מכבי ת``א החתימה זר חדש !

מכבי ת``א החתימה זר חדש !

לתפקיד הבוסמן לליגה האירפאית בלבד. שמו הוא פיטר וינייה וגובהו 2.10, תפקידו סנטר (אין לי בטחון מלא ) וידוע פיני ודיויד מאוד התרשמו ממנו.

אדומה*

New member
זה מה שיש לך לומר לי ביום כיפור?

תתבייש!איך אתה מדבר? דבר ראשון-אני בטוחה שההודעה שלך לא תישאר כאן הרבה זמן(אבל מי יודע? אולי אורן יגיד משהו בסגנון של ``לא נורא`` ואפילו ימליץ על ההודעה המבריקה והאינטילגנטית שלך להודעת החודש). דבר שני-מה זאת השנאה הזאת? תירגע כי אני לא האויב שלך. אתה לא יותר מאוהד אלים,מנסה להפחיד אנשים עם האיומים שלך. אתה תהייה מרוצה מעצמך כי אני לא חוזרת לכאן.נמאס לי להתעצבן בכל פעם שאני נכנסת לכאן. למה אני צריכה לחטוף את זה רק בגלל שאני אוהדת הפועל? למה אני לא נכנסתי לפורום של מכבי? אני אולי ``נודניקית`` מר מרום,אבל באמת נמאס. תראה איך אתם מתבטאים. ככה חינכו אתכם לדבר ביום כיפור? חשבתי שאוהדי הכדורסל בארץ הם ברמה קצת יותר גבוהה. כנראה שטעיתי.

אדומה*

New member
לוצקי הגדול אמר את דברו.

אני עד היום לא פגשתי כאן מישהו אלים כמוך. מי אתה שתדבר אליי ככה? מוזר שדווקא איתך נקלעתי לריב כזה. גועל נפש.אתה מתחיל להזכיר לי את שמעון מזרחי. אני מבינה למה רועי.כ הפסיק לבוא לכאן ואני עוד יותר מבינה למה גיל לא רוצה שום קשר לפורומים האלה. לא ראוי שאני בכלל אענה לפודל קטן ואפסי כמוך. נובח כאילו אין מחר! רק תיזהר,אני אשלח עליך את קיבו בסמטה אפלה. אלה אוהדי מכבי המהוללים? לא קיללתי אותך אפילו פעם אחת ואתה פותח את הפה המלוכלך שלך ומתחיל לירות לכל עבר. תבין,זה לא שדה קרב כאן. תלמד שצריך קצת לכבד את הסובבים אותך. אתה לא חי כאן לבד. כנראה רק ככה לימדו אותך לתקשר. אני שמחה עכשיו יותר מתמיד שאני לא אוהדת מכבי,כי אז כנראה הייתי נהיית כמוך.

פודל ???בינתיים את זו שנובחת

על כל מה שזז אז כדאי שתעופי מפה אחת ולתמיד וכדאי שתקראי את מה שגיל כתב פה , שפנפנה דוחה , הוא כתב בדיוק מי אשם במה שקרה. נ.ב אני אוהד את הפועל חולון , אם לא הבנת את זה עד עכשיו , מפגרת.

roy_ma

New member
הילה: אמרתי לעידו, עכשיו גם לך:

תפסיקי עם השטויות שלך, ואל תתנפלי. את מתערבת בויכוח שלא קשור אליך. עידו לא אוהד מכבי, רענן לא אוהד י-ם, ואין כל קשר לעניין הזה!!!

למעלה