מי מכיר ? מי שמע?

oryw

New member
מי מכיר ? מי שמע?

Revel Performa m20??? היבואן הוא סטיראוטיפ לא? Josepeph audio RM7I signature - יש לו ייצוג בארץ? (כן קיבלתי stereophile אתמול והתעניינתי קצת על מוניטורים באיזור ה2K$
) תודה אור

eyalpor

New member
היי אורי

REVEL מיובא ע"י סטראוטיפ, הדגם שהזכרת עולה בסביבות 16000 לדעתי - אבל בדוק איתם. למר ג´וזף לא היה מעולם יבואן בישראל.

Croc

New member
נכון,.......

לגבי הרוול. ושמעתי שהם רמקולים מוצלחים. גנאדי

מני.ת

New member
RM7I signature

שלום אורי, אני מכיר היטב את הרמקול הנ´ל ולטעמי הרמקול מאד בהיר. בזמנו השוויתי אותו מול הוונדרסטין והRM7I signature ממש לא נשמעו מאוזנים בהשוואה לוונדרסטין שמפיק צליל מלא, עשיר ונכון. כמו רמקולים "בהירים" רבים, גם הרמקול הזה מפיק צליל מפורט ביותר ולכן הוא חביב על אותם אלה שרוצים לשמוע ממש כל נים ונים שבהקלטה. הרבל במקרה זה עדיפים לטעמי. מני

oryw

New member
תודה מני,אייל וגנאדי המחיר של הM20

מוגזם לטעמי לכן הוא לא אופציה - לגבי הRM7 הוא לא משווק בארץ אז הוא לא אופציה מה גם שאם הוא באמת מה"בהירים" זה מאוד לא לטעמי - אולי בNZ יהיה זוג להדגמה....
בינתיים נמשיך לחפש כי נדבקתי בחיידק השידרוג ... שבוע טוב אורי

yairf

New member
תגיד, לא דיברת על איזה זוג אנסמבלים

שאמורים לנחות אצלך מתישהו?

oryw

New member
היה איזה דיבור אבל זה לא יצא לפועל

בסוף - קצת הרתיע רמקול בן 10 שכל החלפה של כל רכיב שם תעלה הון תועפות.... אבל אני חייב להודות - לא שמעתי משהו שדומה לו אפילו בפחות מה20K...... אורי

ded

New member
שלום אורי

לפני שקניתי ARS גם "חרשתי" את הארץ ושמעתי REVEL , PROAC RESPONSE 1S וכו. אם לא הייתי קונה ARS אז הייתי הולך על PROAC שאז (לפני שנה) עלו 11K . יש גם SYSTEM AUDIO SIG שזה גם מוניטורים טובים שכדאי לבדוק. ידוע לי שיאיר תמם הולך להוציא סידרה חדשה של הרמקולים שלו (שאחד מהם שמעתי ומאוד התרשמתי לטובה) ואם הם הישמעו כמו הרמקולים הקודמים זה יהיה להיט.

yairf

New member
מצטרף להמלצה לגבי יאיר תמם

אורי, אני מציע שתפנה אליו ישירות ו"תתפרו" זוג מוניטורים לפי הדרישות שלך. ואני לא נסחף, זה עובד! יאיר פ

למעלה