מכבי תל אביב - מכבי חיפה

מכבי תל אביב - מכבי חיפה

1- חיפה קבוצה עם טריק וחצי , דאנטה סמית מתפרע ואם נתקע מוסר לגבוה, יופי.
שחקן טוב , אבל מאמן כמו אובראדוביץ היה מוציא אותו בחמש עבירות תוקף ,סגנון המשחק שלו מתחנן למלכודות.
2- אם רייס לא היה מתפרע בתחילת הרביעי היה לו משחק מושלם.
3- במילים עדינות , לא הייתי מרוצה היום מהשיפוט.
4- אין לנו תשובה לרנדל.

eytanco

New member
עוד משחק...

לא רואה את חיפה מנצחת בנוקיה ,היקמן היה די חלש ,רייס ענק .אורי לוי :חמור גרם ,וגם מרגיז ,רמת השידור איומה.

מכבי השנה בליגה

היא קבוצה שיכולה לאבד כל משחק בכל מקום.
אורי לוי וגור שלף לא הפסיקו להתווכח עם כל שריקה לטובת מכבי, בלתי נסבלים באופן כללי בלי קשר.
היקמן ממשיך את הדרדלה שלו ומבהיר שוב ושוב למה למרות הלב הגדול שלו לא איכפת לי לוותר עליו לטובת קרלון בראון חסר הנסיון.
ספרתי לפחות 3 ליי אפ קרש סל פשוטים שהוא הצליח להחטיא.
חשבת על זה שהיקמן עוד עשוי להחזיק בשיא שלילי וחריג כזר של מכבי שלא לקח איתה אליפות שנתיים רצוף?

waviram

New member
לא ייאמן שהערוץ הראשון משדר עדיין עם אותם

מיקרופונים שהיו כשטל ברודי העלה אותנו על המפה ב- 1977...

יותר מפריע לי מי מחזיק את המיקרופונים

כשחיפה עשו את המהפך שלהם וחזרו למשחק לרגע חשבתי שאני רואה את המשחק בחדר עם כמה אוהדי הפועל ת"א - איזו התלהבות והתעוררות של אורי לוי וגם גור הצטרף - חוץ מבלו כמובן שגור לא מפסיק לפרגן לו בקטע חברי מובהק.

dark happy shadow

Member
מנהל
שלף מאז שפרדמן והבן שלו הכניסו לו סכין בגב הפך את עורו ונהיה אדום לכל דבר.
אני לא מאמין שהוא כזה באמת, אבל אחרי שפטרו אותו ככה בשביל להוריד לבלאט את הראש זה טבעי לרצות נקמה כל שהיא במערכת של מכבי.

חוץ מזה שרוב אנשי התקשורת הם אדומים הפועל תל אביב,ירושלים או סתם אנטי מכבי, ככה שזה לא משנה הרבה מי משדר ומי הפרשן שורה תחתונה ערוץ 5, 10 או 11.

מי שלא מתאים למערכת יוצא החוצה

כמו שאומר גור שלף .."כדורסל זה משחק של ריצות"

waviram

New member
לא מסכים

שמעתי את גור משדר לא מעט משחקים השנה, ואין לי ספק שהוא רוצה שמכבי תנצח.

dark happy shadow

Member
מנהל
שלף חצה את הקווים אחרי אותו סכין בגב מצד אתה יודע מי בשביל לסלק את בלאט.

כל מה שהוא אמר על הפרשה של סופו ודברים אחרים מראים שהוא כבר לא צהוב והוא רוצה נקמה אתה יודע במי.

כל אחד מאיתנו היה יכול להגיע למצב שלו עם כזאת הנהלה.

אילן די

New member
למה שלא תודה שאתה אוהד הפועל ת"א כבר?

במקום לפזר פה תיאוריות קונספירציה במסווה של אוהד?

yanivya2

New member
שדרנים רוצים סנסציות

ככה עושים רייטינג... אמרו גם כל הזמן שרסקה רוצה שמכבי תפסיד, אבל הוא בכלל אוהד מכבי.
שמעתי את גור משדר דיי הרבה פעמים השנה. לדעתי האהדה שלו למכבי אכן דעכה, ואני מסכים שכשתוקעים לך סכין בגב אתה משנה את דעתך... אבל הוא עדיין רוצה בטובת מכבי, בגלל שהוא מת על בלאט ורוצה בהצלחתו.

dark happy shadow

Member
מנהל
אם רסקה הוא אוהד מכבי, מלינאק גם אוהד מכבי אף אחד מהם לא אוהד מכבי.

