האמת שספציפית עניין ה"יושנת" מפריע לי מאוד לא יודעת למה...
ב בלאקפילד המפגרת New member 19/12/08 #40 וואי אני אתחרפן אם יגידו לי "יושנת".. וגם מפריע לי שאנשים אומרים "ממכם" במקום "מכם". גאדמט. וגם כשאומרים "סכין חדה" ו"צומת מסוכנת".. אבל הכי מעצבן שיש אנשים שאומרים "להשים" לב במקום "לשים" לב. איי איי.. אני לא יכולה עם אנשים כאלה.. בקיצור, סטייל יוסי בובליל
וואי אני אתחרפן אם יגידו לי "יושנת".. וגם מפריע לי שאנשים אומרים "ממכם" במקום "מכם". גאדמט. וגם כשאומרים "סכין חדה" ו"צומת מסוכנת".. אבל הכי מעצבן שיש אנשים שאומרים "להשים" לב במקום "לשים" לב. איי איי.. אני לא יכולה עם אנשים כאלה.. בקיצור, סטייל יוסי בובליל
C coolstar26 New member 20/12/08 #44 למען האמת סכין יכול/ה להיות גם זכר וגם נקבה אך כפי שאמרת צומת זה זכר בלבד.
K khvh5 New member 19/12/08 #18 ממ לא מבינה בפלאפונים חדשים ממש.. יש לי אנטיקה או איך שלא כותבים XD ממ אז אני אבחר תמונות שאהבתי.. מתמונות שאהבתי .. D:
ממ לא מבינה בפלאפונים חדשים ממש.. יש לי אנטיקה או איך שלא כותבים XD ממ אז אני אבחר תמונות שאהבתי.. מתמונות שאהבתי .. D:
A Asgh18 New member 19/12/08 #21 אני צריך רוזלוציה משהו כמו 204*204 אני ינסה לחתוך אחרי שבת בכול מקרה תודה תכניסו עוד יש פה תמונות ממש מלהיבות שבת שלום בי...
אני צריך רוזלוציה משהו כמו 204*204 אני ינסה לחתוך אחרי שבת בכול מקרה תודה תכניסו עוד יש פה תמונות ממש מלהיבות שבת שלום בי...