מכבי תל אביב- לובליאנה

מכבי תל אביב- לובליאנה

אז ככה היה משחק ממש ממש טוב למרות שאני לא כזה התלהבתי מבשוק כמו שכולם התלהבו... השחקנים היו טובים וממוקדים... אבל אני... אם מישהו כבר מכיר אותי פה... התמקדתי במובן בשחקנים... אז היה שחקן של לובלינה שהוא היה פשוט מהמם... Boisa שהוא פשוט חומד של בחור שניראה כמו אליל... אם מישהו שם לב אליו ניראה לי שיש לו טיפה יותר עתיד מאשר אודריך האח הגדול ששיחק כמו זקנה על כיסא גלגלים... תזכרו ולאדימיר בויסה חומד...

מה סטיגמה?

כשיש אנשים יפים אז אני מצטערת אני לא יכולה לפספס אותם... אתה או את יכול אבל אני לא... ואם זה מחזק לך סטיגמה מסויימת אז... באסה!

קיר קמט

New member
אני לא קשור

אני , בתור שוביניסט גאה זה מכבר, מקרה אבוד, אבל את תגרמי לעוד אחרים לזה. תמיד אומרים שבנות רואים כדורגל/סל רק בשביל לראות את הכוסונים. אשמתי?

cleo1

New member
קודם כל ..

בגיל שלך אתה לא מקרה אבוד לשום דבר .. הדעות שלך עוד ישתנו וישתנו וישתנו . עם כל הכבוד לך .. אתה בסה"כ בין 16 ובגילך מי ששוביניסט זה סתם בשביל להגיד את זה ולא בגלל שהוא באמת חושב ככה . ואלייך - אם את רוצה לראות אנשים שנראים טוב תעבירי לערוץ האופנה . בשידורי ספורט זה בד"כ לא הפואנטה , רק בד"כ .

לא...

ערוץ האופנה לא ממש מושך אותי כי הדוגמנים שם הם כאלה כוסיות וניראים גם כמו דוגמניות... אני רואה כדורסל כי אני אוהבת ואפילו מאוד אוהבת... אבל מי שמכיר ואתם לא ממש מכירים יודע שיש לי משהו לאנשים גבוהים ורזים... כי גם אני אחת כזאת... 1.80... אז אם אני רואה פרצוף יפה זה הופך את הכל להרבה יותר נעים לצפייה...

יוסי®

New member
השאלה היא לשם מה את רואה את

המשחקים - לשם המשחק והספורט (שזה טוב) ו/או לשם הפנים הנאות של השחקנים (שלא, אני לא חושב שזה רע אם זה מה שמושך אותך). את משחקי המונדיאל יצא לי לראות עם ידידה שלי (בעיקר את המשחקים של איטליה...) - היא ראתה את זה בגלל השחקנים האיטלקים (היא אמרה את זה בפירוש) - ולא, לא ראיתי שום בעיה עם זה, אם כי אני חושב שספורט צריך לראות בשביל הספורט, ולא בגלל מראה השחקנים. למה ראיתי את משחקי איטליה במונדיאל? עד היום אני שואל את עצמי למה ביזבזתי זמן יקר בתקופת מבחנים....

התשובה היא...

אני אוהבת כדורסל כי זה פשוט מעניין... וזה משחק עם יותר אקשן מאשר כדורגל שלפי דעתי זה משחק ממש ממש מפגר... עם אנשים קטנים ומזיעים... ואני מעדיפה אותם גבוהים ומזיעים... אז זהו... ואני לא מבינה מה הבעיה לשלב בניהם... בין האהבה שלי לכדורסלנים יפים ובין אהבתי לכדורסל...

cleo1

New member
אנחנו לא אומרים שיש בעייה ,

פשוט לפעמים בחיים לא כדאי להגיד את כל מה שעובר לך בראש , כי אחרת , לפעמים , ורק לפעמים , יוצאים ממש טיפשים ובורים . זה הכל . ותחשבי על זה ..

למעלה