דבלה .המשפט האחרון שלך הרגיז
אותי, לא היית צריך לכתוב אותו, הוא יכול לעורר כל מיני דובים ודובות נגדי. אני רוצה את טובת הרוקדים יותר מאשר את טובת צדקי. חוץ מזה אני גם שוחחתי עם רוקדות בשתי ההרקדות ושמעתי את חוות דעתן על הדרישות שלהן ועל שתי המרקידים. כמו שלא מצא חן בעיניך שכאילו הייתי הקטיגור של צדקי, והסנגור של האחרים, אתה לא היית צריך להיות הסנגור שלו על חשבון הגב שלי. הצעדים של צדקי קטנים מאד ומהירים גם בלימוד וגם בהדגמות,למרות שהוא חוזר הרבה פעמים על הלימוד, אני הייתי בהלם מצורת הלימוד שלו שהאחרים רצו אותה. כולם מטעים ומבלבלים את כולם,מבלבלים גם את אלה שיודעים לרקוד,אסור להסתכל עליהם ואסור להעתיק מהם,גם אי אפשר להעתיק מהם ,אחד רוקד ברגל שמאל השני בימין,אחד מסתובב שמאלה השני ימינה, האם זאת הרקדה נורמלית.אני טוען ,בפרוש ,לא. קשה מאד ללמוד מצדקי וקשה מאד גם להעתיק ממנו, לא צריך לקלקל גם את רוקדי הגבעה,שגם הם לא מי יודע מה. בכלל לדעתי רמת הרוקדים בקנטרי קלאבים ובספורטנים ,נמוכה מהרקדות אחרות, כי בשביל החברים הקבועים הכניסה בחינם,ולהרקדות אלה מצטרפים רוקדים שלא שרופים על ריקודי עם ,אלא שרופים על ההנאה והכיף או בשביל לנצל את הכסף ששולם עבור המועדון.גם מי שלא מסוגל לקלוט ריקודים,גם הוא מצטרף להרקדה . בהתאם לכך גם הרוקדים שכביכול לומדים ממנו ,לא יודעים בכלל לרקוד, הרוקדים למדו מצדקי להנות מהריקודים ,להיות חברים טובים איתו וביניהם, לצחוק ולהתבדח,אבל לא לרקוד כמו שצריך. לכן,הרבה מרוקדי הספורטן לא מעוניינים להתקדם, טוב להם עם הכיף ביחד עם צדקי, לכן צדקי הוא המלך שלהם ושל רבים שרקדו אצלו. בשבילי צדקי הוא אחד הבחורים הנפלאים שהכרתי בחיי, הוא לא יודע לכעוס ,לא אדם ביקורתי בכלל, כמו כן הוא אדם צנוע וישר שלא יתפרנס על חשבון אחרים. לעומת זאת רוקדי הגבעה רוצים להתקדם, וללמוד בצורה מסודרת כמו שהכרתי את מוטי בשתי הרקדות. אני מכיר אישית חלק גדול מרוקדי הגבעה מהרקדות אחרות. צדקי הוא ההיפך הגמור ממוטי ומשאר המרקידים שהיו בגבעה שמסבירים לאט יותר ובצורה יסודית,