מי מכירמי יודע את:יוסל´ה איך זה קרה

חיננית

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

ספר ילדים נחמד שקראתי בילדותי.לא על יוסלה שוחמאכר דוקא.. להתראות אדם. אחזור לכאן ולחידותיך מאוחר יותר..יום שישי אתההיודע יש לי עוד כמה מטלות נכבדות כמו לבשל לקנות כל מיני דברים טריוויאלים ובנאלייים...)

אדם*

New member
רוצה עזרה חיננית?? ../images/Emo13.gif ולא...

זה לא קשור אליו

עופר K

New member
יוסל´ה שוחמאכר

לפי מיטב זכרוני זה היה ככה. זוג צעיר מסורתי שההורים גרים במאה שערים. עברו לגור לזמן מה בתל אביב לחפש עבודה והשאירו את הבן שלהם אצל הסבא במאה שערים. לאחר זמן רצו את הילד חזרה והסבא שלא רצה שהילד " יצא לתרבות רעה" סירב לשלוח להם את הילד ובעזרת אשתו של מנהיג נטורי קרתא. הרב עמרם בלוי אשתו רות.. גיורת הם חיפשו את הילד לבת וטסו לפריז ומשם לארצות הברית השמאל החילוני של אז עשה מזה רעש ומכאן בא השיר" איפה יוסל´ה. " לאחר תקופה מסויימת . החליט ראש הממשלה לערב את המוסד ולהחזיר את הילד להורים שלו וכאן נכנס איסר הראל לתמונה ואחרי תקופה מסויימת נמצא הילד באחד הבתים בברוקלין. והוחזר הבייתה. הילד יוסל´ה גדל כילד חילוני לכל דבר ועד כמה שזכור לי שירת בחיל אויר זהו.. זה מה שאני זוכר.. עניתי לך??

ציפי666

New member
יוסל´ה שוחמאכר

עופר הכל נכון אבל לא שייך לשאלה. יוסל´ה איך זה קרה הוא, כמו שכתבתי למעלה, דמות מתוך הספר "חבורה שכזאת" של פוצ´ו - חבר להכשרה של יוסי-פס, יוסק´ה ויוסיניו.

אדם*

New member
טעות קלה ציפי השלושה היו

יוסל´ה איך זה קרה,יוסי פס, ויוסי הארוך

ציפי666

New member
חבורה שכזאת

בדוק את עצמך שוב, אדם

סברס

New member
מכיר

לא קשור בכלל ליוסלה שוחמאכר. דמות מתוך כמה ספרים של פוצ´ו. בתחילה נקרא "יוסלה איך", ובאחר הספרים לאחר קרבות נוסף לשמו "...זה קרה?"

למעלה