מכבי תל אביב vs באסקוניה

dark happy shadow

Member
מנהל
"אני יודע לחיות תחת לחץ, מקווה שגם השחקנים יידעו"
נבן ספאחיה: "אני יודע לחיות תחת לחץ, מקווה שגם השחקנים יידעו"
הצהובים דרוכים לקראת הקרב הגורלי עם באסקוניה (ה', 22:00, ערוץ 5). נוריס קול: "במשחק על החיים הגישה שלי היא להתחרות הכי חזק". הוארטס בספק אצל הבאסקים, שנגליה: "מכבי מסוכנת"

https://sports.walla.co.il/item/3146293

geashono

New member
יהיה מעניין לראות את באסקוניה כשהיא בכושר כזה
לדעתי ייגמר ב 10+
לא רואה שמכבי יוכלו לעשות משהו,פערי הרמות גדולים מדיי.

ORIZACKEN1

New member
חבל על הזמן, באסקוניה בתנופה ומכבי בירידה. מה גם שהסגל שלהם איכותי יותר מאשר של מכבי, הטעות היחידה שלהם שהם מינו בקיץ מאמן חסר ניסיון (פאבלו פריג'יוני) ומאז שפוטר הם התיצבו, מכבי צריכה להתחיל לחשוב על האליפות בארץ אני הייתי משחרר זר אחד ונותן למשעור זוסמן ושגב יותר דקות בשביל החוק הרוסי.

geashono

New member
צודק אבל לפחות נהנה מהבאסקים
וגם נראה אם בכלל היה לנו סיכוי בהתמודדות מולם.
לדעתי מכבי קיבלו מתנה בהפסד של חימקי למילאנו,זה היה יכול להכניס אותם לשמיניה על חשבון חימקי.ברגע שהפסדנו לחימקי,נגמרה העונה.

ORIZACKEN1

New member
אתה תהנה מבבואה ושנגליה אחלה של שחקנים. ומכבי תמשיך להיראות רע בהתקפה העומדת באיבודי כדור בריבאונד ובהגנה, אני חוץ מקיין ורול כשחקני ספסל לא הייתי משאיר זר אחד במכבי בעונה הבאה.

geashono

New member
הכל תלוי במי יביאו במקום
זר בינוני שלפחות לא הורס את חדר ההלבשה,עדיף מזר גרוע.

yanivya2

New member
הקבוצה שלי
חמישייה:
מלקולם דילייני (לדעתי מסיים חוזה בהוקס, ולא נראה שהוא פורע שטרות שם). יעלה יקר, אבל הוא שחקן שיכול להחזיר את מכבי לטופ. שווה כל גרוש.
אריק גרין - לא ברור לי מה הולך איתו בולנסיה... לא עקבתי, נראה שלא משהו, אבל אולי כך אפשר להשיג אותו בזול. אוהב מאוד את הלחימה והווינריות שלו.
אם רוצים במקום גרין או במקום גארד אחר בסגל להביא מישהו אירופאי אפשר בהחלט להביא את נדוביץ'.
אדם האנגה - שחקן שקט שנותן הרבה מאוד לקבוצה. סופר אינטיליגנט.
אנתוני גיל - לפני המשחק מול חימקי אמרתי שהוא המוקש, ואכן תפר אותנו. 4 מושלם ליורוליג.
אם לא מצליחים להביא אותו אפשר לנסות לגשש באיזור של קוזמיניסקאס.
פרחובסקי - בסופו של דבר מתאקלם ואם יהיה שכל למאמן וידעו לשחק עליו אפשר להפיק ממנו הרבה יותר.
&nbsp
מחליפים: גארדים - דיברתולומיאו,זוסמן,מילקניס וג'יימס פלדיין שנמצא בירידה במעמד באירופה ואפשר להביא בזול. (ג'רום דייסון יכול להיות אופציה במקום אחד הזרים הנ"ל).
פורוורדים: בולדן,תומאס. אם מוותרים על בולדן אפשר להביא את דורל רייט.
סנטרים:טיוס,האוול,דיימון סימפסון.
&nbsp
בסגל שלי יש יותר מידי שחקנים, יותר מידי זרים... אבל בקבוצה שמתיימרת לשחק כל כך הרבה משחקים, כמות השחקנים היא לא גבוהה מידי, ויש רוטציות.

geashono

New member
הבעייה היא שבליגה של הגבלת 5 זרים ו 8 לעונה
קשה מאוד להחתים יותר מ7 זרים.
האתגר הוא להרכיב קבוצה סבירה עם 7 זרים וכל היתר ישראלים.

yanivya2

New member
חייבים לשנות גישה כלפי הליגה
ההגבלה של הזרים פוגעת אנושות במכבי.
ברגע שיש כל כך הרבה משחקים ביורוליג, לא ייקרה כלום אם חלק מהזרים לא ישולבו בליגה.
אמרתי את זה בעבר, הכי נכון זה לבנות סגל ארוך מאוד, נניח של 18 שחקנים, כשבליגה ישחקו בעיקר שחקנים שרוצים להריץ. מעין קבוצת בת...
יריצו את משעור, ג'ון די, זוסמן וזרים צעירים ומבטיחים, בלי קשר לתוצאות.
ביורוליג ישחקו עם הסגל הראשון, שבתקופתנו צריך להיות מורכב בעיקר מזרים/מתאזרחים איכותיים כמו טיוס ואותי האוול.
אם רוצים בכל זאת לשחק ב2 הליגות צריכים מתאזרחים איכותיים ליורוליג. ג'ון די הוא חביב מאוד, אבל לא מספיק פיזי.
יכולים להביא שחקנים כמו ווסטרמן, ריברס (שנשוי ליהודיה), ויטלי פרידזון (שהוא יהודי).
הבעיה עם מתאזרחים איכותיים... הם יעלו הרבה יותר מזרים סבירים.
הכל שאלה של תקציב.
מצידי שיביאו את גולדהאר לכדורסל. כרגע הוא מתנדנד בכדורגל.

