מי מרקיד היום בגבעת השלושה?

../images/Emo60.gif מי מרקיד ביום שישי אצל שיקר

מישהו יודע מי מרקיד אצל שיקר ביום שישי? שכחתי לשאול אותו?

הדסדוס1

New member
הרקדה בגבעת השלושה

לידיעתכם : ההרקדה בגבעה היתה פצצה וצידקי היה " ענק " רקדנו עד 01:30 היה רפרטואר מגוון , וואליום בעוצמה סבירה,הרוקדים יצאו מרוצים מאוד ואף סרבו ללכת .....

מי היה בהרקדה ויכול לספר??

לצערי ניבצר ממני להגיע, וגם לא פגשתי אנשים, ובאופן אישי, הסקרנות שלי לגבי מה שיקרה בגבעה, היא מאד ענינית. אז חברים------למען מי שנעדר.. תזרקו סיפורים!!!

כנענית 9

New member
|חי../images/Emo24.gifלילך 2 המקורית - בגבעה...

אין מילים בפי לתאר , נתחיל מהחתן הלא הוא : צידקי ערמי שהגיע לבוש כחתן , נראה מצוין , מריח נהדר ,רגוע ומחוייך נתן הופעה של פעם בחיים , (טוב כמו בכל הרקדה שלו ) , עם רפרטואר מגוון של ריקודים , היה מפוצץ , הגיעו המוני רוקדים וכמובן שבאו לפרגן החברים מהספורטן, מנווה עוז - דרך אגב שם אנחנו רוקדים ביום שני רקדנו מעגלים וזוגות בסבב ולמדנו 2 ריקודים , החיוך היה מרוח על פני הרוקדים כולם , היתה אווירה מיוחדת , צידקי הדריך זוגות עם איזו רקדנית מחול - שרקדה מקסים !!! רקדנו עד 01:20 ואף סרבנו ללכת .... היינו מרוצים ונשמח לראותו באופן קבוע בגבעה!!!!!!!!!!

הדסדוס1

New member
לכנענית לגבי ההרקדה בגבעה

לא יכולת לתאר זאת יותר טוב , היה פצצצצצצה!!!!!!!!! מיותר להגיד שאין עליו - על צידקי כמובן! האיש מלא אנרגיות , קסם אישי , משרה אווירה של רוגע , שלווה , נותן הרגשת שייכות - חשוב להרגיש כחלק מ... ולא בדד כל אחד שנכנס זכה להתייחסות אישית מצידו החיבוקים והנישוקים הם חלק מהעניין גם לבנים ובעיקר לבננות,זה מה שתורם לקרבה ולביחד !

שפיץ10

New member
תגובה להדסוס

להדסדוס, אני רוקד בגבעה ובמקרה ראיתי את שעת ההגעה שלך, שזה היה בקירוב לשעה 00:30, אז איך את יכולה להלל ולשבח שכלל לא נכחת!!!! בהרקדה המדהימה. בלי שום קשר אני רוצה לשבח אותך על עבודתך כסבלית ישר כח!!!!! נעבור עכשיו לעיקר: אני רוקד בגבעת השלושה המון שנים, אבל טרם הייתה הרקדה מוצלחת כמו זו של אתמול, אשר התנהלה ע"י צידקי "המלך"

הדסדוס1

New member
לשפיץ 10

נדמה לי שטרם ערכנו היכרות ודרך אגב לא הגעתי בשעה אותה ציינת אלא ב - 21 ואני לא סבלית של אף אחד בטוח לא של צידקי "המלך" ואוסיף ואגיד דבר נוסף - זה שיש בנות שעוזרות לו זה לא הופך אותן לסבליות , וכאן זה המקום לומר להן תודה ענקית גם בשמו!!!! כנראה שהמושג נתינה לזולת לא כלול בלקסיקון שלך.

