מי נוסע מחר להופעה של הענק ?

שור3

New member
ענק מוזיקלי - גמד אנושי

לא ראיתי אותו מוחה שילדים שלנו התפוצצו....... חריין שחושב שאם הוא מוסיקאי גדול הוא גם הוגה דעות חכם. איך היתה אומרת סבתא שלי "זולאר איןדרעארד גאעיין"

mr dish

New member
אכן כך...אבל לא הוא זה שמעציב אותי

אלא עדת הלקקנים - כולל עשרות כתבי מדיה - שאינם מעזים לשאול את יפה הנפש על הכיבוש המתמשך בצפון אירלנד, או איי פאק-לנד, עשרת אלפי קילומטרים מלונדון.....450 קילומטר מבואנוס איירס.........

liormk

New member
הוא הביע התנגדות גם לזה אאל"ט

(אל דאגה, אני לא מנסה להגן עליו)

הוא מחה גם נגד פוקלאנד

וכיסח את האמא של תאצ'ר,עד כדי כך שניסו וללא הצלחה,למנוע השמעות של שירים שלו בכמה מדינות,(בברה"מ לשעבר ובדרום אפריקה לשעבר מנעו את הששמעת שיריו,וגם הצליחו). יפה נפש זו מחמאה.

היתי שם.

וזאת לא הפעם הראשונה שאני רואה את הענק הזה,עוד בצעירותי יצא לי לראות טותו יחד עם כל הלהקה (לא בארץ כמובן) כל מי שמכיר אותו יודע להעריך את היכולות האינטלקטואליות שלו,ועוד יותר את היכולת המוזיקלית והטקסטואליות שלו,כן הוא אדם בעל דיעות פוליטיות מאוד מגובשות,ואין פרה קדושה שהא לא שחט כולל בגין,רייגן,הייג מרגרט תאצ'ר ועוד. כן,כאחד שאביו נהרג במלחמה מותר לו לשנוא מלחמות ומנהיגים מחרחרי מלחמה. מה לעשות שלא כל העולם מקבל את הגישות הפולטיות שלנו,גם אני מוחא על הכתיבה שלו (לפעמים),אבל מותר לו להביע דעתו אפילו עלינו,וזה לא אומר ששונאים אותנו. דרך אגב,כאחד שכל חייו תרם ותורם מלייארדים עבור עניים בעולם ונפגעי מלחמות,לא יכול להיות גמד. אלו היו 60 שניות.

mr dish

New member
סליחה....להביע את דעתו, בעת קונצרט?

הוא אורח כאן, מקבל לא מעט כסף כדי לתת את הטוב שבו, לא כדי להפיץ את תורתו השמאלנית אנרכיסטית....אם אתה רוצה לשלם לו כדי ללמוד ממנו פוליטיקה - לך אליו ולמד....אבל הוא לא יכול לבוא למדינה כאורח ולבעוט במוסכמותיה על הבמה - זה מעשה שלא יעשה אפילו בידי "אלוהים"....שיכתוב ב"גארדיין" טור יומי בו יתקוף אותנו מיום ועד ליל....אבל אם הוא בא לשיר - שישיר, או שישאיר אותנו בלעדיו!

mr dish

New member
אה כן....לא הגבת על מעשיה של הכושית

או שדבריה נבלעו בשאון הקהל.......אבל בשידור הרדיו של המופע, דברי הבלע השקריים והלא נסלחים שלה נשמעו היטב!!!

ל?כושית" קוראים PP ARNOLD

זמרת טובה בזכות עצמה,אבל לא היא כתבה את הטקסט,את השיר המדובר שמעתי מספיק פעמים הרבה לפני ההופעה,(נכתב כבר ב-2000),והוא בסך הכל מדבר על מעגל ושרשרת של אלימות,והוא מכניס גם אותנו למעגל הזה,האם זה שקר?. דרך אגב כאשר מדברים עלינו כעל "יהודים" אנחנו נעלבים,ומה עם "הכושים"?,או שלנו מותר הכל. אבל חבל להמשיך עם זה,נתמקד בקפה.

scoti5

New member
אולי ווטרס שותה נמס...

וזה מרגיז פה אנשים... חח

knappertsbusch

New member
תשמע, זה מאוד פשוט:

הוא בסך הכול אמן, ולשטויות שפולטים אמנים יש להתייחס בסלחנות, מעצם היותם אמנים. חסרים אמנים שמקשקשים בשכל? אמנים יהודים/ישראלים שעושים את זה? אמנים הם לא פוליטיקאים ולא מדינאים, הם פשוט מחברים מנגינות מוצלחות לטקסטים.

mr dish

New member
רמת השטויות של אומנים אינה שונה מזו

של הפוליטיקאים, למשל....זכותם המלאה לאמר מה שבראשם, אבל אני חושב שיש קודים מסויימים של התנהגות שלא מקבלים בשלוות נפש את החוצפה של אומן זר, המתארח בארץ ומקבל גמול כספי ראוי לטרחתו זו, כדי לשיר ולתרום מאומנותו המעולה....אף אחד לא חפץ ולא ביקש שיבוא ( הוא וחבורת מלויו) להטיף לנו מוסר או ללמדנו פרקי הליכות ונימוס בין עמים...זו חוצפה וזלזול במארחים!!!כאשר האורח או האומן גם עובר את הגבול לגמרי, כמו בהשוואת מעשי צה"ל למעשי הנאצים, האומן פסול בעיניי לחלוטין!!! ווגנר, ימ"ש, היה מלחין מחונן, אבל משעבר בדיעותיו הפרטיות על כל המקובל בחברה מוסרית, הוא הוחרם בצדק בידי קורבנות הדעות שהוא השמיע!!! כך צריך להיות גם עם הכושית הלא נאווה הזו!

הוא הגיע לכאן כיוון שיש ביקוש.

במשך שנים ועשרות ביקשו ממנו ומלהקתו לשעבר שיבוא להופיע והוא סרב, גם אני לא קבלתי את הסרוב כיוון שהיה פוליטי-דבר שלדעתי מעיד על ערכים,גם אם ערכים אלו לא מקובלים על חלק מאוכלוסיה,(הביקורת עליו לא רק בישראל גם במדינות אחרות כולל במדינות ערב שניסו למנוע ממנו להופיע בארץ). התייצבותם של 55000 איש ,ועוד אלפים רבים שישבו בחוץ רק בשביל לשמוע מעידה על משהו,ותאמין לי שרובם הגדול כולל אני, אינם שמאלנים אנרכיסטים אבל מוכנים לקבל דיעות שונות מבלי לפסול ולהשליך . דרך אגב-היכן שמעת שהוא משווה את הצבא לנאצים ? תקרא טוב טוב את הטקסטים שלו ואולי תשנה קצת את דעתך (גם בגילנו המופלג זה אפשרי),הוא מתעסק רק עם פוליטיקאים שהוא היה מוכן לממן מוסד מיוחד עבורם,וחוץ מזה "הכושית"?,מי היא בכלל, שלח אותה חזרה לאפריקה שתקטוף עבורנו את הקפה שאנחנו כל כך אוהבים.

אני מחזיק את עצמי חזק לא להתערב

אז רק אומר שצר לי שאנחנו חיים במדינה שבה לא מבינים את הקשר בין מוזיקת רוק לשינוי חברתי.

למעלה