מכינה בפיזיקה

yakirtubul9

New member
מכינה בפיזיקה

האם חובה לעבור מכינה בפיזיקה (למי שלא עשה פיזיקה 5 יחידות)? כי הבנתי שאפשר להשלים את החומר בתקופת הלימודים בסמסטר עצמו...

yakirtubul9

New member
שכחתי 2 שאלות.

יש מעונות במכון? וכמה ימים בשבוע הלימודים בהנדסת חשמל? תודה.

יקיר שלום,

ישנה מכינה המתחילה בתחילת שנת הלימודים, מאחר ואתה עומד בשאר הקריטריונים, בהחלט תוכל לבחור בה. קח בחשבון כי הדבר יוצר מעט עומס במערכת, באם אתה יכול לעשות את המכינה באחד המועדים לפני תחילת השנה, הדבר עדיף. המכינה נמשכת כחודשיים. לשאלתך : יש מעונות הנמצאים מחוץ למכון, במקווה ישראל- קרוב יחסית להגעה . בהנדסת חשמל, לומדים 4 ימים בשבוע. במידה ותבחר לקחת מכינה בפיזיקה עם תחילת השנה- קח בחשבון כי ישנה אפשרות בה תלמד יום נוסף. מהשאלות עולה כי עשית כמה בירורים ואתה יודע בדיוק מה צריך לשאול. אני שוב מציעה לך להגיע אלינו לפגישת ייעוץ ולקבל את כל הפרטים פנים אל מול פנים
מרכז ליעוץ והרשמה: רחל- 03-5026842 מייל [email protected] שיהיה המון בהצלחה מצורף לוח זמנים מכינות רענון והשלמה

yakirtubul9

New member
וכמה פעמים בשבוע

מתקיימים הלימודים במכינה ומהם השעות?

מכינות בפיזיקה:

הלימודים מתקיימים 3 פעמים בשבוע, בין השעות 17:00-20:15 בימי שישי, המכינה מתקיימת בשעות 08:00-11:15. יש מכינה הכוללת יום שישי , ויש מכינה המתקיימת באמצע השבוע בלבד. מצורף לך קישור לדף המכינות , בהצלחה

beatman

Member
אני ממליץ לך לעשות בקיץ

מי שעשה במחזור שלי את המכינה בסמסטר א' נתקע עם פיסיקה 1 עם מרצה די לא סימפטי בסמסטר ב'. כמו-כן, אם תיקח את המכינה בסמסטר א' תצטרך לקחת פיסיקה 2 בקיץ אחרי שנה א'.

למעלה