רכשו רק באתר הרשמי של הפסטיבל: mymusic.co.il!!!
A ariel141 New member 23/6/05 #4 מודע מאוד!! אני מודע אל דאגי.. אבל מה לעשות אם לא לוקחים סיכונים לא מרוויחים בחיים!! חחח...שיילכו להזדיין המשטרה!! והכרטיסים נגמרו ככה שאין לך טעם לרשום קישורים לאתר של מיי מיוסיק!!
מודע מאוד!! אני מודע אל דאגי.. אבל מה לעשות אם לא לוקחים סיכונים לא מרוויחים בחיים!! חחח...שיילכו להזדיין המשטרה!! והכרטיסים נגמרו ככה שאין לך טעם לרשום קישורים לאתר של מיי מיוסיק!!
M Mrs Brightside New member 23/6/05 #10 ../images/Emo109.gifזה בן קודם כל ושנית תפוז גם פועלים בעניין הזה אז תזהר
M Mrs Brightside New member 23/6/05 #9 ../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif למרות שכל הכרטיסים שם נגמרו
A ariel141 New member 23/6/05 #13 כן בטח שאני מוכר מכירת כרטיסים לניצנים לפרטים היכנסו לכאן: www.kartis.up.co.il