elians
New member
מכירים את חוק מרפי?
מכירים את חוק מרפי?
אז ככה.. יום רביעי הוחלט שאני נוסע לבת זוגתי לעיר שלה.. טבריה. התכנון היה לקום ב8 ןלצאת מהבית ב9.5 רק שזה לא יצא לפועל מכייון שאף אחד בבית לא טרח להעיר אותי והסמסונג נכשל מבחינתי כשעון מעורר והתעוררתי רק ב10.5 יצאתי ב11 מהבית, לקחתי 369 שהפעם בא ישר מולי עד קרית גת ועליתי לרכבת לתל אביב, ישבתי בנסיעה מול השירותים של ה IC3. בתלת מושב... ואז בא אחד לידי והתחיל לשחק בפלאפון ולקח את זה יותר מדי ברצינות. והתחיל לקלל את הטלפון וכו'. וכמובן הלחץ דם שלי עולה... הגעתי לתחנת ההגנה.. הכרטיס נסיעה לא עובר... עלק אומר לי לא ניתן להעביר פעם שנייה. קפצתי מעל המחסום ויצאתי מהתחנה עליתי למרכזית לקופות לקנות כרטיס הולך-ושוב. כמובן שתור מפה ועד הודעה חדשה, מפה לשם נדחפתי לכאן ולכאן הגעתי .. לפניי היה אדם שביקש לקנות 4 כרטיסים הלוך ושוב לאילת שהמקומות יהיו ארבע מקבילים, 20 דקות הוא מתווכח "על גלגל או לא על גלגל" איפה המקומות יהיו, השעה כבר 12:00 ואנוכי עדיין לא יצאתי, שנייה לפני שההוא עף ... באה מישהי שהתחננה שניתן לה לעבור היא צריכה לעלות על האוטובוס לאילת שבאותו הרגע .. נתתי לה .. קנתה כרטיס ואז תורי.. 3 דקות לקח לו למצוא את הכרטיס לטבריה גרררררררררררררררררר
!!!! קניתי.. ואמרתי יאללה נעלה לאוטובוס, רק ששכחתי מהלחץ איפה הרציף ניגשתי למודיעין, שאלתי אמנם הוא נחמד מאוד אבל למה לדבר בצורה מאוד מלאת הבעות שפתיים .. אבל היה מנומס יאמר לזכותו עליתי לאוטובוס ... הנסיעה הלכה חלק עד .... עפולה.. לי ידוע שיש הפסקה ובניתי עליה כדי לרוקן את השלפוחית, אך הנהג נכנס הוריד נוסעים .. והמשיך לאסוף ליצא...
נסענו נסענו .. הכל זרם טוב עדדדדד... הכביש ליד הר תבור.. נחסם בגלל תאונה שלא ראיתי אפילו שבב ממנה, טוב הנהג שואל את השוטר תנועה מאיפה זזים הפנה אותנו לכביש הסמוך מאוד לתבור .. ראיתי רק משהו מוכר בי"ס חקלאי כדורי, המשכנו המשכנו ונחשו לאן הגענו ? נכון לכפרים ערביים, עכשיו איך יוצאים מפה? הלכנו בעקבות השיירה של המכוניות במהירות גג 20 קמ"ש, ואז היו באוטובוס שני תושבי המקום שהתחילו לכוון אותנו - איזה מין דבר זה נהג אוטובוס לא יודע איך להתסדר, בשקט יכל לכוון אותנו לאיזה מקום מבודד ולרצוח את כולנו - חסר סכנות??? אחרי זה שיצאנו מהכפרים הנהג עוד מעז לשאול אם היינו בעבר במקום הזה.. אז כמובן שאמרו לו לא.. אז הוא אמר טוב אז קבלתם מתנה.. טיול מאגד... שאל נהניתם? כמובן שכולם אמרו לאאאאאאאאאאאא - ואז הוא אומר בעייה שלכם.. יצאנו .. אני זכיתי לחרם נשיקות מהחברה על האיחור... הגעתי ב3 לטבריה... 4 שעות נסיעה, כבר הייתי מגיע לאילת בזמן הזה, טיילנו נהנינו... וחזרתי באוטובוס 830 עשה מה זה מהירות לא נכנס לעפולה או חדרה ולא כלום המשיך עד תל אבי בהיה נהג פצץ... תכננתי לרדת בעזריאלי לרכבת אבל התעוררתי רק בתחנה מרכזית אז נאלצתי לחזור ב369 הביתה... אבל היה כיף משמעו של סיפור זה, שאתה מאחר לאנשהו .. אל תצפה להגיע מוקדם .. כי זה לא יקרה
מכירים את חוק מרפי?
אז ככה.. יום רביעי הוחלט שאני נוסע לבת זוגתי לעיר שלה.. טבריה. התכנון היה לקום ב8 ןלצאת מהבית ב9.5 רק שזה לא יצא לפועל מכייון שאף אחד בבית לא טרח להעיר אותי והסמסונג נכשל מבחינתי כשעון מעורר והתעוררתי רק ב10.5 יצאתי ב11 מהבית, לקחתי 369 שהפעם בא ישר מולי עד קרית גת ועליתי לרכבת לתל אביב, ישבתי בנסיעה מול השירותים של ה IC3. בתלת מושב... ואז בא אחד לידי והתחיל לשחק בפלאפון ולקח את זה יותר מדי ברצינות. והתחיל לקלל את הטלפון וכו'. וכמובן הלחץ דם שלי עולה... הגעתי לתחנת ההגנה.. הכרטיס נסיעה לא עובר... עלק אומר לי לא ניתן להעביר פעם שנייה. קפצתי מעל המחסום ויצאתי מהתחנה עליתי למרכזית לקופות לקנות כרטיס הולך-ושוב. כמובן שתור מפה ועד הודעה חדשה, מפה לשם נדחפתי לכאן ולכאן הגעתי .. לפניי היה אדם שביקש לקנות 4 כרטיסים הלוך ושוב לאילת שהמקומות יהיו ארבע מקבילים, 20 דקות הוא מתווכח "על גלגל או לא על גלגל" איפה המקומות יהיו, השעה כבר 12:00 ואנוכי עדיין לא יצאתי, שנייה לפני שההוא עף ... באה מישהי שהתחננה שניתן לה לעבור היא צריכה לעלות על האוטובוס לאילת שבאותו הרגע .. נתתי לה .. קנתה כרטיס ואז תורי.. 3 דקות לקח לו למצוא את הכרטיס לטבריה גרררררררררררררררררר