מי כאן זוכר את הפרסומת של סינגלס???

yuda17one

New member
למה אתם לא רוצים לעזור לי?????

אני לא מבין - עשיתי למישהו משהו רע???? עוד לא התקבלתי לפורום - אני צריך להוכיח את עצמי או משהו???? אני הרי בטוח שמישהו כאן יודע על מה אני מדבר - בבקשה........ תנסו לעזור!!!!!! תודה מראש??

t0mEsh

New member
חח בנאדם תרגע

סהכ פירסמת את זה לפני שעה, וחוצמזה שהיום זה לא יום רגיל. לאנשים יש דברים אחרים לעשות. אז אם לא ענו לך עדיין פשוט תחכה, ואם לא תקבל תגובה בקרוב יכול להיות שפשוט לא יודעים על מה אתה מדבר. ומניסיון...לאנשים פה יש ידע עצום בכל הנושא, אז פשוט תחכה

Amazona

New member
מה יש לך קשיי נחיתות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה שלא עונים לך זה לא אומר ששונאים אותך, או שמחרימים אותך, אלא פשוט אין פה אנשים שיודעים את התשובה - תזדיין בסובלנות ואולי מאוחר יותר יכנסו אנשים שכן יודעים את התשובה ויעזרו לך..

yuda17one

New member
אם תבדקו...

תראו שכבר שמתי אתמול שתי הודעות בנושא וגם בפורומים אחרים - ואף אחד לא התייחס.... בפורומים אחרים כתבו שהם זוכרים את הפרסומת אבל לא זוכרים את השיר. ולמי ששאל - אין לי רגשי נחיתות.......אבל ככל שהזמן עובר ההודעה שלי נדחקת אחורה והסיכויים לקבל תשובה פוחתים... ותודה רבה למרגיעים!!!!!!

Amazona

New member
אאאז... אאאז...

מקפיצים הודעה ישנה שנדחקה ולא רושמים מאה אלף הודעות - ואין פה רובוטים - אם לא עונים אז סימן שלא יודעים

ayaliar

Well-known member
כן

לפני שבאת היתה ישיבה והחלטנו ברוב קולות שכשתבוא, אף אחד לא יענה לך חרשתי את האינטרנט מכל כיוון אפשרי ולא מצאתי כלום. אני זוכרת את הפרסומת, לא זוכרת את השיר. אתה מוזמן להתקשר לשלמור אבנון עמיחי ולשאול

למעלה