מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
מזכיר את הטלפון ה"חכם"...
בדיוק כפי שעכשיו, אתה לא זוכר אף מס' טלפון בע"פ או יודע להגיע למקום לא מוכר מבלי להיעזר בווייז.מי שמשתמש בai נהיה טיפש יותר
זה יותר מזה,זה הוא חושב בשבילך.בדיוק כפי שעכשיו, אתה לא זוכר אף מס' טלפון בע"פ או יודע להגיע למקום לא מוכר מבלי להיעזר בווייז.
לא חושב בשבילך, פשוט מקצר לך את הזמן לחפש בגוגל.זה יותר מזה,זה הוא חושב בשבילך.
אם אתה לא מתאמץ לחשוב ולהבין אז אתה נחלש ביכולת הזאת.
תלוי בשאלה.לא חושב בשבילך, פשוט מקצר לך את הזמן לחפש בגוגל.
אז הוא נותן לך כיוונים למחשבה בדרך כלל הוא יכתוב כן או לא, אלא יסביר לך את כל הסיכויים והסיכונים ואתה תחליט לפי סדר העדיפויות שלך ואם בחרת לקרוא רק את המסקנה הסופית למטה ולא את כל הניתוח, זאת בעיה שלך.תלוי בשאלה.
אם שאלת למשל האם כדאי להשקיע במניה מסוימת זה כבר דורש חשיבה.
אז לא הבנת בכלל!אז הוא נותן לך כיוונים למחשבה בדרך כלל הוא יכתוב כן או לא, אלא יסביר לך את כל הסיכויים והסיכונים ואתה תחליט לפי סדר העדיפויות שלך ואם בחרת לקרוא רק את המסקנה הסופית למטה ולא את כל הניתוח, זאת בעיה שלך.
גם עכשיו אף אחד לא מנסה לזכור מספרי טלפונים, חוץ מאולי את הטלפון של עצמך במחשבה שיותר קל לתת המספר שלך מאשר להשאיל את הטלפון שלך למבקש המספר כדי שיתקשר לעצמו מהטלפון שלך וכך המספר ישמר אצלו וגם לא לומדים איך להגיע למקומות חדשים ומפקידים הכול בידי הוויס. ומכיוון שלא תלמיד ולא סטונדט לא יכול לכתוב מבחן עם ai עדיין יש צורך ללמוד ולחשוב, אלא אם ילכו לפי הרעיון ה"גאוני" שלך לבטל את חוק חינוך חובה.זה יותר מזה,זה הוא חושב בשבילך.
אם אתה לא מתאמץ לחשוב ולהבין אז אתה נחלש ביכולת הזאת.
אכן רעיון גאוני כי אם מבטלים מייד אנשים נהיים חכמים יותר אחרי שהם מוציאיםאלא אם ילכו לפי הרעיון ה"גאוני" שלך לבטל את חוק חינוך חובה.
אתה שם לב שסתרת את עצמך?אכן רעיון גאוני כי אם מבטלים מייד אנשים נהיים חכמים יותר אחרי שהם מוציאים
אלטרנטיבות טובות יותר.
צר לי להגיד לך אבל עד כיתה ו או ז תלמיד מערכת החינוך השמאלנית חילונית נותנת לתלמיד כל מה שיצטרך בחייו לדעת, לאחר מכן היא סתם מעמיסה עליו דברים שרובם לא יזכור ולא יצטרך כל ימי חייו.גם עכשיו אף אחד לא מנסה לזכור מספרי טלפונים, חוץ מאולי את הטלפון של עצמך במחשבה שיותר קל לתת המספר שלך מאשר להשאיל את הטלפון שלך למבקש המספר כדי שיתקשר לעצמו מהטלפון שלך וכך המספר ישמר אצלו וגם לא לומדים איך להגיע למקומות חדשים ומפקידים הכול בידי הוויס. ומכיוון שלא תלמיד ולא סטונדט לא יכול לכתוב מבחן עם ai עדיין יש צורך ללמוד ולחשוב, אלא אם ילכו לפי הרעיון ה"גאוני" שלך לבטל את חוק חינוך חובה.
מצד שני זה נותן לך עומק אינטלקטואלי.צר לי להגיד לך אבל עד כיתה ו או ז תלמיד מערכת החינוך השמאלנית חילונית נותנת לתלמיד כל מה שיצטרך בחייו לדעת, לאחר מכן היא סתם מעמיסה עליו דברים שרובם לא יזכור ולא יצטרך כל ימי חייו.
אבל .................... כאשר אתה, חלילה, טועה בדרך בלילה מי מחלץ אותך ומוביל אותך בדרך הנכונהבדיוק כפי שעכשיו, אתה לא זוכר אף מס' טלפון בע"פ או יודע להגיע למקום לא מוכר מבלי להיעזר בווייז.
אני הייתי תמיד טיפש בכל מה שקשור בניווט בדרכים אחד שלא מוצא את הצפון .בדיוק כפי שעכשיו, אתה לא זוכר אף מס' טלפון בע"פ או יודע להגיע למקום לא מוכר מבלי להיעזר בווייז.
אומרים שנהגי מוניות בלונדון ההיפוקמפוס שלהם גדול יותר כי הם זוכרים את הדרך בלי מפות.אני הייתי תמיד טיפש בכל מה שקשור בניווט בדרכים אחד שלא מוצא את הצפון .
בזכות האפליקציות חזרתי לתפקד .
גם יש לי כל מיני טריקים כדי להתמצא
למשל כיוון הליכה נדרש לעומת כיוון כלי הרכב שהביא אותי, שימוש במראי דרך במפת גוגל ועוד .
מזכיר את הטלפון ה"חכם"...
בדברים שציינת זה פעולות טכניות,בעוד חשיבה זה פעולה מורכבת,ההסבר בסרטון.יש צורך להמשיך?
- מה שונה ממחשבון שמשתמשים בו במקום לעשות חישובים קלים בע"פ?
- מה שונה מלהיעזר בוייז במקום לנסוע עצמאית ולהכיר את הדרכים?
- מה שונה מחיוג עפ"י שם במקום עפ"י מספר שחייגנ בעבר?
![]()
גם לעשות חישובים בראש זה מורכב ואני לא מדבר על לוח הכפל, אלא על חישובים מורכבים יותר.בדברים שציינת זה פעולות טכניות,בעוד חשיבה זה פעולה מורכבת,ההסבר בסרטון.
נכון אבל זה יותר טכני,בלי דימיון ומחשבה עמוקה.גם לעשות חישובים בראש זה מורכב ואני לא מדבר על לוח הכפל, אלא על חישובים מורכבים יותר.
בחישובי חשבון במסעדה אנשים משתמשים במחשבון גם לחישובים שכבר בגן חובה לומדים לעשות בראש.נכון אבל זה יותר טכני,בלי דימיון ומחשבה עמוקה.
יותר קשור בזיכרון הבנה של הנוסחה וריכוז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.