מי שרגיש לתמונות זועתיות לא להיכנס.

DEATHRUCTION

New member
מי שרגיש לתמונות זועתיות לא להיכנס.

אבל...מי שמוכן לשאת בעול... מה ניתן לעשות כנג המפלצת הזו?!

TheFinalCut

New member
תלונה במשטרה מייד

אתה מכיר את היצור המעוות שעשתה את הדבר הזה? אם כן, אנא שלח לי במייל כמה שיותר פרטים ל- [email protected] (רצוי שם מלא, כתובת וטלפון לפחות, אם יש לך) משם זה יטופל הלאה. תמיר

תודה שהבאת לתשומת לבנו ../images/Emo45.gif

העברתי את הנושא לטיפול "תנו לחיות לחיות", המשטרה והתקשורת. מחר בבוקר ייבדק הנושא לעומקו ואם יתברר שזו אינה מתיחה, הנערה והתופעה יטופלו כראוי.

זה לא מספר הטלפון שלה

זה מספר שבו משאירים הודעות לכל רשומי תפוז בכלל, כאשר לכל אחד יש תיבה קולית משלו.

המשטרה כבר עליה

בהודעה אחרת שלה באותה הקומונה היא פרסמה את הנייד שלה. תודה להנהלת תפוז על שיתוף הפעולה עם המשטרה.

גלי®

New member
ענת, במידה ותזדקקי, יש לי צילומי

מסך שעשיתי אתמול בלילה להודעה זו ועוד אחרות שלה בפורום, בהן היא מתגאה במעלליה... תוכלי ליצור איתי קשר במסרים - אם צריך...

תודה לכל מי שהזדרז והעתיק

מאחר וההודעה לא נמחקה עדיין, רפ"ק מימון העתיק הבוקר מהקומונה את כל ההתכתבות ואת כל התמונות. כעת נעשית חקירה בעניין.

**לילך**

New member
נגיד שיתברר שזה אמת מה יעשו לה?

אם היא קטינה אף אחד לא יעשה כלום וגם אם לא קטינה, בטח תצא מזה בעונש קל יחסית, אחרי זה רואים את הרוצחים הפסיכופטים האלה שמתעללים בבע"ח בתור התחלה ואחרי זה מתקדמים גם לבני אדם, אם מישהו יעצור את הפסיכופטים האלה בזמן ירויחו גם בע"ח וגם בני האדם.

**לילך**

New member
מתקדמים משלב A לשלב B

מכיון שלפי מה שתואר היא רצחה בע"ח השלב הבא זה התקדמות בדרך: כלומר לעבור משלב A לשלב B. לא היתה לא שום כוונה להמעיט ברצח והתעללות בבע"ח לעומת רצח של בני אדם או לעשות השוואות כלשהן בינהם. התכוונתי להגיד שמי שרוצח בע"ח יכול לרצוח גם בני אדם בעתיד. מכיון שהחברה שלנו פועלת יותר מהר כשרוצחים בני אדם, ולכן מי שלא מתיחס ברצינות להתעללות ורצח של בע"ח חסרי ישע, אולי יתיחס ברצינות ויפעל ביתר רצינות במקרה של התעללות ורצח בע"ח אם יזכירו לו שמי שרוצח ומתעלל בבע"ח עלול לרצוח גם בני אדם יש סיכוי שאולי יפעלו ביתר רצינות בהקשר לכך (נדמה לי שלא מזמן פורסם מחקר שבו אמרו שאחד משבעה אפיונים שלפיהם ניתן לזהות רוצח פוטנציאלי של בני אדם היא התעללות בבע"ח). ).

Or Grint

New member
בבקשה תשלחי לי אותן, רק היום נכנסתי

אני אציג את עצמי אחר כך, אני חדשה אבל זה לא חשוב, עכשיו אני ממש צריכה את ההוכחות!!!

s P i T

New member
זה לא מספר טלפון!!! זה תיבה קולית

המספר פלאפון שלה מופיע באחת ההודעות אם את מעוניינת שלחי לי מסר

למעלה