מכושפות - 6x19.

CastroBoy

New member
זהו. ראיתי!!! ../images/Emo13.gif

פרק מהמם (טוב, כל פרק של מכושפות מהמם....) זה נחמד שכריס וליאו "השלימו" ו... כל הקטעים שהראו ב"בקרוב" של הפרק-סתם שטויות, ראו בכלל דברים אחרים, וגם את פרו לא ראו... אבל לא הבנתי משהו- בכל הפעמים שהבנות היו על כישוף רע, ילד רע בבטן- אז למה זה עדיין נחשב שהם עשו את המעשה הרע?.... לדעתי גדעון היה צריך לציין גם את הפרק האחרון של העונה ה-3 כשהמכושפות ניקו אחריהם את כל ההחישפות-והמנקים לא עשו כלום..... חוץ מזה- זה רק אני או שזה נראה שכאילו ברבס והמנקה שיטפו פעולה???? ופיבי.... סתם... זה נראה כאילו-"טוב נו... כחו את הכוחות שלי... קצת שינוי לא יזיק".... זהו! וכמעט שלא ראו את פייפר!! זה לא טוב!! זהו.

The Charmed Boy

New member
הבחורה בקושי זזה... ../images/Emo4.gif

יראו אותה פחות ופחות עד סוף העונה. ד"א - זוכרים את הטריילר שהיה לפרק 18? אז היה שם קטע שראו את פיבי עם פאה בלונדינית.. חשבנו בהתחלה שזה קטע מהפרק האחרון, אבל זה לא.. אני לא אוסיף לדבריי, אני רק אומר שאני כמעט בטוח במאה אחוז שזה מפרק 20 או 21!

g tamir

New member
אתם קולטים שנשארו רק עוד...

3 פרקים לסוף העונה ואז יהיה חופש שלם בלי מכושפות לפחות פרקים חדשים.

The Charmed Boy

New member
שיגיע שיגיע...

אין כלכך הרבה זמן הפסקה (חודש-חודשיים אם אני לא טועה) בין עונה 6 לעונה 7!!!

בקשה קטנה

מישהו יכול להביא לי את רשימה השמות באנגלית, של הפרקים, אמ... אחרי הוואדסטוק...אחרי הפרק שיהיה בסטאר ווארד ביום רביעי הזה. תודה מראש

The Charmed Boy

New member
נו פרובלמו

6x11 - Witchstock 6x12 - Prince Charmed 6x13 - Used Karma 6x14 - The Legend Of Sleepy Halliwell 6x15 - I Dream Of Phoebe 6x16 - Midnight Rendezvous 6x17 - Hyde School Reunion 6x18 - Spin City 6x19 - Crimes And Witch Demeanors 6x20 - Wrong Day's Journey Into Right 6x21 - Witch Wars 6x22 - It's A Bad, Bad, Bad, Bad World part 1 6x23 - It's A Bad, Bad, Bad, Bad World part 2 אם טעיתי במשהו תקנו אותי. ביום רביעי האחרון היה בסטאר פרק 10 (התחלתי מייד אחריו).

ganitav1

New member
סוף סוף ראיתי....איזה פרק!!../images/Emo58.gif

איזה פרק....לא רציתי שדריל ימות...אבל אני מעדיפה שהוא ימות ולא מישהו אחר.. איזה מסכנה פיבי
שלקחו לה את הכוחות שלה...למרות שהיא לא הייתה צריכה לוותר ככה... די עם הברברס הזה!!!
כמה אפשר לראות אותו..לא מספיק שהוא גם מעצבן בצורה מעצבנת<חחח...משפט מוזר...חחח..> גם טוחנים אותו...בכל עונה הוא מופיע... בקיצור היה פרק יפה אהבתי אותו מאוד...

פרק לא משהו... משהו שלא הבנתי:

מה הייתה המילה האחרונה שברבוס אמר לפני שהוא נעלם בלהבות בסוף הפרק? האמת שחסר לי האשקן בפרק... מבחינתי זאת ממש נפילה העונה הזאת כי היא הייתה מעולה.

menashnesh

New member
6X19../images/Emo58.gif

אני מזכיר
הפרק ללא ספק היה פרק טוב- וזה משום שלא הייתה שום התקדמות בעלילה... אני מרגיש כאילו חזרנו לחלק שבו יש סתם פרקים כדי להעביר את הזמן ולא מקדמים את העלילה בכלל... דבר שחשבתי שעבר בערך בפרק 14 אבל כנראה שלא... עכשיו לפרק
הפרק היה נחמד.. הקטע עם בארבאס היה כבר ממש מפגר
... שיפסיקו כבר להחזיר אותו כל הזמן.. מה יש להם ממנו
טוב.. אז הוא מגניב... וקצת קרציה אבל זה לא אומר שצריך להחזיר אותו כל הזמן..
והפנטזיות האלה.. או איך שלא קוראים להם.. ממש הזכירו לי את התאומים האלה ממטריקס (הלבנים המפחידים האלה
), הרעיון היה חמוד אבל לדעתי לא מנוצל מספיק... יכלו להשתלט על אחת מהבנות ובכך לגרום למצב יותר גרוע במשפט על ידי הצגת הבנות כמרושעות...
הקטע של הוועדה היה די מגניב, וזה די מפחיד שתמיד ממשיכים לגלות שתמיד יש מישהו יותר חזק ממי שהיה קודם... להזכירכם... טריאד
מקור
קול
אוואטרים
המנקים
הוועדה הזו
בקיצור.. אין לדעת מה יהיה בהמשך... אולי גם וואיט???
הקטע עם דריל היה ממש טוב... הוא נראה ממש מצחיק לפני שהוציאו אותו להורג... אני יודע... זה היה גם מאוד עצוב..
פיבי ממש, אבל ממש מפגרת... מה היא מוותרת ככה על הכוחות שלה.. מה היא חושבת לעצמה??? היא יכולה לעבוד על זה שהיא לא משתמשת בכוחות שלה כהלכה.. היא יכולה לבקש מהאחיות שלה לעזור ולקחת לה את הכוחות ואז יוכלו גם להחזירם אבל עכשיו היא בסכנה שהיא לא תקבל אותם בחזרה למרות שהוועדה אמרה שהיא יכולה להרוויח אותם בחזרה.. well... good luck...
בעיקר פרק טוב.. מבט הפחד בפניו של גדעון כאשר בארבאס אמר לו את הפחד הגדול שלו (שהאחיות יגלו שהוא רודף אחרי ואייט) היה ממש מספק לדעתי.. יימח שמו של המנ***
עוד משהו שהפריע לי... לא ראיתי את פייפר מספיק בפרק... למה היא הייתה חייבת לעבור לבצפר
אני יודע שזה אמור להגן עליה ועל ואייט אבל זה לא אומר שצריך להפסיק לראות אותה בפרק... ממש התגעגעתי..
אבל זהו... אני מקווה שסוף העונה תהיה מפוצצת כמו שהיא נשמעת בספויילרים ואני לא עומד להגיד לכם מה הם... כי אני לא אוהב להרוס לאנשים... המשך צפייה מהנה

למעלה