מי רוצה להיות נסיכה?

מורןLA

New member
מי רוצה להיות נסיכה?

חה חה, הם הצחיקו אותי אתמול עם התוכנית שלהם בטלויזיה על הנסיכים והנסיכות, הביאו איזה נסיך שלא רצה להזדהות מאיפה ומיהו עד סוף התוכנית, תגידו, באיטליה בכלל יש נסיכים? או שנסיכים יש רק באגדות? אבל מה שיחקו אותה עם התצוגות אופנה - בחורות סקשיות לאלללהה אללה וגם חכמות יחסית למקומות כאלה...

Yaniv-DC

New member
תגידי לי את מטורפת?!

יואו.... על זה מבזבזים את יום חמישי בערב?! מה קרה? אין "חברים"? "וויל וגרייס"? "JUST SHOOT ME"? "ER"? יואאאאאאאו!!!!!

מורןLA

New member
מה אני יעשה? ה ../images/Emo44.gif נתקעה לי

מול הפרצוף... מאז המקרה בניו יורק, אני עם טלויזיה כל זמן אפשרי.

מורןLA

New member
אני רואה לפי האנטנה...

מה שהאנטנה מחליטה שהיא רואה טוב באותו יום.... לר כולם עובדים בטלויזיה....

Yaniv-DC

New member
מורן ומקסימה.

מורן - מה הקשר לעובדים בטלוויזיה? את הערוצים אני מקבל מהכבלים... מקסימה - מה לעשות שאני ער לפי שעון החוף המזרחי ותפוז נותנת את שעון ישראל?

בדיוק לזה התכוונתי ../images/Emo13.gif)) מצחיק אה?

פרוטקציה ליניב
....יש לו משהו עם ההנהלה?

Yaniv-DC

New member
גם אני לא הבנתי. וגם משהו למורן

אצלי הכל מופיע רגיל. ולמורן - אני לא מתקן טעויות הקלדה. כתבת לר כי ה-ר´ צמודה ל-א´. אם היית כותבת לו, זו שגיאת כתיב.

יניב אני אסביר לך לאט אז תבין מהר..

היכן שכתובה השעה....מופיע אצלך 29/9 וגם בתאריך מופיע 29/9 עכשיו הבנת??????
אם לא...לא נורא...

Yaniv-DC

New member
בעצם עכשיו אני רואה

נו... מה אני אגיד לכם. אולי אמריקה קילקלה לי את חוש ההומור, אבל לא נורא מצחיק.. אבל אני עדיין אוהב אותך.

הצעדן

New member
לדעתי זו מפלצת הודעות ../images/Emo96.gif

המפורסמת מיואל או לפחות אחותה הצעירה והסקסית ...

Yaniv-DC

New member
אוף.

יש איזו מפלצת, לא יודע אם היא סקסית או לא, אבל היא החליטה להרוס לי את הסופ"ש

תותי-בת

New member
נו יניבוש!!!! באמת!!! ../images/Emo24.gif למה אתה מגלה את הפרטים האלו עלי?.. הרי ברור לכולם שאני לא אחרת מאשר ´מפלצתותי-בת´ ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ואל תספר להם שאתה לא יודע אם היא סקסית או לא... ../images/Emo9.gif כי אנחנו יודעים שראית את התמונה שלי ושאתה בריא עליי בטירוף ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ובכלל לא הרסתי לך את הסופ"ש... זה שהייתי עם החתיך שלי לא אומר שהרסתי.. ../images/Emo9.gif קבל ../images/Emo24.gif & ../images/Emo25.gif בריאה עליך, ליאת.

למעלה