מי רואה יאגו עכשיו?

buzaglo

New member
מי שרואה.. מן הסתם גם לא יגיב לך../images/Emo41.gif

אז זה לא היה מיותר?!

באפי2

New member
../images/Emo41.gif התייחסויות - יאגו ../images/Emo41.gif

לא ראיתי את הפרק הראשון במלואו אז אני אגיב למה שראיתי... סוף כל סוף נזכרתי למה הסבתא לא באה להלוויה של לוסיו כי לא סיפרו לה. קצת מעצבן איך הם מסבכים הכל ללא כל צורך למשל - א. למה יאגו לא טורח להקשיב למורנה עד הסוף?? ב. למה, אבל למה אדולפו למה אמר לסבתא על יאגו מהתחלה ועל בדיקת הדנא יכול להיות שזה היה משכנע אותה לספר את הסוד? ותגידו חסמין לא זוכרת שהיא הייתה כבר בבית של סירניו כאשר היא באה לבקר? היא לא זכרה שזה הבית של סירניו?? אבל בסך הכל בפרקים האלו התחלתי להיקשר ליאגו מחדש..בפעם הראשונה שהיא שודרה לא יכלתי להתיק את עיני ממנה, אבל בשידור הנוכחי לקח לי כמה פרקים להיקשר אליה מחדש, ועכשיו למרות שיאגו ומורנה לא ביחד אני מאוד אוהבת את הקטעים שלהם, לכל הדמויות פתאום יש יותר תוכן, ובעיקר ליאגו

huxy

New member
אני ממזמן מצאתי אותו

כ- FACUNDO ARANA-YAGO PASION MORENA

קרלוצה

New member
חיפשתי את השירשור../images/Emo9.gif

צודקת לגבי השאלות שלך!!! יאגו עיצבן באיך שהוא התנהג למורנה הוא נוראי בקטע הזה ואני לא יודעת למה הוא מצפה ממנה אם הוא לא מוכן להקשיב לה, הכי עיצבן אח"כ שהוא ראה אותה סובלת במסיבה ועדיין ירד עליה אח"כ שהיא נשענה על השבלול.....אני לא מבינה למה הוא מצפה ממנה! ממש מעצבן
לגבי חסמין היא כן זכרה רק היא לא רצתה שאלדו יזכור אותה

באפי2

New member
היא זכרה את אלדו

אבל בהתחלה היא לא זכרה את הבית שכן היא הופתעה לראות את יאגו שם. וכן, גם אותי זה עיצבן שהוא העיר על שהיא נשענה על השבלול, מה אתה רוצה לא בדיוק היית שם כדי לתמוך

קרלוצה

New member
נכון!!../images/Emo4.gif

זה היה פרק שהוא עיצבן במיוחד, גם בקטע שהוא הגיע הבייתה וחיבק את הילד ובמקביל ירד על מורנה ו"העירונים" ואז "השתעשע" על מלינה....והוא הרי יודע שהיא חושבת שהוא שכב איתה אז בשביל מה דווקא? וכמו שהוא ידע להגיד לה שהיא נשענה על תומס (כמה שזה לא נכון כי הוא שבלול דביק שנדבק בלי שתרצה ומכניס לה מילים לפה כל הזמן) היא יכלה אותו דבר להגיד לו על מלינה וזה שהוא היה איתה כל המסיבה הזאת ו"נשען" עליה.....

huxy

New member
להתווכח או לא? ../images/Emo8.gif

שאחזור הביתה אני אענה

למעלה