מכור לסקס במצלמה

מכור לסקס במצלמה

לכולם יש לי בעית התמכרות שלדעתי היא תופעה בקרוב גולשים וגולשות. אני בסוף שנות העשרים לחיי ומאז שנולד הבלוג TV אני ממש מכור למצלמות ניכנס לבלוג TV מבוגרים ופשוט מתענג מול המצלמה מול בנות זוג, אני מרגיש שאני מגיע לעוצמת ריגושים שבסקס אמיתי לא זוכה.הבלוגים שהבחורות הזרומות פותחת בבלוג TV ממכרות כמו שוקולד בלגי טעים, קשה להפסיק בעבר הייתי מכור לשיחות ארוטיות בטלפון, אבל עכשיו הריגוש חזק יותר בגלל שאפשר ממש לראות את זה במצלמה.(עשיתי אפילו סקס במצלמה עם מיספר גברים,מה שבמציאות לא חשבתי לעולם לעשות ולמען האמת גם לא מפנטז על זה במציאות). לא להאמין שהכל זמין פה. מבלוג TV הכרתי גם בנות שהוספתי למסנגר. אני ממלא את החסכים שלי בסקס דרך האינטנרט, במציאות דווקא פחות לחוץ לסקס ולפעמים אפילו נהנה פחות בסקס מציאותי מאשר באינטנרט. אולי בגלל שכשעושים סקס באינטרנט , זה עדיין בלתי מושג, וחוסר הודאות מוסיף לעוצת הריגוש, יש גם בחורות שלא היה מצב שאשכב איתן במציאות אבל במצלמה הרבה יותר קל והכל זורם. אני זקוק לעזרה מאנשים בהקדם. אם יש אנשים שהצליחו להגמל מזה ומה אפשר לעשות.

חופ שיה

New member
כשיהיה לך סקס אמיתי

אני (כמעט) בטוחה שתמצא את עצמך נכנס פחות לבלוגים TV.

sam1110

New member
הבהרה כן יש לו ..

הוא אמר שסקס המצלמה מספק אותו י ו ת ר מסקס אמיתי הוא לא אמר ש א י ן לו סקס אמיתי ...

duduamar

New member
אז איך אפשר?

שום דבר וירטואלי לא משתווה למגע וחום אנושי.

sam1110

New member
צודק ב- 100%

כל התגובות הן כאלו , בהודעה המקורית הוא כותב שהוא מכור למצלמה, כן יש לו סקס אמיתי אבל הוא לא יודע איך לצאת מזה ....

חופ שיה

New member
אנחנו לא יודעים כמה

סקס אמיתי יש לו וזה יכול להיות פרט לא שולי בכלל בכל ההתמכרות הזאת שהיא לא בהכרח רעה, אלא אם זה בא על חשבון דברים אחרים בחיים שלו.

חופ שיה

New member
אני יוצאת מנקודת הנחה

שכשיש לנו סקס לא וירטואלי, אנחנו פחות מחפשים סקס וירטואלי, לא משהו שאני מחדשת. ואני גם יוצאת מנקודת הנחה שסקס מציאותי טוב יותר פי מיליון מסקס וירטואלי ואם מישהו מעדיף סקס וירטואלי באופן גורף, כנראה שיש לו דברים לפתור עם עצמו. אולי ניתן לו לפרט קצת על ניסיונו המיני שלא בוירטואל ואז נקבל תמונה ברורה יותר.

sam1110

New member
צודקת .....

הור מודע לזה שיש לו בעיה והוא רוצה לפותרה בשביל זה הוא פנה לפורום לדעתי לבקש ממנו לפרט יותר על הסקס האמיתי שלו זה קצת אישי וחושפני . כל הכבוד לו בכלל שהוא פנה לפורום בכדי לפתור את הבעיה .

