מי מכיר את הפרוצדורה לשיקוף באסותא?

ורד1000

New member
מי מכיר את הפרוצדורה לשיקוף באסותא?

זה התחיל בשבועות אכלתי הרבה ולא היתה לי כל בעיה אבל מיום חמישי נהייה קשה לי לאכול הייתי בחתונה וכל מה שניסיתי לא הלך ואתמול רק שתיתי עד הערב אפילו יוגורט לא הצלחתי לאכול וכל זה מלוווה בכאב לוחץ כזה בחזה שעד עכשיו לא היה מוכר לי אז החלטתי לתת מנוחה ולישתות בלבד וגם שהגיע הזמן ללכת לשקף מי יכול לעזור לי עם התיאום לאסותא מס טלפון ולמי פונים ושאלה אחרונה האם ד'ר אבינוח מבצע את השיקוף ? תודה ושבוע טוב לכולכם

../images/Emo207.gif

ורד, אני לא יודעת לענות לך כי שיקוף עשיתי בסורוקה. קבלי ממני רק
וירטואלי
אבל מנצלת את המקום גם לשאלה, אם אין כאבים בכלל ורק יש קושי בשתיה ובאכילה זה סימן שעם הטבעת הכל בסדר ורק הסגירה הדוקה מידי? כלומר, במקרה שהטבעת זזה ולא יושבת נכון, מרגישים? יש כאבים?

ורד1000

New member
אם יש קושי בשתיה ואכילה זה אומר שהטבעת

דיי מהודקת אם וזו המטרה אבל אם זה מרגיש יותר מידי לחוץ ניתן לשחרר מעט המטרה היא להגיע להגבלה שמקטינה את נפח הארוחות אבל לא גורמת לכאבים והקאות רבות

ורד1000

New member
יפה ועגולה מה איתך הישתחרר לך קצת ?

אם אין לך שיפור לכי ליפתוח רבע עדכני אותנו

האמת שזה נשמע כמו בצקת

לא בטוח שצריך שיקוף. אם זו בצקת כמה ימים של נוזלים אמורים לעוזר. ועד כמה שידוע לי באסותא ד"ר אבינוח לא מבצע את השיקוף.

דינהמיט

New member
פונצי!היי

זה משהו חדש לחברי מכבי - הם עושים באסותא את השיקוף. את הפרוצדורה אני לא מכירה

כן אני יודעת, אני עדין חושבת שמישהי כאן סיפרה

שהרנטגן נפרד מקבלת הקהל של ד"ר אבינוח

ורד1000

New member
פונקיציטה תודה

לקחתי לתשומת ליבי את דברייך ובאמת ניסיתי לתת לגוף להרגע ומסתבר שזה עזר יש שיפור אבל זה תהליך יקח עוד זמן שישתחרר לי לגמרי לפחות לא כואב עכשיו ועוברת כלכלה רכה זה חשוב להיות קשובים לגוף ולא להיבהל מכל קושי כי בעבר פתחתי רבע כל פעם שזה קרה ופתאום השתחרר לי הכל ואללה יסטור ולהקתו עברו בטבעת לכן לא צריך למהר וליפתוח כל עוד עוברים נוזלים

למעלה