מכבי- פילזן

STEVE NASH

New member
כל הכבדו לטרנס מוריס!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שבר את שיא הריבאונדים העונה ביורוליג אחרי ה17 של מירזה טלטוביץ' ומירסאד טורצ'אן. היום הוא באמת נתן משחק מדהים. אגב, מישהו פה אמר שלהפועל אין סקאוטינג טוב ושהם לוקחים רק שחקנים שמשחקים מולם. זו לא מכבי שהחתימה את טרנס מוריס בגלל שראתה אותו בהפועל? לא זכור לי שעודד טס ללאס וגאס וגילה את טרנס מוריס. פשוט שחקן נהדר.

chaiel

New member
השחקן הכי טוב במכבי בלי תחרות בכלל.

וזה שלא מיתייחסים אליו ככוכב על משגע אותי פשוט, עוד מעונה שעברה אמרתי שהוא שחקן ענק. כמה שאני שונא את מכבי לראות אותו חוסם או תופס ריבאונד עושה לי טוב ללב, שחקן מצוין.

למה כל משפט אתה מציין שאתה שונא את מכבי?

למה שלא תשפוט שחקנים וקבוצות באופן אובייקטיבי, בלי קשר לשם שלהם? וכן, מוריס ענק.

chaiel

New member
כי ../images/Emo13.gif

אני אובייקטיבי לגמרי, כתבתי שלמרות שהיית חושב שאני יגיד על כל שחקן במכבי שהוא גרוע אני לא אומר אתזה ולראיה אני אומר שהוא תותח וגם ביינום (לדעתי..אם ישתמשו בו נכון...ומוריס זה שילוב מצוין איתו) היי, כל פעם אתה כותב שאתה אוהב מכבי אז אני כותב שאני שונא
(אל תיקח קשה, אפשר לחשוב..נראלי חצי מה"שנאה" זה רק כי אני רואה משחקים עם אוהדי מכבי ואני אוהב שהם מתעצבנים...חחחח)

מוריס הוא השחקן המשלים האולטימטיבי.

שחקן שעושה כל הזמן את הדברים הקטנים - ריבאונדים, חסימות, השתלטות על כדורים אבודים. נכס שלא יסולא בפז. בכמה וכמה משחקים של מכבי ביורוליג הוא האיש שהביא למכבי את המשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון מרשים אבל צריך לחזור לפרופורציות

מכבי נראתה הרבה יותר טוב היום וכבר רואים את המגע של צביקה בסגנון המשחק, ומי ששם לב גם ראה את גודס הרבה יותר פעיל. אבל בכל זאת חשוב לזכור שזה בדרך כלל מה שקורה אחרי חילופי מאמנים וזה לא בהכרח מצביע על מה שיקרה בהמשך הדרך למרות שסביר להניח שמעבר למוטיבציה המחודשת, הניצחון הזה גם יעניק לשחקנים המון ביטחון להמשך. טרנס מוריס מוכיח שוב שהוא הרכש הכי טוב שהגיע למכבי בחמש השנים האחרונות...ותודה לך ירושלים
וברוך הבא מרכוס פייזר.

../images/Emo45.gif על מוריס. פייזר רק ממשיך את המגמה.

לא היה שינוי ביכולת שלו לעומת המשחקים הקודמים. גם בהם הוא סיפק את הנקודות באמצעות היד הרכה שלו.

טרה10

New member
שיחקו בלי הישראלים..פרט להלפרין.

היו דקות שחשבתי שהשופטים נכנסים לשחק אצל הטורקים..אבל זה עבר להם. הלפרין קיבל מכה על היד. פייזר קיבל מרפק בחזה. מכבי שמרה על בין 12-15 הפרש כמעט רוב המשחק. הטורקים קצת ניסו בשלשות..אבל גם זה עבר להם. כעת הבעיה לא להוריד את המתח. לא להפסיק את ההגנה.כי לקבל 30 נקדות מרמת גן ברבע הראשון..זו ממש בושה! אבל פילזן זו לא ריטאס..ונקוה שריטאס תפסיד בחוץ כמה משחקים. נ.ב. וניקולה בדרך לפרקט...נכון ?

