מי יודע מי מכיר

סגולית

New member
מי יודע מי מכיר

מחפשת מתכון לעוגיות שוקולד עם שוקולד צ'יפס לבן או כל מתכון אחר עם שוקולד צ'יפס לבן
תודה מראש
 
../images/Emo62.gif קחי מתכון של עוגיות

שוקולד צ'יפס ושימי במקום שוקולד צ'יפס לבן או חתיכות כמו בסופר..
 

סגולית

New member
אממממממממממ

את זה אני מכירה
אני רוצה עוגיות חומות עם צ'יפס לבן.
 

Wednesday

New member
עוגיות שוקולדעם שוקולד צ'יפס

וכאמור, תחליפי את השוקולד צ'יפס בלבנים. 15:54 | 02/01 עוגיות שוקולד-שוקולד צ'יפס של רוני ונציהו tache ו חומרים 2/3 סוכר סוכר 100 גרם חמאה מומסת ומצוננת מעט 2 ביצים 1/4 כוס+2 כפות (35 גרם) אבקת קקאו מריר משובח 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפייה קורט מלח 1/2 כוס שוקולד צ'יפס 1/2 כוס אבקת סוכר מנופה אופן ההכנה 1. בקערת מערבל מקציפים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה וחלקה. מוסיפים את הביצים אחת לאחר השנייה ומקציפים היטב בין ביצה לביצה עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. במהירות איטית מוסיפים את הקקאו ואת הווניל, ומקציפים עד שהתערובת חלקה ואחידה. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס. 2. מכסים את הקערה ביריעת ניילון ומצננים את הבצק שעתיים או לכל הלילה. 3. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס). 4. מניחים את הבצק 15-10 דקות במקפיא, רק עד שהתערובת מתקשה מעט, כדי שיהיה יותר נוח לעצב את העוגיות. בעזרת כפית צרים כדורים בגודל של אגוז מלך, ומצפים אותם בנדיבות באבקת סוכר. 5. מסדרים את העוגיות במרווחים גדולים (5 ס"מ) ביניהם בתבנית עם נייר אפיה. 6. אופים 12-10 דקות או עד שהחלק העליון נסדק, והעוגיות נראות יציבות אך עדיין רכות כשנוגעים בהן (העוגיות מתקשות בצינון). מוציאים ומצננים על רשת. מקור : YNET
 

ak5

New member
עוגת דובדבנים

יש מתכון מצויין לעוגה בחושה עם דובדבנים ושוקולד ציפס לבן. אם נראה לך אכתוב אותו.
 

ak5

New member
עוגת דובדבנים חמוצים ונטיפי שוקולד

לבן. תבנית בגודל 35 על 25 ס"מ. 200 גרם דובדבנים חמוצים משומרים ללא גלעינים מסוננים מהסירופ. מניחים את הדובדבנים בתוך מסננת ומוסיפים 4 כפות סוכר ומערבבים. משהים בטמפרטורת החדר. מחממים תנור לחום 165-170 מעלות. שמים 3/4 כוס שמן, 3/4 כוס סוכר בקערת מערבל ומתחילים לערבב במהירות בינונית עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים 3 ביצים גדולות בזו אחר זו תוך כדי ערבול, מנמיחים את המהירות ומוסיפים לסירוגין 2 כוסות קמח תופח, שקיק סוכר וניל ו1/3 כוס מים. ממשיכים לערבל עד שנוצרת עיסה חלקה. מוסיפים 100 גרם נטיפי שוקולד לבן ומערבבים ידנית בכף עץ. יוצקים העיסה לתבנית ומיישרים. מפזרים את הדובדבנים על פני העוגה. אוספים את הנוזלים שיצאו מהדובדבנים בזמן השהיה במסננת ויוצקים על הדובדבנים. אופים כ- 25 דקות רק עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח ולא רטוב (אך לא יבש) מוציאים ומצננים לגמרי. מתכון של עידית חייט.
 

iris_coh

New member
מאפינס שוקולד מושחת

מאתר המאפינס הישראלי - מכילים שוקולד צ'יפס לבן. אני מכינה ללא הציפוי. המתכון כאן
 
למעלה