חופ שיה

New member
אויש סאם

הרגע הוא שיתף אותנו בחוויותיו הוירטואליות עם גברים , אתה באמת חושב שתהיה לו בעיה לספר לנו על תדירות הסקס המציאותי שלו ? אין צורך בפרטים העסיסים רק התנהלות כללית.

sam1110

New member
תיראי בעצמך זה לא פשוט

את רואה שלמרות שהוא פתח את הבעיה הוא לא ממשיך לדסקס את הנושא

היי לכולם

תודה על התגובות, הייתי עסוק בעבודה לא יכולתי לענות. לגבי סקס, יש לי אפשרות לסטוצים מידי פים אם בא לי אבל מעדיף לעשות את זה במצלמה , זה הרבה יותר נקי. שיהיה לי קשר אמיתי עם אינטימיות אני בטוח שאשמור את הזרע לדבר האמיתי. בגלל שאין אני משתעשע פה ויש לי פחות חסכי סקס. סקס אמיתי אין לי באופן קבוע, אבל אני מאוד נהנה לאונן ואם כבר לאונן לאונן במצלמה זה סוף הדרך. יצא לי להפגש עם מישהי שהכרתי במצלמה , היה סקס מדהים איתה וגם במציאות היה מדהים, אבל זה לא נמשך לצערי.

sam1110

New member
חבל .....

סקס אמיתי באמת יותר טוב - אבל כל אחד והראש שלו רק שיהיה לך טוב ואם יש בעיה בסקס עם מצלמה כמו שכתבת בהתחלה אנשי הפורום מוכנים לעזור

חופ שיה

New member
אז הכל בסדר

בסה"כ תקופה שכזאת , לא משהו שצריך להטריד אותך. כמו שאמרתי "כשתמצא אהבה...." :)

חופשיה יש לך התיחסות מעניינת

חופשיה היי בגדול אני לא חית מין במציאות, אני מחפש במציאות יותר חום ומגע בתור התחלה ואחר כך סקס, קשה לי בסטוצים, למרות שיש לי מידי פעם כמו כל אחד ואחת אני אישית מעדיף סקס מתמשך במצלמה עם מישהי מאשר סטוץ חד פעמי. שאמצא אהבה אמיתית בטוח אגלוש פחות במצלמות. הבעיה שאני התרגלתי לחזור מבילוי ולגמור במצלמה , מעדיף את זה על פני סטוץ כמו שאמרתי לך אשמח לדסקס איתך בעיניין

תסתכל למעלה,מעל הפורום...

בלשוניות האפורות. יש שם פורומים, בלוגים ועוד כל מיני מוצרים של
. אחד מהם הוא הבלוגTV.

פשוט תפסיק עם זה ../images/Emo41.gif

ותזרום עם הסקס האמיתי.
תבקש מחבר שישתול לך וירוס במחשב ואז לא יהיה לך מחשב שבוע. אז תגלה שיש חיים (והרבה מהם) מעבר לאינטרנט, לפורומים, לבלוגים ולצ'אטים. חיינו יפה גם לפני זה....

את צודקת אבל...

הי כוכבית, אני בליין לא קטן ומכיר בנות בהרבה הזדמנויות, אבל בגלל שאין לי קשר רציני, אני מעדיף לזרום במצלמה במקום סטוץ חד פעמי. תאמיני לי החיים שלי יפים יוצא הרבה מסיבות, ים טיולים חברים, האינטנרט בשבילי זה עולם של פורקן ואני מנצל אותו למטרות שלי. התרגלתי שאם אני חרמן אני גומר עם מישהי במצלמה. אגב לא מזמן המחשב שלי קרס, והייתי ממש מבואס אז מיד למחרת סידרתי את זה. כנראה שאני הכי נאמן למחשב גרגע. אם יהיה לי קשר רציני ואתאהב מה שלא קורה לי , לכן מחפש ריגושים אני בטוח שהמינון של הסקס במצלמה ירד. אשמח לתגובה שלך

למעלה