יו45

New member
ניקולה חוזר למשחק נגד ציבונה

והאמת שכמה שאני חושב שניקולה שחקן ענק כרגע יותר חשוב בורשטיין כי הגבוהים של מכבי מעולים (ומוריס ובטיסטה מהרגע הראשון, פייזר בחודש האחרון) והגארדים טובעים בבינוניות ככה שחשוב שטל יחזור מהר. בנוגע לישראלים זה מביא אותי למחשבה שהבעיה הגדולה של מכבי בליגה היא החוק הרוסי שמכריח את מכבי לשחק עם הישראלים, היום ראינו מי השחקנים הטובים במכבי... פייזר, מוריס, באטיסטה,גארסיה והלפרין שזה 4 זרים וישראלי אחד ... בליגה מכבי חייבת לשחק עם יותר ישראלים וככה יוצא שבליגה באטיסטה וגארסיה שהם הערך המוסף ביורוליג כמעט ולא משחקים. זה כמובן לא מצדיק תבוסות בליגה אבל זה מסביר את היכולת החלשה יותר בליגה, פשוט שחקנים פחות טובים.

אבל החוק הרוסי תקף גם לגבי היריבה

והישראלים של מכבי בכירים לגבי (הלפרין, אליהן, כספי, שארפ - כולם חומר של נבחרת. ושאלה קצת טיפשית - בלות'נטל גם "ישראלי"? כי אם כן, אז אדרבא). ובקשר לבורשטיין - הוא שחקן מצוין, אבל אני לא חושב שהוא מנהיג, או מוביל, או יצירתי בצורה יוצאת דופן. יש לו אופי, והוא חבילה שלמה, הוא יוסיף הרבה, אבל אני לא חושב שיפתור את בעיית הגארדים במכבי. מעניין יהיה לראות איך וויוצ'יץ' ובורשטיין ישתלבו ברוטציה החדשה. לא ראיתי את המשחק היום, לצערי.

אידי32

New member
בלותנטל ישראלי...

לגבי היריבה שעומדת מול מכבי בליגה אין הבדלי איכויות גדולים בין הישראלים לזרים. במכבי כנראה שיש...

מכבי כבר עם שלושה ניצחונות חוץ.

למי שלא זוכר, בעונה שעברה היה למכבי רק אחד כזה בשלב הראשון, על מלאגה. הדבר הזה מעיד על הסגל המוכשר בהרבה שיש למכבי העונה לעומת העונה שעברה. אשר להבדלים בין היכולת של מכבי בליגה ליכולת של מכבי ביורוליג (לטובת היורוליג, עד כמה שזה מפתיע - אפילו המאזן של מכבי יותר טוב ביורוליג כרגע), הם מעידים על כך שכנראה יש בישראל 3-4 קבוצות שהיו יכולות בשקט לנצח כמה משחקים ביורוליג. רמת היורוליג ירדה, יש יותר מדי קבוצות כמו רואן ובמברג ועוד קבוצות ברמה נמוכה במסווה של מסורת מפוארת כמו מילאנו וציבונה.

טרה10

New member
אתמול ראינו את פאו מול פרטיזן.

במשחק באולימפי באתונה.שתיהן לוקחות את הליגה שלנו-בהליכה. ומכבי הטובה-כנראה תגיע רק לפיינל פור בארץ. גם בשנים קודמות בהתחלה תמיד מכבי צלעה. אפילו עם פיני. שלא לדבר עם בלאט. היום מכבי התחברה. רק שימשיך. נ.ב. כי חבל לי על אילן..'השועל'. לזכר הערב- בלובי במלון באתונה. על שני קפוצ'ינו.

The WizardMan

New member
לדעתי נצחונות החוץ מעידים חצי-חצי

חצי מה שאתה אמרת (סגל מוכשר יותר) אבל החצי השני הוא היריבות החלשות. אי אפשר להתעלם ממילאנו , אריס ולה מאן , שאלה קבוצות שמכבי אמורה לנצח בחוץ , כמו שהיא אמורה לנצח משחק ליגה בחוץ. גם אפס של בלאט מאוד מאוד לא מאוזנת , בלאט עוד לא מצא שם את הקבוצה שלו , אז בינתיים גם היא לא קבוצה משהו משהו.

lb22

New member
איפה אותם כותבים פה ?

בא לי לתת לכל אחד מאותם אנשים נלוזים , מגעילים וכו' וכו' איזה כובע לאכול ... עם הרבה הרבה מלח.. אה שכחתי הם חזרו לחורים שלהם.... לפחות מכבי השתיקו כמה אנשים , זה העיקר.

the mnm factor

New member
אני לא חושב שלמישהו היה ספק

שלמכבי יש קבוצה מוכשרת השנה. גם לא לשונאי מכבי הפנאטים. העניין הוא שבני הזונה האלה פשוט לא הזיזו את התחת... ופתאום היום הם מנצחים בריבאונד? 14 ריבאונד התקפה? תסלח לי אבל אותי זה מגעיל ששחקנים מתאמצים רק כשהזרקור עובר אליהם וחרב הפיטורין כבר דוקרת בגב... כי מבחנתי אלה לא שחקנים, אלה עובדים שחוששים לפיטוריהם.

chaiel

New member
תסלח לי.

