מי מהפורום משתתף בתחרות הMinutes To Midnight?

i n n a 1 9 8 8

New member
מי מהפורום משתתף בתחרות הMinutes To Midnight?

מי מהפורום מתכוון להשתתף בתחרות הזאת?..... http://www.linkinpark.co.il/contest/

LPMCR

New member
לא יודעים

מה כבר אפשר לעשות בקשר למצב בעולם ..?

i n n a 1 9 8 8

New member
המממ.....

אם יש לך כישרון ציורי או שאתה אוהב לצלם (לדוגמא)...אז סימן טוב שיש כבר חומר גלם... ואם יש לך ראש יצירתי זה מצויין!
יש הרבה טכניקות שאפשר לעשות את העבודה אבל נראה לי שהעיקר זה הרעיון(לא..?) כי ככל שהרעיון יותר חזק ככה גם היצירה... ביקשת כיוון? אוקיי אז ככה=\ אני מציעה שתראה את הקליפ כמה פעמים מבלי לפספס את הקטעים הקצרצרים. יש שם מכלול ע-נ-ק של קטעים על המצב בעולם(מלחמות,איומים גרעיניים,עוני באפריקה,זיהום סביבתי,אסונות טבע..למשל רעידות אדמה, צונמי,מפולות שלג,סופות הוריקן...שכידוע תרם לא מעט לנפגעים שמה ועודד עוד אמנים לעזור לשקם..) אני אישית כבר התחלתי משהו היום...ציירתי משהו שקשור במלחמה ושילבתי את זה בצילום משנים קודמות..בנתיים זה עוד בשלבי פיתוח...
מכוון שהאלבום Minutes To Midnight יעסוק בנושאים אוניברסלים-קשה לשלב את הכל בעבודה אחת כך שאני מציעה לך להתמקד בנושא אחד ולנסות להראות שיש תקווה("משהו שמתאר שינוי לטובה") או אפילו אפשר לחבר מכלול נושאים בקטנה לקולאג' אחד גדול ... כמובן שיש עוד אלף ואחד דברים שאפשר לעשות=\ היום סתם שברתי ת'ראש..חשבתי על איך להביע את הרעיון...באיזה צורה/אופן(זה בעצם כל הקושי ) אבל סך הכל נראה לי אני אשתתף רק בגלל האתגר(כי ביננו הפרסים לא מי יודע מה...)

SuperTom

New member
מה רע בפרסים...?

סליחה באמת שאני מנסה לצ'פר את המעריצים של הלהקה ב-DVDs ודיסקים שרובם לא ניתנים לקנייה בארץ או בכלל :) אם הייתי במקומכם ממש לא הייתי מתנגד לכל אחד מהפרסים האלו...אבל נו טוב. ובכל מקרה, ככל שההיענות ורמת העבודות יהיו יותר גבוהות ככה יהיו יותר תחרויות ופרסים שווים עוד יותר. זה תלוי בכם. בהצלחה עם העבודה לתחרות...אף אחד לא אמר שצריך להשתתף רק בשביל הפרסים (אגב, אם הפרסים לא מי יודע מה, אפשר להציע מה כן), זה בונוס למי שיענה לקריטריונים ויראה הכי יצירתיות וכישרון, העיקר ההשתתפות והאתגר..לכו על זה :)

LPMCR

New member
טוב

בקצב שהם עונים תדעי תשובה אולי מחר או מחרתיים XD

SuperTom

New member
יאללה, להשתתף! :)

יש עוד זמן להכין, עוד 10 ימים, ואם יהיה צורך אני אאריך עוד קצת את התאריך האחרון להגשה. ניסיתי כיוון אחר הפעם כמו שלינקין פארק מנסים כיוון אחר משלהם, ובאמת שלא חסרים רעיונות והשראות להכנת יצירה לתחרות, נתנו פה למעלה דוגמאות לא רעות בכלל. זה פתוח לגמרי לשיקולכם...אני אשמח לראות דברים מושקעים ומקוריים :) אם אתם צריכים עוד עזרה כלשהי - [email protected]

i n n a 1 9 8 8

New member
יש לי כמה שאלות...

רשום שם 300 PIX לאורך ו300 לרוחב-הרי מדובר ב10.58 ס"מ שזה כלום...יכול להיות שזאת אי הבנה? אני מתכוונת לערוך את זה בסופו של דבר בפוטושופ האיכות בצילום גבוהה וכך גם הדף בהתאם ככה שאין לי מושג מה לעשות ..אני לא יכולה פשוט להקטין את זה לכ-30 ס"מ רוחב ו27 ס"מ בגובה? ועוד שאלה: צריך כתובית/כותרת כלשהי?

SuperTom

New member
זה לא מה שרשום

300X300 זה באמת כלום, רשום שם 800X600, שזה גודל סביר למדי...אם אתם מתעקשים אז תשלחו קצת יותר גדול אבל בכל מקרה, זה לא יכול להיות יותר מדי גדול כי זה יהיה באינטרנט אח"כ ולא כל אחד רוצה לחכות 50 שנה שתמונה תעלה P: ושוב, ממש אין הגבלה או הוראות מדויקות, לא חובה להוסיף שום דבר. אם את חושבת שזה יוסיף אז בכיף, אם זה סתם יעמיס/יהרוס אפשר לוותר. וכמובן שאפשר להגיש יותר מעבודה אחת, אבל רק היפה מביניהן תוכל לזכות בפרס במידה והמשתתף יהיה באחד משלושת המקומות הראשונים.

NADAV104

New member
יש לי כמה רעיונות

אולי אני יכין משהו. בתחרות הקודמת הייתי מקום 2..

SuperTom

New member
הייתה תחרות עיצוב עטיפה לאלבום

לפני כמה חודשים טובים... http://www.linkinpark.co.il/gallery/thumbnails.php?album=55

SuperTom

New member
me

היפות, המיוחדות והחזקות ביותר יזכו. מקווה לראות עוד כמה יפות כאלו לפני סיום התחרות.

lgmtk

New member
מי עוד ../images/Emo3.gif

אתר נחמד
לא חשבת על הפורום? או שאין לך כוח לזה?

למעלה