ORIZACKEN1

New member
הם לא מה שמכבי צריכה.
אם רוצים לעשות משהו גדול ביורוליג, תומאס הוא שחקן די מוגבל המון פעמים תחנה אחרונה הייתי מצפה משחקן בעמדה שלו יותר לחדור לסל וליצור מצבים לאחרים מאשר לזרוק כול הזמן לסל מבחוץ ועל ההגנה שאין לו אני לא מדבר, בולדן צעיר מאוד חסר ניסיון ושנראה באמצע העונה שהוא עושה צעד קדימה בתקופה האחרונה הוא חזר ליכולת החלשה שלו בתחילת העונה תראה אולי עוד עונה של בולדן במכבי כשחקן ספסל יכולה לעבוד.

geashono

New member
בכסף שהם מקבלים לא תמצא טוב יותר
אם יחתימו שחקן יקר בעמדות האלו.תשאר עם רכזים פחות טובים אפילו מהשנה.
הם לא מושלמים זה נכון,אבל עם בולדן לפחות שילמנו חלק משכר הלימוד שלו.
ותומאס קלע קטלני עם מאסה.
כך שבכסף שהם עולים הם נותנים תמורה לא רעה.

ORIZACKEN1

New member
עוד סיבה טובה שמכבי צריכה להימכר. למי שיביא לנו שחקנים ברמת יורוליג קח לדוגמה את תאודוסיץ אם יחליט לחזור לאירופה מ NBA למכבי כיום אין סיכוי להחתים אותו, בפורמט הקיים של היורוליג מכבי בבעלות הנוכחית היא סתם קבוצה אמצע טבלה שגם אם תגיע להצלבה תגיע בלי יותרון ביתיות ותקבל סוויפ קל מצאסקא וריאל מדריד.

geashono

New member
זה נכון אבל כך זה היה תמיד
למכבי אף פעם לא היה את הכסף הגדול להחתים שחקנים מובילים.אבל היה בה משהו אחר שמשך לפה שחקנים גם בכסף פחות גדול.
וויציץ שאראס ופארקר קיבלו פה פחות ממה שיכלו להרוויח בקבוצות אחרות.
אבל הם העדיפו את מכבי,כי היה בה משהו אחר(ושאראס כי היה לו חוזה שהוא לא יכל להפר אותו
).
היום זה נעלם,ומכבי בוחרת להחתים שחקנים אלמוניים לחלוטין\או כאלו שנכשלו בקבוצות אחרות מתוך תקווה שדווקא אצלה הם יפרחו.זה בדרך כלל לא עובד.
לדעתי עד שהתקציב יעלה\בעלים אחרים.צריך לראות איך קבוצות אחרות בדרגת התקציב של מכבי בונות קבוצות שמגיעות לשלבים הגבוהים באירופה-כמו היווניות וויטוריה.כי המודל של מכבי פשוט לא עובד.

geashono

New member
הבעייה במכבי שהלחץ לא נותן לעבוד לטווח ארוך
שחקן צעיר צריך כמה שנים להתבשל ולאט לאט לעשות את הקפיצה.ככה עושים למשל בוויטוריה.אבל שם יש חוקי זרים שונים מפה.ולוויטוריה אין בעייה לתת כמה עונות חלשות,כל זמן שהם הולכים לפי התוכנית שלהם.במכבי כאמור הלחץ לא נותן לעשות דברים כאלו.ואז שחקן בוסר כמו בנדר מוקפץ לחמישייה וכמובן מתרסק לחלוטין.

nu11

New member
אילן די
בולדן עדיין בוסר -
&nbsp
1. לא מכדרר הכי טוב
&nbsp
2. לא חודר מספיק טוב
&nbsp
3. לא קולע מספיק טוב
&nbsp
4. בהגנה סביר
&nbsp
אם הייתי צריך לבחור בין בולדן לבין כל אחד מהגבוהים של בסקוניה
&nbsp
בולדן היה מפסיד .

אילן די

New member
מכבי לא הראתה שהיא יודעת לנצח כשהיא עם הגב לקיר
והערב לא יהיה שונה. מכבי תובס.
לבסקוניה יש עוד משחק בית קל מול אפס במחזור הבא.
ברגע שאירופה למדה את קול וג'קסון, הבסטה נסגרה. תומאס הראה שהוא לא באמת אופציה בהתקפה. פרחוסקי וטיוס מתקשים בהתקפה עומדת.
עם מאמן מוגבל יצירתית, נצטרך הרבה כלים לעונה הבאה.

ORIZACKEN1

New member
היה משחק סביר של מכבי.
ההגנה בחלק מהמשחק היתה סבירה גם ההתקפה, אבל הספרדים יותר עמוקים בסגל ויותר מוכשרים וגם אם מכבי היתה מנצחת לא היה סיכוי לעלות כי שבוע הבא אנדולו אפס שהם באמת אפסים יקבלו 40 הפרש מהספרדים, נקודת האור של מכבי העונה שלא החליפו 8 מאמנים.

למעלה