מי ראה את הסרט "להוריד את הכובע"?

מצב
הנושא נעול.

זהו סרט חובבים שהוקרן בערוץ 1, אתמול בשעה 23-00. היה שם קרון מס' 103 (מי מכיר?) והראו שם את תחנת הרכבת של הקישון ושל בר גיורא ואת המסילה המתפתלת לירושלים וכולם כולם דיברו בלדינו...

ישראל ב

New member
סרט יפה.

זהו סרט חובבים שהוקרן בערוץ 1, אתמול בשעה 23-00. היה שם קרון מס' 103 (מי מכיר?) והראו שם את תחנת הרכבת של הקישון ושל בר גיורא ואת המסילה המתפתלת לירושלים וכולם כולם דיברו בלדינו...
סרט יפה.

אני ראיתי

אני ראיתי
וזה קטר 103. היה מאד יפה !

אני ראיתי!

אני ראיתי!

לא הגיוני ! לא יתכן שזה צולם לפני

אני השמאלי ביותר...
כמובן שהיום אני יותר גדול.. עברו שנתיים מאז צולם הסרט...
שנתיים כיקטר מס' 103 הועבר לסדנאות הקישון לקראת השבתה ביום 24.12.1998. הקטר נגרט בועדת גריטה מס' 3/98 מיום 30.12.1998. כך שהקטר הזה כבר לא פעיל 5 שנים !!!

אלא אם הצילום שכאן צולם בשטח

שנתיים כיקטר מס' 103 הועבר לסדנאות הקישון לקראת השבתה ביום 24.12.1998. הקטר נגרט בועדת גריטה מס' 3/98 מיום 30.12.1998. כך שהקטר הזה כבר לא פעיל 5 שנים !!!
סדנאות הקישון כאשר הקטר מושבת לחלוטין. ברור שלא נסעתם בקטר מס' 103.

בנגלה

New member
חח.. הקטר באמת מושבת..

סדנאות הקישון כאשר הקטר מושבת לחלוטין. ברור שלא נסעתם בקטר מס' 103.
חח.. הקטר באמת מושבת..
הקטר לא נמצא אפילו על מסילה.. את הקטר צילמנו בחיפה.. את המסילות צילמנו בבר גיורא...

צחקן

New member
הידע מהטרקליטור של21.15.2005

מאיפה לך הידע הזה???
הידע מהטרקליטור של21.15.2005
ב"ה שאביתר יוציא.
.

שאלתך מצחיקה במקצת

מאיפה לך הידע הזה???
שאלתך מצחיקה במקצת
אם היית ותיק פה בפורום היית מגלה לבד שזה ששאלת על הידע שלו משוגע מאוד (בלשון ההמעטה) על קטרים. הוא יודע את השניה המדוייקת בה יצא כל קטר כזה מהמפעל ומתי עשו לו "טיפול 10,000" וכדומה. כל אחד והשגעון שלו...

ממחקר שנמשך יותר מ- 20 שנה ועוסק

מאיפה לך הידע הזה???
בתולדות חייו המדוייקות של כל קטר ושל כל קרון משא או נוסעים בארץ הזו. בכל פעם שקטר "עושה נוד", זה יופיע במחשב שלי: כל תקלה, כל טיפול, כל תאונה, כל ארוע רכבתי, כל צביעה, כל פריקה בנמל ובקיצור כל דבר.

בנגלה

New member
חח.. כל אחד והסטיות שלו...

בתולדות חייו המדוייקות של כל קטר ושל כל קרון משא או נוסעים בארץ הזו. בכל פעם שקטר "עושה נוד", זה יופיע במחשב שלי: כל תקלה, כל טיפול, כל תאונה, כל ארוע רכבתי, כל צביעה, כל פריקה בנמל ובקיצור כל דבר.
חח.. כל אחד והסטיות שלו...
סתם.. יפה... אני מוריד לפניך את הכובע על יכולת הזכרון שלך!

מצב
הנושא נעול.
למעלה