מי יופיע השנה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
את מי היית רוצה לראות על בימת ההופעות איזה אומן לדעתך הכי מתאים להופעה בארועי פתיחת שנה באוניברסיטה ??? חוו את דעתכם בסקר החדש בפורום. ( הסקר אינו מחייב ,אבל מעניין לדעת מה אנשים מעדיפים , ומי יודע??) עדי
אבל עם המצב הכספי של האגודה זה באמת כל מה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו... אם היה לנו מרחב אפשרויות קצת יותר גדול, הייתי הולך על כוורת (שהופיעו לפני שנתיים), או על רמי וריטה (זה בטח יעלה הון עתק). עמית
יש עוד הרבה אופציות ואפילו אופציות ממשיות. יש אפשרות גם לשלב בין מספר אומנים. הכנסתי יותר אופציות באדמין אך הוא לא מציג אותן משום מה , כך שרק חלק מהאומנים מופיעים בסקר כשהסדר היה אקראי לחלוטין. זה מה יש, סתם מעניין אותי לדעת מה היו רוצים חברי הפורום לראות / לשמוע. עדי
מבין מי שבסקר.. הממממ שלומי שבת יכול להיות מעולה (אם מדובר על הופעה עם שירי הדיסק "חברים", שבעיני הוא מאוד מומלץ), או בעז שרעבי.. שיש לו שירים מצויינים לענ"ד.. אבל אם אתה אומר שיש לך עוד אפשרויות שאתה שוקל, נשמח לשמוע מה הן
האמת, אהוד בנאי, ברי סחרוף....הם המלכים של המוזיקה הישראלית.מדהימים... הייתי בהופעה שלהם לפני שבועיים בים המלח, הם צוות מוצלח ביותר. אנרגיות מדהימות הם מעבירים. חזרתי מההופעה עם תחושות מדהימות. nush