מי מתחייב?

• פותח הנושא ORNPE
  • פורסם בתאריך

ORNPE

New member
מי מתחייב?

להצביע בבחירות עבור מפלגה אשר תתחייב לסלול מסלול ניפרד לרוכבי אופנים . על פי המלצות , ובחסות האיגוד. כמובן להצביע רק למפלגה בעלת סיכוי ממשי לזכות.

sevenduo

New member
additionally

i think that if all israeli cyclist (and their families etc) give their vote to such a party it can get into the kneset

idomaller1

New member
עזוב אותך באמשלי

עם עלה ירוק גם EPO יהיה חוקי , בעצם מה רע בזה

ORNPE

New member
לדעתי הרעיון טוב

בלי פוליטקה במדינה כלום לא זז. ידוע לי כי יש תקציב לסלילה וגם הסכמה בדבר חשיבות הנושא , אךאף אחד לא לוקח אחריות. יכל להיות שאם הנהלת האיגוד תחתים עצומה פרובוקטיבית כזאת תעלה את הנושא לסדר היום .

Infin1ty

New member
בכיף

אני תיכננתי בכלל לא להצביע לכלום אבל אם יש מטרה כלשהי אז יש את הקול שלי ושל כל המשפחה שלי.

aabramovich

New member
אני בעד. בינתיים עלה ירוק היחידים

שמדברים על כך במצע שלהם. אבל עדיף, מן הסתם, שיעשו סקר אמיתי ורציני בין המצביעים הפוטנציאלים. לא פחות עדיף, שתהיה מפלגה עם הרבה מנדטים. אז קדימה לאופניים*.
עזריאל * אין זו תעמולת בחירות ואני בטח ובטח שלא קורא לאף אחד להצביע ברופן השונה מקול מצפונו, ואין בהודעה זו קריאה להצביע למפלגה זו או אחרת. אני אצביע לאחת המפלגות שירוצו לכנסת, או לא.

eikey

New member
יש במדינה צרות גדולות יותר

עם כל הכבוד לעצמנו (ויש כבוד) , יש עדיין בעיות הרבה יותר בוערות מאשר יהיו או לא יהיו שבילי אופניים. לדוגמה, אני יעדיף להצביע למפלגה שאני מאמין שתשפר את מערכת החינוך כדי שילדי יקבלו חינוך טוב יותר, חשוב לי יותר מאשר שבילי אופניים. נושאים כמו ביטחון,בריאות,חינוך,כלכלה ... קצת יותר ישפיעו על איכות חיי מאשר שביל אופניים זה או אחר. חברים יקרים, קצת פרופורציות. מה כן ניתן לעשות? (ומוכן גם להתנדב ולהקדיש מזמני לצורך זה) להעביר את העצומה לכל המפלגות המתמודדות ולצפות לקבלת תגובה רצינית, ואיכותית ולפרסם אותה בכל מקום אפשרי. רצינות התגובה סה"כ תהיה שיקול קטנצ'יק במכלול השיקולים.

ORNPE

New member
שיקול קטנצ`יק

לא חושב שחיי אדם , ומלחמה בתאונות הדרכים זה קטן. וגם לא הייתי בוחר במפלגה שקשה היה לה ליישם בקשה הגיונית של קבוצה מסוימת אשר משלמת מיסים ביד רחבה. אני גם חושב כי השיקולים שלך נכונים . והם יכולים לבוא ביחד עם הדרישות שלנו. יש חיים בשולים.

eikey

New member
תאונות דרכים

המלחמה בתאונות הדרכים היא ממש לא משימה בעלת חשיבות נמוכה,ההיפך. שבילי אופניים יבואו, במקרה הטוב, כסעיף קטנטן, שולי ונחבא במצע המטפל בבעיית תאונות הדרכים. הטיפול הנדרש והמלחמה הנדרשת בתאונות הדרכים איננה פופולארית מספיק על מנת לתפוס כותרות בתהמולת הבחירות, אולי אפילו להפך היא עלולה להזיק להן. סליחה על הפסימיות , אבל על פי ההגדרה פסימיסט הוא אופטימיסט מנוסה. על מנת לחדד את העיניין ולהבליט אותו, יש לחשוב על הפצת העצומה שיזם אייל הרשטיק למפלגות ולבקש התייחסות פומבית למצוקתינו. האם מכאן יבוא המזור?, קשה לי להאמין,מפלגות יבטיחו לך מה שרק תרצה, העיקר שתצביע למענן. בסופו של דבר אני מאמין שהמחאה צריכה לבוא מהשטח, מפעילות מחאה צבעונית,רעשנית ומעצבנת. לאורך זמן זה מה שישפר את הדרוש שיפור מבחינתנו. הבעיה היא כמה רוכבים מוכנים להקדיש מזמנם לטובת העיניין לאורך זמן?????

eikey

New member
תאונות דרכים

המלחמה בתאונות הדרכים היא ממש לא משימה בעלת חשיבות נמוכה,ההיפך. שבילי אופניים יבואו, במקרה הטוב, כסעיף קטנטן, שולי ונחבא במצע המטפל בבעיית תאונות הדרכים. הטיפול הנדרש והמלחמה הנדרשת בתאונות הדרכים איננה פופולארית מספיק על מנת לתפוס כותרות בתהמולת הבחירות, אולי אפילו להפך היא עלולה להזיק להן. סליחה על הפסימיות , אבל על פי ההגדרה פסימיסט הוא אופטימיסט מנוסה. על מנת לחדד את העיניין ולהבליט אותו, יש לחשוב על הפצת העצומה שיזם אייל הרשטיק למפלגות ולבקש התייחסות פומבית למצוקתינו. האם מכאן יבוא המזור?, קשה לי להאמין,מפלגות יבטיחו לך מה שרק תרצה, העיקר שתצביע למענן. בסופו של דבר אני מאמין שהמחאה צריכה לבוא מהשטח, מפעילות מחאה צבעונית,רעשנית ומעצבנת. לאורך זמן זה מה שישפר את הדרוש שיפור מבחינתנו. הבעיה היא כמה רוכבים מוכנים להקדיש מזמנם לטובת העיניין לאורך זמן?????

למעלה