מי יכול להסביר לי מהם סרטי דוגמה?

סרטים ללא תאורה מלאכותיית שנעשו

בלוקיישנים. ללא פסקול גם, או כל סממן מסחרי אחר, ולכן משוייכים לזרם הדוגמה, קרי דוגמטיים, אם כי לא תמיד עשויים באופן טהור לפי העקרונות שלו. (את לארס פון טרייר את מכירה?)

קחי ת'מציאות ותצלמי אותה

זה העקרון שמאחורי הסרטים של החבורה הזאת... בלי ללטש, בלי ליפות ובלי תוספות מיותרות (לפעמים אפילו גם בלי עלילה מוגדרת). החברים בחבורת דוגמא ניסחו חוקים שלפיהם הם יוצרים את הסרטים שלהם, אבל הם אף פעם לא הצליחו עד הסוף ליצור סרט דוגמא טהור.. יש את הסרט "האידיוטים", שם למשל לזיונים שצולמו הם הביאו מחליפים לשחקנים... הסרטים של לארס פון טרייר של השנים האחרונות, אלו המוכרים יותר (לשבור את הגלים והלאה) הם לא סרטי דוגמא, נעשו כבר אחרי שהחבורה התפרקה...

אבל שכחנו את העיקר

מעולם לא היו ולא יהיו סרטי דוגמה דוגמטיים לחלוטין. מדובר בהמצאה יחצנית שהדנים המטורללים האלה נזקקו לה ועמדו מאחוריה ברצינות מזוייפת. כמובן לארס הודה בזה אח''כ. תמיד שוכחים להם את זה, ועוד על הפרעת קשב בגיל מבוגר טוחנים שזו אגדה. לולו קחי פרצוף

לא שכחנו

את כנראה פיספסת, רשמתי כבר שהם לא הצליח אפעם ליצור סרט דוגמה טהור... יש סרט תיעודי שמסתובב בערוץ שמונה, שמפגיש את החבורה הזאת יחד אחרי כמה שנים... המון פלצנות הייתה להם אז, ללארס עדיין יש... הכי שווה בחבורה שלהם זה הבחור הצעיר היפיוף!!! תודה על הפרצוף ותודה שאת מוציאה אותי עכשיו למחשבות במחוזות קולנעיים

dida80

New member
בוקר?ב5?זה עוד לילה!

מה קמת כבר?להוציא את הכלב?לחלק בשכונה עיתונים? כואבות לי העיניים רק מלראות את השעה

למעלה