רסקה כבר שנים מרעיל אנשים נגד מכבי בשידורים בטלויזיה והוא לא יכול להיות אוהד מכבי.

שרף הוא היחיד שההנהלה סלקה אותו ונשאר צהוב לזכותו יאמר והוא ידע לתת לסמל כבוד למרות ההנהלה הנהדרת של הקבוצה, אבל הוא שייך לדור הישן וזה דור שהולך ונגמר.

yanivya2

New member
אני חושב שסתם מלעיזים על רסקה

אני שמעתי כמה פעמים ביציע העיתונות שאנשים אחרים ירדו עליו בגלל שהוא אוהד מכבי. הוא אף פעם לא הכחיש, להיפך...
מליניאק הוא אוהד של האנדרדוג, ובגלל זה לטענתו הוא לא אוהב את מכבי. שיהיה לו לבריאות...
קראתי כמה כתבות של מליניאק ובחלקן הוא יצא מגעיל ממש...

שומו

New member
רסקין הרבה יותר גרוע ומאוס

צווח כשמכבי מפסידה כאילו זכה הרגע בווימבלדון. בלתי נסבל.

Saladin

New member
רסקה לא אוהד של אף אחד.

הוא אוהד של הדרמה הספורטיבית והסקופ העיתונאי (בתכנית הבוקר של גלי צה"ל) כי אלה הדברים שמהם שדר ועיתונאי חיים, והוא ניזון מהדברים האלה באופן אובססיבי, מונוטוני ומשעמם. אבל בסך הכל הוא מעביר שידור ספורט טוב לדעתי (אבל בתכנית הבוקר אני לא סובל אותו).

waviram

New member
מכבי גרמה לחיפה להיראות כמו קבוצה עם טריק

וחצי... קודם בלאט הלך חזק מאוד על מורן רוט והוציא אותו מהמשחק, אחר כך החליף בערך את כל הפורוורדים שלו שישמרו זה אחרי זה על דונטה סמית' (סמית', פניני, בלו, לנדסברג), וככה חיפה הסתבכה.

משחק התקפה קצת יותר אחראי מצדנו במחצית השנייה ולא היינו מסתבכים עם 5 עבירות של סמית' ועוד כמה מיותרות של סופו, אבל אני בטוח שבלאט מסוגל לחיות עם זה...

לגבי רנדל - כשדונטה סמית' מושך כ"כ הרבה אש, קשה מאוד לכסות גם שחקן כמו רנדל. אם היה להם את רנדל לבדו, בלו היה מסתדר איתו יפה מאוד.

לגבי השיפוט - היה יכול להיות יותר גרוע, כמו במשחק האחרון באילת... בסה"כ השיפוט היה הוגן. היו המון שריקות וטעויות לשני הצדדים, אבל לפחות הוא לא היה מגמתי לטובת איזה צד מסויים כמו שהיה כמה פעמים העונה (בד"כ לטובת ירושלים, וגם חיפה יכולה להעיד על כך).

עכשיו לשכוח מהכל ולהתייצב חדשים, מוכנים ועם טקטיקה משופרת למשחק האחרון של העונה ביום רביעי!

כנראה ראינו משחק אחר

1- לשיטתך מכבי גרמה לחיפה לשחק ככה , אני לא ראיתי מישהו גורם למורן רוט לוותר על הכדור ושדאנטה יעשה פסט אפ על וואט אבר פעם אחרי פעם , כשבהתחלה לא הלך לו ואחר כך כן.
אם זה מה שמכבי רצתה שחיפה תעשה , חיפה השיגה מזה אחוזים לא רעים בסופו של דבר , המשחק היה צמוד מדי.
2- לגבי אחריות זה תמיד נכון , אבל אין מושלם.
מטריף שסופו בכל פעם מחדש מנסה לחטוף כל כדור וכל כדרור שעובר לידו.
3- לא חושב שבלו יכול להסתדר עם רנדל.
4- לא חושב שהשיפוט היה הוגן, חושב שהוא קיפח אותנו, חיפה שיחקה מאד אגרסיבי , והמון פאולים ברורים לא נשרקו להם.
5- מסכים עם הסיפא , אבל אני חייב לציין שמכבי העונה מסריחה לגמרי במשחקי הליגה.

מכבי של העונה קבוצה חסכנית

תמיד עושה את המינימום הנדרש כדי לעמוד במטרות

למעלה