לכנענית החביבה.ראשית כל הכבוד לצדקי

שביום רביעי האחרות הוא לא שיחד אותכם לבוא בהמונכם בכדי לחזק אותו בהרקדה בגבעה,אלא רק הזכיר פעם אחת כדרך אגב שהוא יטרקיד בגבעת השלושה ביום ב הקרוב (אתמול). זה מראה על צניעותו ועל אופיו הטוב ,שלא מתנשא ורוצא לקבל את ההרקדה ביושר. כל הכבוד לך שאת מפרגנת למרקיד שאת מחבבת, אל תכעסי עלי, אבל בכל זאת אני מוצא סתירה בדברייך, למרות ששמת אותם בסוגריים ובכך מיתנת קצת את הסתירה בידברייך. מצד אחד את אומרת, "נתן הופעה של פעם בחיים", זה אומר שלא תמיד הוא נותן הופעה כזאת ולא תמיד משתדל להתאמץ ולתת הופעה כזאת. מצד שני את כותבת בסוגריים, "טוב,כמו בכל פעם". איך זה יכול להיות הופעה של פעם בחיים , כמו בכל הרקדה שלו.

שמחה שהיה פיצוץ

אני בכל זאת הייתי רוצה לשמוע איך היה מאנשים שאני מכירה, והיו גם בהרקדות האחרות, ויש להם נתונים להשוואה. זה קצת ככה לא מרגיש לי נח עם ניקים חסויים, ששבוע לפני כבר הכריזו בריש גלי על העדפה ברורה. אני כידוע בעד אוביקטיביות , עד כמה שניתן
)

כמו שהספקתי להכיר את צדקי בפעם

אחת . לדעתי למרות ההרקדה היפה שנתן. בכל זאת צדקי לא יתאים לחברי המועדון הקובעים בגבעה. הרוקדים בגבעה שונים באופיים מאלה שבספורטן. הם רוצים אחד כמו מוטי ולא כמו צדקי. לצדקי אין סיכויים להתקבל כקבוע בגבעה, צדקי בכל זאת ניסה, הוא יסתדר גם בלי הגבעה. לא נעים מה שאני אומר, אבל זאת האמת והאמונה שלי, שאני בטוח ומאמין בה, למרות שלא תמיד טוב לאמר מה שחושבים. האם מישהו, מחברי הפורום שמכיר את שתי ההרקדות האלה , יוכל כמוני לפתוח את הפה ולהביע באמת וביושר את דעתו, כמו הילד שצעק המלך ערום.

כנענית 9

New member
עזרא כרמל - חוות דעת כנה לגבי צידקי

מהכרותי את שתי ההרקדות והרקדות נוספות , בהחלט יש שוני מחברי המועדון בגבעה לגרופ בספורטן , למרות שחלק יחסי מהרוקדים בספורטן מגיעים לגבעה.אם אתה מכיר את ההרקדה בנווה עוז אז ידוע לך ששם יש זן אחר - שדי דומה לחברי המועדון, והנה הוא די מצליח ושומר על קהל הרוקדים והם מצביעים כל שבוע ברגליהם! האוירה נהדרת והיחסים הולכים ומתגבשים משבוע לשבוע. אך כמו בכל הרקדה חדשה שנפתחת תמיד יש את ההתלהבות הראשונית של הרוקדים ולאחר חודש לערך הקהל שנשאר הינו הקבוע. ישנם הרבה רוקדים שאוהבים את הקטן ואינטימי , המשפחתי וזה נכון לגבי רוקדים מפ"ת , כך שזה די דומה לחברי הגבעה וכן יש לו את זה והוא יכול לענות על הדרישות! ולמה התכוונת שכתבת " הם רוצים אחד כמו מוטי ..." אני לא חושבת שאתה מכיר אותו כ"כ וגם אם אתה חושב שכן אז דע שיש לו היכולת להתאים את עצמו לסובבים אותו,הרי בעבודה עם קהל זה א"ב של המקצוע ואיך אומרים - לא כל האצבעות שוות .

