מכירים את זה שבמרפק.. העור משחיר?ניראה כאילו מלוכלך?אייך אפשר להבהיר את זה אם בכלל.. שבוע טוב
א אני 25 New member 29/4/07 #1 מכירים את זה שבמרפק.. העור משחיר?ניראה כאילו מלוכלך?אייך אפשר להבהיר את זה אם בכלל.. שבוע טוב
א אני 25 New member 30/4/07 #3 תוכלי להסביר לי מה עושים? לשפשף עם מיץ לימון?טרי?או מבקבוק שקונים? באיזו ת דירות? תודה לך
ט טובה ב New member 30/4/07 #4 ניקוי עדין עם סבון גרגרים נוזלי, אבל מסוג טוב, שהגרגרים לא יהיו אכזריים מדיי
ב בבולה New member 30/4/07 #5 הסבר אחרי שסחטת חצי לימון לסלט הצהריים או הערב הכניסי את המרפק לחלק הפנימי של הלימון (החלק החמוץ) וזהו.
הסבר אחרי שסחטת חצי לימון לסלט הצהריים או הערב הכניסי את המרפק לחלק הפנימי של הלימון (החלק החמוץ) וזהו.
א אמא יודעת הכל New member 30/4/07 #6 זה מזכיר לי את הסרט "פאני ליידי" עם ברברה סטרייסנד, לפני השינה עשתה את זה וזה נראה לי אז ממש הזוי - הייתי ילדה.
זה מזכיר לי את הסרט "פאני ליידי" עם ברברה סטרייסנד, לפני השינה עשתה את זה וזה נראה לי אז ממש הזוי - הייתי ילדה.
א אשאיג New member 30/4/07 #7 טיפול יום יומי בקרם לחות טוב- (אני אוהבת את ניוטרוג'ינה), ימנע את התופעה.