מי רצה דגם של טייגר ולא קיבל?

• פותח הנושא dovk
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

dovk

New member

מעבודותיו הראשונות יותר של אמנון יוגב ז"ל, מאסטרפיס לדעתי. לצערי הדגם עבר עוד בימי אמנון תאונה קשה מאוד ונשארו ממנו רק דופן שמאלית וקדמית . אתגר מעניין לבונה דגמים שירצה ויוכיח יכולת. זה אצלי. שלא תחשבו שלא ראיתי שהזכרתם אותי. כיף לראות, תודה

dovk

New member
אוי, אני לא מספיק שולט במדיה

מעבודותיו הראשונות יותר של אמנון יוגב ז"ל, מאסטרפיס לדעתי. לצערי הדגם עבר עוד בימי אמנון תאונה קשה מאוד ונשארו ממנו רק דופן שמאלית וקדמית . אתגר מעניין לבונה דגמים שירצה ויוכיח יכולת. זה אצלי. שלא תחשבו שלא ראיתי שהזכרתם אותי. כיף לראות, תודה
אוי, אני לא מספיק שולט במדיה
לא יודע איך להעמיד את האוטובוס על הגלגלים... יש לי עוד תמונות יפות, מישהו יכול לעזור ולכוון אותי איך מסובבים אותן?

ארזS

New member
זה בגלל ה"דיליי"

זה בגלל ה"דיליי"
יש אצלי היום קצת דיליי בקו ה-ADSL אז מתברר שבני קצת הקדים אותי. אבל בכל אופן, נדמה לי שהתמונה שסידרתי יותר נוחה לצפיה כי לא צריך לגלול את המסך.

ארז. תירוצים..האוטובוס שלך איחר...

זה בגלל ה"דיליי"
יש אצלי היום קצת דיליי בקו ה-ADSL אז מתברר שבני קצת הקדים אותי. אבל בכל אופן, נדמה לי שהתמונה שסידרתי יותר נוחה לצפיה כי לא צריך לגלול את המסך.

צחקן

New member
../images/Emo6.gif הצחקתני

הצחקתני

ארזS

New member
אני מסכים עם צחקן... ../images/Emo6.gif

אני מסכים עם צחקן...

אבל ברצינות, יש בימים האחרונים שידרוגים בחברת האינטרנט שאני עובד דרכה. וכשמשדרגים, אז במקום שזה יהיה טוב זה נהיה גרוע. אבל הם מבטיחים שבוד כמה ימים המצב יוטב. נקווה.

ארזS

New member
אל תשימו לב לשגיעים...

אני מסכים עם צחקן...

אבל ברצינות, יש בימים האחרונים שידרוגים בחברת האינטרנט שאני עובד דרכה. וכשמשדרגים, אז במקום שזה יהיה טוב זה נהיה גרוע. אבל הם מבטיחים שבוד כמה ימים המצב יוטב. נקווה.
אל תשימו לב לשגיעים...
זה לא מהדיליי. זה מחוסר תשומת לב שלי.

צחקן

New member
איפה אתה? באקטקום?.

אני מסכים עם צחקן...

איפה אתה? באקטקום?.
ב"ה כי גם אצלנו באקטקום משדרגים עכשיו... היו בעיות אצלנו ביום שישי... .

ארזS

New member
דרך אגב, אשמח לראות עוד כאלה

אם יש לך.

גם אני הייתי שמחה מאוד

אם יש לך.
גם אני הייתי שמחה מאוד
לראות עוד כאלה. זה מדהים, אגב קו 22 של דן באותם ימים נסע מהדר יוסף לבן-יהודה בת"א. כאשר אני השתמשתי באופן יומיומי בקו המקביל 20 רמת החייל לבן יהודה ת"א. כיום 20 נוסע אותו דבר רק עד מסוף כרמלית ו-22 אני לא בדיוק יודעת הוא שונה לגמרי.
אם אני מושכת את הפורום לכיוון של נוסטלגיה.

dovk

New member
תודה, תודה,

תודה, תודה,
לי יותר קל לסובב אוטובוס אמיתי... אבל כל התמונות שלי מסובבות ככה. איז איך עשיתם? לא תגידו לי?

ארזS

New member
זה בכלל לא בעייה. למה שלא נגיד לך ?

תודה, תודה,
לי יותר קל לסובב אוטובוס אמיתי... אבל כל התמונות שלי מסובבות ככה. איז איך עשיתם? לא תגידו לי?
זה בכלל לא בעייה. למה שלא נגיד לך ?
1. שומרים את התמונה כפי שהעלית אותה על הצד... 2. מעלים את התמונה בתוכנה גראפית. 3. עושים לתמונה סיבוב לכיוון הרצוי. 4. שומרים את התמונה בשם קובץ חדש. 5. מעלים את התמונה הישרה לפורום. 6.

בזמנו בניתי עם אמנון ז"ל דגם של

בזמנו בניתי עם אמנון ז"ל דגם של
אוטובוס סדנא של אגד (חתוך מאחור עם וו גרירה) שהיה מבוסס על אוטובוס "גמדא". אחפש, אסרוק בהזדמנות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה