מי רוצה להיות אמא-דובה?

zivadina

New member
מי רוצה להיות אמא-דובה?

בגלגול הזה אני אשה.בגלגול הבא אני רוצה להיות דובה. בתור דובה את יכולה לחרופ.את לא צריכה לעשות כלום חוץ מלישון במשך שישה חודשים תמימים. אני יכולה לחיות עם זה. לקראת שנת החורף,את אמורה לזלול בטירוף.אני יכולה לחיות עם זה. בתור דובה את ממליטה את הגורים שלך(שכל גודלם כאגוז קטן) מתוך שינה,ומתעוררת לפגוש דובונים חמודים וחמימים,שגדלו קצת וכבר יודעים ללכת. אני בהחלט יכולה לחיות עם זה. בתור אמא דובה,כולם יודעים שצריך לקחת אותך ברצינות.את מעמידה במקום כל מי שמציק לילדים שלך,ואם הילדים מציקים לך את מעמידה גם אותם במקום.אני יכולה לחיות עם זה. בתור דובה, בן הזוג שלך מצפה שתתעוררי בבוקר זועפת,הוא אוהב אותך עם רגליים שעירות ועודפי שומן. כן. אני אהיה דובה. תודה לחגית ששלחה לי את הקטע המקסים הזה.

b a r b a i m a

New member
גם לי, איזה כיף לצחוק בבוקר ../images/Emo6.gif

יותר מצחיק מזה לא יכלתי לקבל על הבוקר (חוץ מהנשיקות שקיבלתי הבוקר מהילדים שלי) בוקר מקסים לכולם ובנימה אופטימית זאת-יאללה לביה"ס!!!!!!!

בתור אמא אולי הייתי יכולה לחיות ככה

אבל בתור ADHDית אני מעדיפה 6 שעות שינה על 6 חודשי שינה :*)

פרחבר

New member
אני יכולה לחיות עם זה ../images/Emo6.gif

איזה כיף, מעתיקה בלי בושה, למה שרק אני אכייך כל הבוקר ואמא שלי ואחותי ועוד כמה לא ????

spidergirl

New member
בתור אמא דובה

את יכולה לעשות אחיזות מכילות (=חיבוק דב) כמו שאת אוהבת

zivadina

New member
הופ, נעקצתי

תגידי, spidergirl , את חושבת שאפשר לאהוב את האחיזות המכילות האלו? את חושבת שאפשר לאהוב לתת ריטלין? את חושבת שזה כיף לנהל בית כמו במשטר צבאי ולחשוש לשחרר חבל? אלה דברים חשובים בחיים שלנו, אבל הם ממש ממש לא כייפים, בדיוק כמו הצורך לעבוד בעבודות מעצבנות כדי לפרנס את המשפחה. עושים אותם בגלל התוצאות הטובות, לא מפני שאוהבים אותם.

../images/Emo24.gif-הופ../images/Emo70.gifשולחת חיבוק דוב לכן

אני דוקא באמת אוהבת את מה שאחרים קוראים לו אחיזה מכילה, ואצלנו קוראים לו- חיבוק דוב! יותר מהנה להרגיע זעם כך, מאשר להצטרף אליו- לא?

למעלה