מי יזכה בראמבל 2010

ANGELUSPIKE

New member
מי יזכה בראמבל 2010../images/Emo35.gif

כחודש וחצי לפני הרויאל ראמבלת זהו זמן נכון לשאול מי לדעתכם יזכה בראמבל? עוד כמה שאלות מעניינות? כמה כניסות מפתיעות יהיו ומי יהיו הנכנסים המפתיעים לדעתכם? איזה פיודים יווצרו בקרב הראמבל, כידוע מאז מתמיד קרב הראמבל היה מקום מציויין לתחילת פיודים, אז הלו פיודים יווצרו הפעם? מי יוגרל להכנס ראשון? ומי אחרון? מי ישרוד הכי הרבה זמן בקרב (מבחינת זמן)? מי יהיה ידיח הכי הרבה מתאבקים? מקווה שיהיה לנו ראמבל טוב השנה. רואי.

לפי דעתי

ג'ריקו,כנראה, יזכה בראמבל. זה נראה ככה בהחלט, כי אדג' לא יחזור. להכנס ראשון:טריפל אייץ'. אחרון: ג'ון סינה מי ידיח הכי הרבה:ביג שואו מי ישרוד הכי הרבה:באטיסטה הכי מעט:לא יודע...

זה לא יהיה ג'ריקו, אחרי כל ההפסדים המשפילים

שלו לאחרונה. אם זה לא יהיה אדג' שיחזור במפתיע וינצח כמו שסינה עשה, אז זה יהיה סינה לצערי.

Double DU

New member
לדעתי../images/Emo58.gif מTLC

אם לא תהיה חזרה מפתיעה של אד'ג שיבוא לקחת את הראמבל,אז WWE ימשיכו עם המגמה שלהם לקידום צעירים ובראמבל יזכה מתאבק שמעולם עוד לא ניצח את קרב הרמאבל ומעולם לא היה אלוף עולם(כולל שיימוס-אם הוא יפסיד את התואר עד הרויאל ראמבל).

rainman84

New member
לא בדיוק מי יזכה

אבל אני חושב שהראמבל תמיד קצת מבוזבז,הוא יכול להתחיל פיודים מעניינים וטובים ותמיד איכשהו אם הWWE עושים שימוש בזה זה גג פיוד אחד. אני חושב שבראמבל יש כל כך הרבה דברים יפים שאפשר לעשות והWWE לפעמים יודעים לנצל את זה טוב ולפעמים פחות. ציפיות שלי לראמבל שתהיה חזרה מעניינת,משהו כמו RVD(רק שיישאר),שהWWE ידעו לפתח יותר פיודים בגלל מישהו שמדיח מישהו אחר,שהראמבל יקדם פיודים ושקהאלי ייכנס אז שהוא לא ידיח על ההתחלה 5 אנשים או שירביץ לכולם.

pufpuf

New member
קודי../images/Emo99.gif

המממ... יש לי הרגשה רעה שהם ילכו השנה על מנצח שכבר ניצח בעבר, בטיסטה או משהו. מקווה שלא. כניסות מפתיעות? חוץ מאיזה לג'דנס שידחפו פנימה כמו כל שנה (סנוקה, פייפר ואותו סגנון) לא רואה משהו מפתיע באמת, מצד שני, אם היתי רואה זה לא היה מפתיע! חושב שיתחיל פיוד כלשהו בין חברי לגסי, אולי הם גם יוגרלו איכשהו ראשון ושני. זאת יכולה להיות אחלה דרך לפתוח.

MeLaWaCh

New member
ראמבל מאוד מאוד פתוח השנה

יש את ג'ריקו, ללא זכיות בראמבל, יודע לתת קלאסיקות ופיוד ענק למאיין איבנט כמעט עם כל אחד...ואין סיבה שהWWE לא יתנו לו את הדבר האחרון שחסר לו בדרך להישג של באמת הכל מהכל (ביג שואו עוזר לו כל הדרך ואז הוא בוגד בו בסוף או משהו בסגנון). יש את האפשרות שבטיסטה ינצח, כדי להיות ההיל כמו ג'ריקו שיפגשו את הפייס. או סינה(אם לא יעבור היל טרן) שיהיה הפייס שיפגוש את ההיל האלוף. הבעייה היחידה שזה כבר לא אותו דבר בפעם השניה. בטיסטה בשום מצב אני לא רוצה שינצח, סינה רק למפגש עם טייקר. אם כבר כאלה של פעם שנייה- DX אף פעם לא אמרו נואש. למרות שרוב הסיכויים שהם יגיעו באיזה קרב שקשור בהארטס למיניהם ברסלמניה.. יש את האפשרות לכוכב עולה חדש עם הרבה מועמדים אפשריים, מקינגסטון למיז למוריסון ואולי אפילו מקנטייר, סוואגר או אחד מהלגאסי- לכו תדעו. בכל מקרה זאת תיהיה הפתעה(קינגסטון היחיד שלא יגרום הרמת גבה קטנה) סתם הפתעות- אגדה פה ושם-אולי הארט-אולי דניאלסון-אבל לא חושב שיהיה משהו.. ותמיד יש אפשרות לעוד מתאבק של פעם ראשונה, הפתעה או לא- הם שומרים על שקט בגזרת אדג' מה שאולי, אולי אומר שהוא יבוא. ניחוש שלי- על טריק לא חוזרים פעמיים(לא בכזאת תדירות) ואדג' לא יהיה הפתעה בראמבל, אולי בצ'אמבר של NWO כדי להכנס לקרב אליפות..

YellowAce

New member
רויאל ראמבל

מי לדעתכם יזכה בראמבל? כריס ג'ריקו או אדג' אם יספיק לחזור. כמה כניסות מפתיעות יהיו ומי יהיו הנכנסים המפתיעים לדעתכם? יש מצב לכניסות הבאות לדעתי בראמבל הקרוב: בוקר טי אדג' אלו פיודים יווצרו הפעם? שאלה קשה מידי.. הפיוד המתבקש הוא שון וטייקר. מי יוגרל להכנס ראשון? נלך על MVP. ומי אחרון? כניסה מפתיעה כל שהיא או מיין איבנטר ניחוש פרוע קיין. מי ישרוד הכי הרבה זמן בקרב (מבחינת זמן)? שון מייקלס. מי יהיה ידיח הכי הרבה מתאבקים? דה רוק! בחזרה למציאות - אנדרטייקר...

עונה

מי לדעתכם יזכה בראמבל? באטיסטה / ברט הארט עוד כמה שאלות מעניינות? כמה כניסות מפתיעות יהיו ומי יהיו הנכנסים המפתיעים לדעתכם? אולי יביאו סלב להכנס, לא אכפת לי לראות את מאני מייוות'ר דוחף כמה אגרופים גם השנה. איזה פיודים יווצרו בקרב הראמבל, כידוע מאז מתמיד קרב הראמבל היה מקום מציויין לתחילת פיודים, אז הלו פיודים יווצרו הפעם? DX נגד הארטס, טייקר נגד הקורבן שלו ברסלמניה מי יוגרל להכנס ראשון? מתאבק מהמיין אבנט, אולי ג'ריקו, ואולי שואו ומי אחרון? שיימוס, מקינטר, או מיז מי ישרוד הכי הרבה זמן בקרב (מבחינת זמן)? HHH, ג'ריקו, וריי מי יהיה ידיח הכי הרבה מתאבקים? שיימוס (הלוואי שלא, אבל הימור)

למעלה