אני שונא מכבי פנאטי. ותסלח לי שלא רק זה אלא אני פשוט שונא 2 שחקנים ספציפית, שארפ השחקן הכי מגעיל שראיתי בחיים שלי (ואני אובייקטיבי לגמרי, ולמרות שאני אוהד הפועל אני גם חושב שהלוואי שהיו מרחיקים את אבוקסיס למשל מהכדורגל לצמיתות) ובלותנטאל בגלל הכפיות טובה שלו שהוא יכול לבוא ולקבל אזרחות אבל לא לשחק בנבחרת, אז נכון הוא לא חייב כלום לאפחד, אבל בכל זאת (וזה יהיה דווקא נחמד שכל הזרים ש"מתים על ישראל" ומקבלים אזרחות גם ישמחו לייצג בכבוד את "הארץ המדהימה הזאת") לא זכור לי שאמרתי שמכבי קבוצה גרועה, רק אמרתי שהלוואי שהם יפסידו. מהיום הראשון אמרתי שמוריס שחקן ענק ולגבי ביינום אני עדיין מחזיק בדיעה שהוא שחקן מצוין. מה כן? למכבי אין סגל מאוד טוב, סביר+ במקרה הכי טוב, נגד קבוצות טובות ממש זה פשוט לא יילך. ולגבי הניצחון היום, תסלח לי שאני ממש לא פסימי (כי הרי אני שונא מכבי כן?!) אבל א"פ הפגינה את המשחק הכי גרוע שראיתי בחיים שלי, לא נראלי שהם היו מנצחים את נבחרת גאנה עד גילאי 5 עם היכולת הזאת (בהגזמה כמובן) וגם המשחק שעבר היה כמעט אותו דבר.. ובכלל, אם לפן לא היה יום מטורף...

chaiel

New member
ועוד דבר.

כספי. ביום של הפציעה הייתי כ"כ מבואס!!! א. כי מה לעשות, כמה שאני לא אשנא (יותר נכון לא אוהב) שחקן או קבוצה אני בחיים לא ירצה ששחקן יהיה נכה או משהו כזה. ב. כמה רציתי שהוא ימשיך לשחק כדורסל ולהוכיח לכל העולם חוץ ממני שהבנדם בחיים לא יהיה הכוכב NBA שכולם חושבים שהוא יהיה...אין לו כלום שמצדיק NBA...(וכמובן שאמרתי אותו דבר על הלפרין ואליהו...ובינתיים אני די צודק, לא?) תצאו מהסרט שלכם!!!!!!!!!!!!!!! (ושאפחד לא ינסה להוכיח לי שום דבר, גמלי אין שום הוחכה, עוד 2-3 שנים נראה מי צדק)

lb22

New member
בוא ואולי תבין כמה דברים :

1. בלות' לא חייב כלום לנבחרת ישראל , יש לו אזרחות ישראלית מתוקף היותו יהודי (חוק השבות..תאשים בזה את ש"ס וכל זה). 2. שארפ ... אתה יכול לשנוא אותו אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה , מאז עדי גורדון לא ראיתי כזה שחקן נשמה. ואתה ממש אובייקטיבי אח שלו... שונא מכבי לא יכול להיות אובייקטיבי , זה כמו שאני יגיד עד כמה אני מתעב את הפועל ירושלים אבל אני אובייקטיבי , אני בחיים לא אהיה אובייקטיבי כלפי הפועל ירושלים ואני אשמח שתראה לי עוד "זרים" של מכבי שקיבלו אזרחות ולא שיחקו בנבחרת ... כמו שנאמר דייויד בולת' הוא לא חלק מאותם "זרים" כי הוא לא זר... הוא יהודי על פי כל חוקי הדת בישראל......בוא נסתכל על העשור האחרון : 1. בראד ליף שיחק בנבחרת ישראל עד כמה שזכור לי. 2. ג'ף קנט שיחק בנבחרת ישראל. 3. דרק שארפ שיחק בנבחרת איפה עוד זרים של מכבי שקיבלו אזרחות ?

למעלה