מכינות ריבת בצל?

אשבל1

New member
מכינות ריבת בצל?

רוצה מתכון, כמו שמגישים במסעדות לצד פטה כבד, מישהי מכירה? ואיך זה מקבל את הצבע האדום?
 

dubit1234

New member
צבע אדום? אצלי הוא חום ומאאאד טעים!

למדתי מצלשף מהקומונה בישול גריל ואפייה

בצלים פרוסים - לטגן בשמן עד להזהבה
1 כוס סוכר חום כהה (לא דמררה) - להוסיף לבצלים ולבשל יחד כעשר דקות

1/4 כוס חומץ בלסמי (עדיף של מדרה או כמה שיותר מיושן)
2 כוסות יין אדום
מלח ופלפל

מבשלים יחד כשרים דקות עד לצמצום הנוזלים.


אך בא לי....
 

אשבל1

New member
גם לי ...
, לא מסובך, אכין מחר.

 

dubit1234

New member
אם את אוהבת

את יכולה להוסיף תבלינים.
קורט קינמון או קורט ציפורן או גם וגם...
 

dubit1234

New member
אגב

כדאי להוציא מיד מהסיר/מחבת, אחרת זה כמו ריבה - נדבק.
יותר קל לנקות צלחת מאשר סיר
 
למעלה