עזרא -אני הייתי נזהר

מלתת חוות דעת כל כך 'מלומדת' על צידקי. אני גם לא חושב שאתה יכול לקבוע על סמך ביקורך החד פעמי את אופיים של רוקדי ה'ספורטן' לעומת אופיים של רוקדי 'גבעת השלושה'. אבל הכי חשוב - נערכים כיום מבחנים ל-6 מועמדים על המישרה שהתפנתה עם עזיבתו של מוטי. הנושא רגיש וחשוב לכל שש המועמדים, הם משתדלים לתת את מיטבם. אסור לנו עזרא, כמי שאינם רוקדים קבוע במקום להתערב בהחלטת הנהלת המקום וגם לא בדעתם של הרוקדים הקבועים שם. אינך רוקד שם עזרא, אינך מסוגל ויכול לקבוע סתם אם מרקיד זה או אחר מתאים למקום. לדעתי עזרא עשית עוול לצידקי.

דבלה .המשפט האחרון שלך הרגיז

אותי, לא היית צריך לכתוב אותו, הוא יכול לעורר כל מיני דובים ודובות נגדי. אני רוצה את טובת הרוקדים יותר מאשר את טובת צדקי. חוץ מזה אני גם שוחחתי עם רוקדות בשתי ההרקדות ושמעתי את חוות דעתן על הדרישות שלהן ועל שתי המרקידים. כמו שלא מצא חן בעיניך שכאילו הייתי הקטיגור של צדקי, והסנגור של האחרים, אתה לא היית צריך להיות הסנגור שלו על חשבון הגב שלי. הצעדים של צדקי קטנים מאד ומהירים גם בלימוד וגם בהדגמות,למרות שהוא חוזר הרבה פעמים על הלימוד, אני הייתי בהלם מצורת הלימוד שלו שהאחרים רצו אותה. כולם מטעים ומבלבלים את כולם,מבלבלים גם את אלה שיודעים לרקוד,אסור להסתכל עליהם ואסור להעתיק מהם,גם אי אפשר להעתיק מהם ,אחד רוקד ברגל שמאל השני בימין,אחד מסתובב שמאלה השני ימינה, האם זאת הרקדה נורמלית.אני טוען ,בפרוש ,לא. קשה מאד ללמוד מצדקי וקשה מאד גם להעתיק ממנו, לא צריך לקלקל גם את רוקדי הגבעה,שגם הם לא מי יודע מה. בכלל לדעתי רמת הרוקדים בקנטרי קלאבים ובספורטנים ,נמוכה מהרקדות אחרות, כי בשביל החברים הקבועים הכניסה בחינם,ולהרקדות אלה מצטרפים רוקדים שלא שרופים על ריקודי עם ,אלא שרופים על ההנאה והכיף או בשביל לנצל את הכסף ששולם עבור המועדון.גם מי שלא מסוגל לקלוט ריקודים,גם הוא מצטרף להרקדה . בהתאם לכך גם הרוקדים שכביכול לומדים ממנו ,לא יודעים בכלל לרקוד, הרוקדים למדו מצדקי להנות מהריקודים ,להיות חברים טובים איתו וביניהם, לצחוק ולהתבדח,אבל לא לרקוד כמו שצריך. לכן,הרבה מרוקדי הספורטן לא מעוניינים להתקדם, טוב להם עם הכיף ביחד עם צדקי, לכן צדקי הוא המלך שלהם ושל רבים שרקדו אצלו. בשבילי צדקי הוא אחד הבחורים הנפלאים שהכרתי בחיי, הוא לא יודע לכעוס ,לא אדם ביקורתי בכלל, כמו כן הוא אדם צנוע וישר שלא יתפרנס על חשבון אחרים. לעומת זאת רוקדי הגבעה רוצים להתקדם, וללמוד בצורה מסודרת כמו שהכרתי את מוטי בשתי הרקדות. אני מכיר אישית חלק גדול מרוקדי הגבעה מהרקדות אחרות. צדקי הוא ההיפך הגמור ממוטי ומשאר המרקידים שהיו בגבעה שמסבירים לאט יותר ובצורה יסודית,

למעלה