מי רצה אוטובוס של ב"ש?

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
מי רצה אוטובוס של ב"ש?

מי רצה אוטובוס של ב"ש?
מצורפת תמונה שהעולתה כאן בעבר על ידי...אוטובוס של קו 8 שמצולם בשדרות רגר בבאר שבע על רקע היכל התרבות החדש שנבנה בבאר שבע

aas111

New member
של חדש יש לך??

מי רצה אוטובוס של ב"ש?
מצורפת תמונה שהעולתה כאן בעבר על ידי...אוטובוס של קו 8 שמצולם בשדרות רגר בבאר שבע על רקע היכל התרבות החדש שנבנה בבאר שבע
של חדש יש לך??

fireman

New member
בבאר שבע

אבל שמעתי שיש איחד חדש של אטובוסים
בבאר שבע
בבאר שבע
כיום נוסעים בכבישים אוטובוסים של מ.א.ן מגדם F ומדגם משהו 200 כמדומני לפני כמה חודשים היו אמורים להכנס 30 אוטובוסים של חברת וולבו שנרכשו ובסופו של דבר נמכרו ל"קווים" אוטובוס אחד של וולבו הופעל באופן ניסיוני בב"ש ונמכר גם כן.

טוארג

New member
האוטובוסים הישנים ישארו בשימוש?

מי רצה אוטובוס של ב"ש?
יש מצב שאתה יכול ללכת לצלם עוד?

fireman

New member
לפי מה שהבנתי

יש מצב שאתה יכול ללכת לצלם עוד?
לפי מה שהבנתי
בתוכנית להחליף את כל צי האוטובוסים. אני לא זוכר איפה קראתי (אולי כאן בפורום) שמבוצעת רכישה של אוטובוסי סקאניה לטובת הקווים העירוניים בב"ש. כרגע אין לי אפשרות לצלם עוד כי אין לי מצלמה דיגיטלית

האם יש קשר בין תח"צ ב"ש

מי רצה אוטובוס של ב"ש?
האם יש קשר בין תח"צ ב"ש
לדן (אני לא מתכון למטרודן)

fireman

New member
טוחנים מים.

סופרבוס הגישה לבימ"ש ערער כנגד
מטרודן שאר הכתבה במקומון כול הנגב
טוחנים מים.
הערר הזה הוא כמו הקרב של דון קישוט בתחנות הרוח. לא ייצא מזה כלום ומטרודן תתחיל לפעול ב1/12 עפ"י התוכניות

fireman

New member
לא

האם יש קשר בין תח"צ ב"ש
לדן (אני לא מתכון למטרודן)
לא
בעבר היו ניסיונות לבצע רכישה משותפת של "דן" ושל התח"צ ב"ש בכדי להגדיל את כמויות הרכישה ובכך להקטין את העלויות. בסופו של דבר הרעיון הזה לא הוצא לפועל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה