מי פנוי בניימכן?

מי פנוי בניימכן?

אין לכם לוחות לפרסם מכירה, אבל לי יש 4 כרטיסים יתומים לקונצרט המפולפל בראשון הבא (24 ליוני) בניימכן, הולנד... בסביבות ה 50 יורו לכרטיס (קצת יותר) זה מופע פארק, אז הכרטיסים הם כרטיסי "שדה"... אם מישהו בסביבה - נשמח למכור אותם למישהו שיהנה...

Sunshine41

New member
הלוואי עליי ../images/Emo186.gif

אוף... כמה מתאים לי איזה הופעה טובה ככה... הופעת חלומות... אבל איך אתה מוכר את הכרטיס? בארץ או בחו"ל? ואפשר לקנות אותו בשקלים/דולרים או יורו? ועד מתי אפשר לקנות את הכרטיס?

את הכרטיס(ים) אני מוכרת

בהעברה מיד ליד, באמסטרדם... כי שם ביתי (אני אפילו מוכנה לפגוש את הקונה בסכיפהול אם צריך...). אני מקבלת רק יורואים. הכי זול למי שקונה לשלם אותם במזומן (אפשרות אחרת היא להעביר לי כסף לחשבון - מה שלא משתלם לאף אחד...) המחיר הוא מחיר עלות נקוב ולא לצורך רווח.... הכרטיסים האלה היו החלום של בעלי, וקניתי לו אותם לכבוד יומולדת 40 שחל בשבוע הבא.... אבל כנראה שלא ייצא לנו ללכת, ולפחות 2 כרטיסים מחפשים בעלים חדש - ולצערו, סביר להניח שכל הארבעה... הקונצרט מתחיל ב 17:00 (עם מופעי חימום...) ואני חושבת שלוקח בערך שעתיים להגיע מאמסטרדם לניימכן, כך שאפשר לקנות את הכרטיסים אפילו ביום המופע עצמו....

Funkey Fleas

New member
מאגניייב!../images/Emo69.gif

איש חכם..החלטה נבונה!
הלוואי ולי היו אנשים מגניבים בעבודה

Oh dear...

Judging by the information in your personal card - By the time you'll be 40, to deserve such a birthday gift, I'll be an old lady... and I'm not sure what will be with the RHCP's career by that time....

למעלה