מי יודע תוכן כנס איל"ן

ריטהלה

New member
מי יודע תוכן כנס איל"ן

חיפשתי פירסומים או הודעות על תוכן כנס איל"ן לדורותיו. משום מה חסר לי התוכן. האם זה מיפגש לשמו? או שיש איזה שהוא תוכן? אשמח אם מישהו יודע דבר היות ובכך תלויה הגעתי לארוע.

asloma

New member
לריטהלה שלום.. וחג שמיייח

חיפשתי למענך באתר של איל"ן ובאתר של מןעדון ספיבק ואין איזכור של הכנס הלז ולו במילה אחת. מה שידוע לי הכנס הוא ביום ב´ ה-23.9.02 בשעות הערב. יהיו נאומים, יבואו אורחים מחו"ל [התורמים] יהיו חלוקת מדליות.. אולי נשיא המדינה, ראש עיריית רמת גן וזהו.. יהיו בוגרי איל"ן וספיבק ומי "שחייב להופיע".... כיבוד קל [ הזהרי מהתנפלות].. המחיר 20 ש"ח.. אני לא אהיה - אני בערב מספרי סיפורים בתיאטרון גבעתיים. שלך אבי סלומה

ריטהלה

New member
זהו? זה כל מה שיהיה? וגם אתה תעדר?

אבי תודה רבה לך ידידי. אכן את המידע הזה הם פירסמו. נו תודה שעזרת לי להחליט. חשבתי תהיה תכנית אמנותית. ואפילו אתה לא תהיה? נראה לי איל"ן הסתדרו בלעדיי 32 שנים מתוך החמישים שלהם. לא ירגישו בהעדרי. אבי אתה צודק ערב מספרי סיפורים נשמע לי הרבה יותר מעניין מרתק ומועיל. חג שמח יקירי ובהצלחה.

swfm

New member
מתוך ההזמנה...

מפגש בוגרים, תמונות וסרטים, תעודות הוקרה למתנדבים, להקות ריקודים (בכסאות גלגלים), אמנים בוגרי איל"ן, אילנית. שמעתי שיהיו גם דוכנים של עמותות. אני מציע לנצל את הארוע לדון בניצול טוב יותר של המתקנים בספיבק ובקרית חיים לטובת הנכים (גם הבוגרים!).

ריטהלה

New member
אני שמחה שהזכרת "גם לבוגרים"

לדעתי עד היום, שנזכרו להזמין את הבוגרים שבעצם למענם ועבורם הוקם איל"ן בזמנו, נשכחו הבוגרים על ידם. מקווה שיתנו בארוע הזה "במה" לבוגרים להביע דיעה או לקיים דיונים בנושא. אולי דווקא לשם כך חשוב שהבוגרים יגיעו ויפגינו נוכחות. תמיד הכח הוא בכמות לא?

swfm

New member
יש תיק התכתבויות ובכוונתי להציג...

אותו בארוע לכל מי שעשוי להשפיע ולשנות.

swfm

הגיע זמן שיחזירו את מועדון ספורט אילן להיות מה שהיה לפי שנים. מקום שכף לבוא אליו. עם בריכה הולמת בית קפה ולא מכונות ועוד. אםשר להפוך את המקום לפנינה של ממש. לדאבוני, לא אוכל להיות בכנס.

sali26

New member
לצערי דבריך מכעיסים אותי

את אתי אי פעם באת לפעילות של ספיבק ? אני פעילה שם שנתיים הם משתדלים לשפר את המקום תאמיני לי. היה קיוסק אבל נסגר כי לא היו לו לקוחות טענו שהוא יקר. מה את רוצה שיהיה קל לדבר ולהעיר אבל לעזור ותרום זה לא. לדעתי זה מגעיל. סלחי לי על מה שאמרתי לך. כן. אבל זאת דעתי. אם היה קצת תמיכה של נכים אחרים אז אולי היה מועדון חוזר לקודמו. לבנתיים המקום מנסה להשתקם. בקיצור קל להעיר ותת ביקורת אבל לתרום לשיקום המקום לא.

nadd

New member
הדג מסריח מהראש

סאלי, אני הייתי מנוי בקרית חיים ולצערי הרב ישנה מגמה שנכים בוגרים לא יגיעו למועדון הספורט. וזה ביחס המחפיר שלהם זוכים הנכים וקביעת תקנות וחוקים של פעילות המועדון שמטרתה להרחיק את הנכים הבוגרים מלהגיע. ניהלתי מאבק של כ- מעל שנתיים בהם גיליתי מספר שחיתויות במועדון וניסיתי אף להחליף את הנהלת המקום, לצערי הרב גיליתי שכולם יד אחת ממנהל המועדון למנכ"ל וכך הלאה. שמעתי סיפורים דומים ממועדון ספיבק חבל שכך, כי המועדון יכל לשמש ציבור רב של נכים.

