מכאן הכל התחיל...

מכאן הכל התחיל...

ילדונת אני מתגעגע אלייך מאד... - (גילי והכריך המיועד) ולא מפסיק לחשוב עלייך...על מה שאת עושה...אם משעמם לך...אם את מרגישה טוב...אם את בחברה טובה...וכו` וכו` וכו` רכשתי את הדיסק עוד פעם, הייתי חייב, תודי שהוא פשוט מדהים, ואגב תשמעי את שיר 8 הוא סוף כל הדרכים ואני מקדיש לך אותו!!! בקיצור אני אמצא זמן להתקשר אלייך, אני חייב, כי אני רוצה!!! רק תהיה זמינה... טוב אני עוד קצת ממש אלך לישון סוף סוף, ואף לאכול כי אני מורעב, ואם תהיה זמינה מי יודע אולי תעשי לי את היום בכלל! אני אוהב המון אחות קטנה שלי ילדה מיוחדת שלי ואני יכול להמשיך עוד הרבה עם התאורים...מי כמוך יודעת אז זהו לילה טוב לי ויום מדהים לך אוהב המון גילי שלך שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה עשר הודעות אחרונות של כותב זה סגור 06:07 08/02/01 • ועוד משהו ששכחתי לציין...ו -(גילי והכריך המיועד) והוא חשוב את יודעת למה אני הכי מתגעגע? לזה שתמיד שנינו נשארים אחרונים ואז אני הולך, ואז שוב חוזר רק לפורום ומוצא אותך פה... ואז התכתבויות שנמרחות עד איזה 7 ומשהו... אוףףףףףףף אני מתגעגע נקודה שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה עשר הודעות אחרונות של כותב זה סגור 07:08 08/02/01 • הייתי אומרו -(שווארמה) שאתה מאוהב מזל טוב שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה עשר הודעות אחרונות של כותב זה סגור 15:08 08/02/01 השרשור הזה הוא מה-8.2.2001, שם הכל התחיל... ב-2 מילים: תודההההההההההה שווווווווווווווווווארמהההההההה!!! אוהבים יותר מתמיד גילי ואושר בראל

יום האהבה קרב ובא...

מקפיץ לעצמי כי סתם כייף לי להזכר ולהבין כמה מילים יכולות להשפיע במיוחד כהם באים מזרים... אושר שלי אני אוהב אותך גילי שלך (כבר למעלה משנה)

למעלה