מי מצטרפת אליי לשירי לילה

ים כחול

New member
מי מצטרפת אליי לשירי לילה ../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

בלילה בחצות בצאת הכוכבים יוצאות המנגינות יוצאים גם התווים מלמעלה הירח מביט בך ומאיר וכמו היה אומר לי לכתוב לך את השיר בלילה בחצות השקט והפנאי חודרים עמוק עמוק חודרים אל תוך חיי אני נושם אותם שואף אל תוך ליבי וחושב עליה על אהובתי בלילה בחצות אני מתחיל לחיות אני מתחיל לחיות בלילה בחצות בלילה בחצות רוטח הקפה והעולם הזה נראה כל כך יפה אני יושב בחדר עם כל החברים והרדיו מנגן שר לנו שירים בלילה בחצות הכל זורם לאט ושנינו כאן לבד רק אני ואת השקט מסביב זורם אל תוך הלב וכמו היה אומר לי אותך אני אוהב בלילה בחצות אני מתחיל לחיות אני מתחיל לחיות בלילה בחצות הנה אחרי חצות הלכו הכוכבים הלך גם הירח הלכו גם התווים מלמעלה השמים האירו אור ראשון וכמו אמרו להם שהגיע עת לישון

ים כחול

New member
השעות הקטנות של הלילה ../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif

השעות הקטנות של הלילה הן אולי הגדולות באמת. בשעות הקטנות של הלילה העולם את ההגה שומט. וחופשי מתככים ומבצע ותמים כתינוק בן יומו הוא דולה מאוקיינוס הנצח המוני אלמוגי חלומות. אז הרוח עובר חרישי בין אחת לאחת ושלושים ומרגיע בים סערה וכבר שתיים פחות עשרה… בשעות הקטנות של הלילה מלווים אל ביתן אהובות. בשעות הקטנות של הלילה משכימים מטאטאי הרחובות. וחורשות התנים והאורן לוחשות אל הואדי סודות וחובשים את פצעי הבצורת הטללים היורדים לשדות. אז הרוח עובר חרישי ונושק לצמרות הברושים, ומוסיף בטיילת לגלוש וכבר שבע דקות לשלוש. בשעות הקטנות של הלילה נרתמות רכבות המשא. בשעות הקטנות של הלילה אמא שוב את ילדה מכסה. ויוצאות הפריגטות לשייט ורוכלי הסידקית עשירים, בחולמם על מלכות השמיים שמוצאים אותה רק בשירים. אז הרוח עובר חרישי בין ארבע לחמש ושלושים, ובבוקר מוצאים אחדים את שבילי החלב בכדים… ~~~~
~~~
~~~
~~~
~~~

Dancin' in the Moonlight

Dancin' in the Moonlight Written by Sherman Kelly Performed by King Harvest We get it on most every night When that ol' moon gets big and bright It's a supernatural delight Everybody was dancin' in the moonlight Everybody here is out of sight They don't bark, and they don't bite They keep things loose, they keep things light Everybody was dancin' in the moonlight Dancin' in the moonlight Everybody's feelin' warm and right It's such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight We like our fun and we never fight You can't dance and stay uptight It's a supernatural delight Everybody was dancin' in the moonlight Dancin' in the moonlight Everybody's feelin' warm and right It's such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight Everybody here is out of sight They don't bark, and they don't bite They keep things loose, they keep things light Everybody was dancin' in the moonlight Everybody's dancin' in the moonlight Everybody's feelin' warm and right It's such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight Dancin' in the moonlight Everybody's feelin' warm and right It's such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight Everybody's dancin' in the moonlight Everybody's feelin' warm and right It's such a fine and natural sight Everybody's dancin' in the moonlight

ים כחול

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

לפני שנפרד בטרם יום ירד דברים רבים יאמרו בינינו אלף מילים אלף צלילים עד הלילה
נדמה שכבר קרה נדמה שכבר היה נדמה שכבר נאמרו בינינו כל המילים כל הצלילים לילה לילה אה...
מה שהיה מה שיהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה, לילה שאמרנו שנינו
מה שהיה מה שיהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה, לילה
לילה לילה לה לילה לילה לה הלילה, הלילה יהיה זה הלילה נאמר דברים שלא אמרנו מעולם הלילה, הלילה (לילה לילה, זה הלילה) יהיה זה הלילה שבו נאמר ללא מילים ללא צלילים נאמר דברים של אהבה
מה שהיה מה שיהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה, לילה לה, לה לילה לילה
מה שהיה מה שיהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה, לילה

למעלה