ריטהלה

New member
אכן במלוא מובן המילה שחיתות

איל"ן הוקם למען ועבור נכי הפוליו שנפגעו בשנות החמישים. אותם נכים בגרו חלקם השתקמו במערכת הרגילה ולא נזקקו למוסדות חינוכיים שיקומיים של איל"ן, אותם המערכת שלהם פלטה. כאשר הגעתי למועדון הספורט בספיבק כדי לשחות, הכתיבו לי ולבוגרים ותיקים נוספים תנאים, ושעות שלא ניתנים לביצוע כי רובנו עבדנו ובעלי משפחות. נאמר לנו שמצטערים אך אין אפשרות להענות לתנאים אלה בגלל הצפיפות במקום. כלומר, אנחנו לא חלק מהארגון. אני כבר שלושים ושתיים שנים לא שמעתי מהם, עכשיו מצאו בארכיון את תיקי כחברה בארגון, פעילה לשעבר, וכתורמת, ונזכרו לשלוח לי הזמנה לארוע היובל. וכמו שכתב כאן לפני חשוב שדווקא אנחנו נפגין נוכחות שם כדי שיזכרו מי אנחנו, מקימי הארגון, ואת מי שכחו בדרך לתהילה.

sali26

שמחה שאת כועסת. הייתי מבקרת קבועה בספיבק במשך שנים ולא רק אני אלא גם רבים אחרים. רבים בין המבוגרים עזבו! הפעם האחרונה לפני שנה. אז לפני שאת יורה חיצים תבדקי עובדות. רשמתי מה שרשמתי מתוך הכרת המקום. ומתוך כוונה טובה בלבד. רצון לשפר. אם תגלשי בפורום זה אחורנית, סוגיית ספיבאק זכתה כאן ללא מעט דיונים. ניסיתי לשפר ואני לא יחידה. לא היה עם מי לדבר. המקום זקוק לטיפול שורש. יש לי חברים שמבקרים שם כל שבוע ומידי פעם מדווח לי על הנעשה במקום. תשמעי מה שיש לאנשים להגיד לא להנהלה. חג שמח.

sali26

New member
מתנצלת בפניך ופני כולם

אני מבוגרים של המועדון בני 20-33 מנסים לשקם את ספיבק בכל יכולתנו. אבל זה שאין שם אנשים גורם לך לבעיה. ולפחתת ההנהלה להתיחס למקום. כיום בזכותנו יש קיוסק שמי שהיה באירוע ראה שהיה פתוח. לדעתי זה תלוי בנו הנכים אם נכביד להיות שם בפעילות ובבריכה נצליח לאט לאט לרוממם את המקום לצבור מצב ששישבצו את המקום. מנסים לשפר את פעילות ואת שעות הפעלות ולגרום לאנשים לבוא.

swfm

New member
קיוסק זה לא הכל...

כפי שכתבתי בעבר, צריך לקבל את כל הנכים על בסיס שווה (אותם דמי מנוי וכו´) ולפרסם את זה. זה המחסום העיקרי מבחינת ייעוד איל"ן, כל השאר עניין של כסף ורצון טוב.

sali26

New member
מתנצלת בפניך ופני כולם

אני מבוגרים של המועדון בני 20-33 מנסים לשקם את ספיבק בכל יכולתנו. אבל זה שאין שם אנשים גורם לך לבעיה. ולפחתת ההנהלה להתיחס למקום. כיום בזכותנו יש קיוסק שמי שהיה באירוע ראה שהיה פתוח. לדעתי זה תלוי בנו הנכים אם נכביד להיות שם בפעילות ובבריכה נצליח לאט לאט לרוממם את המקום לצבור מצב ששישבצו את המקום. מנסים לשפר את פעילות ואת שעות הפעלות ולגרום לאנשים לבוא.

sali26

בשורה התחתונה צריך לחתור לכך שלמבוגרים תהיה כניסה לספיבק בשעות שלאחר העודה. זה חשוב. כי ספורט זו בריאות ולא משנה באיזה גיל. לאחרונה התעניינתי שוב בשעורי התעמלות. נאמר לי שאם אגייס 20 מתעמלות, ישקלו שעורי התעמלות בשעה 19:00 או 20:00 . כנ"ל נאמר לגבי חדש כושר . לא שוחחתי על הבריכה בגלל שכרגע אינני יכולה לשחות משיקולים רפואיים. מקווה שכן בקרוב. האם למיטב ידיעתך יש אפשרות לגייס קבוצה של כ-20 נשים בגילאי 40+ לימי ראשון ורביעי? אם יש סיכוי גם לגבי גברים, אפשר לפרסם בלוח מודעות של הפורום ולארגן אולי קבוצות? אשמח לשמוע דעתך.

למעלה