מי יחתים את ג'קו???

raynp

New member
מי יחתים את ג'קו???

לפני שבוע וקצת הודיע חברת הליקון על ביטול החוזה עם ג'קו אייזנברג. טמירה ירדני אמרה אז בתגובה שישנן עוד שתי חברות תקליטים שמוכנות להחתים את ג'קו ושהוא יחתום על חוזה באחת מהן ואף היו לחשושים על חוזה ב - הד ארצי. בינתייים עבר שבוע וקצת ואין שום ידיעה על חוזה הקלטות... יש לי הרגשה שטמירה אמרה זאת על מנת שחברת הליקון תחזור בדבריה ושאין באמת שתי הצעות משתי חברות תקליטים אחרות....

Jason2

New member
יכול להיות שרוצים לשמור

על פרופיל נמוך כרגע ולא לרוץ עם כל דבר לעיתונות.

נראה לי שאחרי

כל הבלאגן הם מעדיפים לא ללכת לעיתון בכל דבר, אלא רק כשדברים סגורים וחתומים ואין מהם מוצא!

IDODC

New member
מפסידים מכרה זהב בגלל פחדנות.

אפילו אני כבר חושב שזו הגזמה. וזו הפרת חוזה חמורה מצד הליקון.

ט ל י 9 9 9

New member
לא נכון.

אם הם היו חושבים שג'קו הוא מכרה זהב, הם לא היו מוותרים עליו בקלות. אני לא חושבת שיש לו פוטנציאל מכירות אדיר. בטח לא עכשיו. וזו מן הסתם לא הפרת חוזה ובטח לא חמורה. אני מניחה שיש כמה סעיפים קטנים שמאפשרים להם להשתחרר - ע"ע סעדו ומויאל שגם להם לא הוצע להם תקליט בהליקון. שוב, הכל נמדד דרך חישובי כדאיות והם העריכו שג'קו במצב הנוכחי הוא לא הימור כלכלי טוב.

IDODC

New member
בווודאי שבמצבו הנוכחי הוא לא מכרה

זהב, אבל יש לו פוטנציאל ענקי להיות כזה. 46% הצבעות [בעונה שבה 3 קולות מבן אדם זה המקסימום, והרוב מסתפקים בסימוס יחיד], זה ביג טיים פוטנציאל למכרה זהב, או אפילו, פלטינה. אני חושב שזה ממש עצוב אם זה מה שקרה לחופש הדיבור כאן. לכדי ביטול אלבום זה לא היה צריך להגיע. *הבהרה- אני בכלל מצביע מובהק של מאיה רוטמן. אבל לא מתכוון לתפוס טרמפ על רמיסת ג'קו. מדינה מצחיקה, אוהבת להמליך כדי להפיל.

BecKiY

New member
אנחנו נארגן לו תקליט

כל "מעריץ" יתרום חמישה שקלים ונסדר לו אחושקשוקה תקליט!!!

talytal

New member
אם זה יגיע לידי כך

אני מוכנה לתרום גם הרבה יותר מזה. אבל אני מאמינה שזה לא יגיע לשם. לדעתי יכול להיות שכבר החתימו אותו, ופשוט לא מפרסמים את זה כדי לתת לעניינים להירגע קודם. איך שלא תסתכלו על זה, יש הרבה הגיון בלהחתים אותו. למרות שיש כרגע הרבה רגשות שליליים אצל חלק מהעם כלפיו, יש גם הרבה מאוד אנשים שרוצים לשמוע ממנו עוד הרבה. מה גם, שאני לא זוכרת זמר או זמרת (חוץ מנינט) שעוררו כל כך הרבה עניין תקשורתי (לטוב ולרע) בארץ שלנו. אפילו אחרי שהוא לקח פסק זמן, אני לא מפסיקה לשמוע את השם שלו, ולרוב בתוך כתבות שלא קשורות אליו בכלל. גם לפני הגמר וגם אחריו, הבחור מושך עניין ציבורי בצורה היסטרית. אני לא מאמינה שהוא באמת ייעלם.

Karina85

New member
הלוואי שאת צודקת

אני כבר מתה לראות אותו בהופעההההההה וגם אני אשמח לתרום למרות שלא נראה לי שיהיה צורך :)

IDODC

New member
ואיי יהיה מצחיק לשמוע את המסורס

מהדורבנים שר את "נשארתי נורמלי".

BecKiY

New member
תראו מה זה

רק נהיינו סלבים, כבר אנחנו מתחילים לארגן ערבי התרמה......... שנה הבאה נשיר ב"יומטוב"?

למעלה