מכביסטים יקרים ^^ מי יוצא לקורס העשרה? ומי משתתף בשרימכבי?
R ravidush4 New member 25/3/09 #3 ../images/Emo142.gifמה?../images/Emo2.gif איזה באסה איתך נועההה...:\ אני כן יוצאת, לא יודעת כבר מה הולך עם השרימכבי של הסניף.. אבל אני בטוהח שמפציצים.. ניפגש שם!
../images/Emo142.gifמה?../images/Emo2.gif איזה באסה איתך נועההה...:\ אני כן יוצאת, לא יודעת כבר מה הולך עם השרימכבי של הסניף.. אבל אני בטוהח שמפציצים.. ניפגש שם!
נ נוני וזהו New member 25/3/09 #4 אופייי. יש לי מגן ב- 2.4 במחשבים, וכל השבוע יש תגבורים .. ואצלנו גם אין שרימכבי כנראה..... מחסור בבוגרים.
אופייי. יש לי מגן ב- 2.4 במחשבים, וכל השבוע יש תגבורים .. ואצלנו גם אין שרימכבי כנראה..... מחסור בבוגרים.
R ravidush4 New member 25/3/09 #6 |סביוןו| יש שרימכבי... פשוט שאני לא מעודכנת במה הולך איתו... למה מחסור? כמה אנשים יוצאים מאצלכם?
ח חיפושיתת זבלל New member 27/3/09 #7 בהצלחה../images/Emo24.gif ה2.4 זה חופש, אז איך יש לכם מבחן בחופש?!=O לנו יש מגן במחשבים ב20.4 ישר שחוזרים מהחופש...חופש חרישההההההההההה
בהצלחה../images/Emo24.gif ה2.4 זה חופש, אז איך יש לכם מבחן בחופש?!=O לנו יש מגן במחשבים ב20.4 ישר שחוזרים מהחופש...חופש חרישההההההההההה
R RED HEADed New member 31/3/09 #11 איי איי איי... שנה שעברה פשוט הכרחנו אנשים להשתתף D: אני באה כמובן... ומשתתפת בשרימכבי.
R RED HEADed New member 31/3/09 #12 ברווווווררררר???!!!!! אנחנו... בערך... עושים... הפתעה P: (אין לי מושג אם אני אמורה לדבר על זה פשוט. כנראה שלא. XD)
ברווווווררררר???!!!!! אנחנו... בערך... עושים... הפתעה P: (אין לי מושג אם אני אמורה לדבר על זה פשוט. כנראה שלא. XD)