מי יודע את שעות הנסיעה של 980/842

מצב
הנושא נעול.

idos2

New member

או כל קו אחר שאפשר להגיע בעזרתו ממחלף נתניה לצפת או לראש פינה? אני מעוניין לצאת לשם מחר בסיסות השעה 1-2 בצהריים, ואתר אגד פשוט לא עובד
תודה רבה.

idos2

New member
*בסיסות = בסביבות.

או כל קו אחר שאפשר להגיע בעזרתו ממחלף נתניה לצפת או לראש פינה? אני מעוניין לצאת לשם מחר בסיסות השעה 1-2 בצהריים, ואתר אגד פשוט לא עובד
תודה רבה.
*בסיסות = בסביבות.
ואם כבר, מה שעות החזרה שלו ביום ראשון בבוקר?

846

Active member
980 זמן הגעה משוער לנתניה:

תודה רבה.
12:30 14:30 842 : זמן הגעה משוער: 12:10 13:25 14:25 מקווה שעזרתי.

idos2

New member
אכן עזרת :)

12:30 14:30 842 : זמן הגעה משוער: 12:10 13:25 14:25 מקווה שעזרתי.
ידוע לך לגבי שעות חזרה מצפת/ראש פינה לנתניה ביום ראשון בבוקר?

846

Active member
980: צפת-ב"ב : 8:03 ,10:03 רציף

מס' 3 בתחנה המרכזות צפת או בצ.ביריה בשעה 8:00 או 10:00 דרך שכונת כנען, חב"ד אחרי התחנה המרכזית יורד דרך רח' הנשיא לרסקו ולמאור חיים.

idos2

New member
איך יורד דרך רחוב הנשיא?

מס' 3 בתחנה המרכזות צפת או בצ.ביריה בשעה 8:00 או 10:00 דרך שכונת כנען, חב"ד אחרי התחנה המרכזית יורד דרך רח' הנשיא לרסקו ולמאור חיים.
איך יורד דרך רחוב הנשיא?
פעם אוטובוסים עלו מעל התחנה המרכזית לכיוון "הגשר" מרחוב הפלמח, אבל היום הבנתי שאסור לסוע משם כי בחורף "קצת" קרס שם הכביש ועיריית צפת תיקנה אבל מתירה רק לרכבים פרטיים לסוע משם.

846

Active member
בכיכר שליד התחנה המרכזית פונים

איך יורד דרך רחוב הנשיא?
פעם אוטובוסים עלו מעל התחנה המרכזית לכיוון "הגשר" מרחוב הפלמח, אבל היום הבנתי שאסור לסוע משם כי בחורף "קצת" קרס שם הכביש ועיריית צפת תיקנה אבל מתירה רק לרכבים פרטיים לסוע משם.
לכיוון ירידה ברחוב שאיני יודע את שמו, אחרי הירידה מתחילה עליה ואז מגיעים לכיכר נוספת, פונים ימינה ואז שמאלה לנשיא. תארתי את זה נכון?

idos2

New member
ממממ, די מדוייק, אפשרי לסוע ככה.

לכיוון ירידה ברחוב שאיני יודע את שמו, אחרי הירידה מתחילה עליה ואז מגיעים לכיכר נוספת, פונים ימינה ואז שמאלה לנשיא. תארתי את זה נכון?
ממממ, די מדוייק, אפשרי לסוע ככה.
קצת מסורבל אבל אפשרי. ניסיתי להיזכר איך בלמס נסע בזמנו, אבל בעצם לא הייתי בצפת מאז שהכביש קרס בחורף, ככה שאני מכיר רק את מה שהיה לפני. אגב, בצפת אנשים לא ממש מכירים שמות של רחובות, הרבה יותר קל להתמצא אם אתה מכיר "מקומות" ומכוון אנשים לפי "מול", "קצת אחרי" וכאלה. בגדול את הדרך "שלך" מתארים ככה: אתה יוצא מאגד לכיוון הבית אבות, בכיכר של הבית אבות לוקח ימינה ובצומת שאחרי זה פונה שמאלה לכיוון הנס קפה

mister K

New member
צפת-ת"א ביום ראשון בבוקר

צפת-ת"א ביום ראשון בבוקר
קו 846 בשעות 5:20 ו-8:15 וקו 845 בשעה 6:20 (חלופת יום ראשון בלבד). שניהם מורידים נוסעים כמובן בצומת נתניה.

846

Active member
לדעתי עדיף 980 הוא זול יותר.

צפת-ת"א ביום ראשון בבוקר
קו 846 בשעות 5:20 ו-8:15 וקו 845 בשעה 6:20 (חלופת יום ראשון בלבד). שניהם מורידים נוסעים כמובן בצומת נתניה.

mister K

New member
צודק

צודק
הוא גם יותר מהיר מה-846 (זה לא משנה את העובדה שקו 846 הוא הקו האהוב עלי באגד). בימי ראשון 980 יוצא מצפת בשעות: 8:00, 10:00, 13:30, 16:30, 20:00 ו-22:30.

idos2

New member
נכון, אבל לא רלוונטי

נכון, אבל לא רלוונטי
אגב, הבנתי שיש שם כרטיסיות לתלמידי ישיבה (גם מעל גיל 18) במחיר של 16 שקל לנסיעה. לא רלוונטי לגבי, מכיוון שאני חייל ולכן נוסע בחינם. גם בתור אזרח אני חושב שהייתי מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולסוע באוטובוס רגיל שהוא אינו "מהדרין" והנוסעים בו אינם חרדים, יתכן שזה "טראומה" עוד מהאוטובוסים של בלמס... אני חייב לציין אגב, שהאוטובוס דפק איחור שאופייני לבלמס והגיע לנתניה ב20 דקות איחור וזאת למרות שהיה חצי ריק. הנהג אגב קצת התבלבל כשהוא ראה חייל עולה לאוטובוס שלו, ושאל אותי לאן אני נוסע כדי לוודא שלא התבלבלתי באוטובוס

846

Active member
קשה להגיע בזמן המתוכנן, האיסוף בב"ב

נכון, אבל לא רלוונטי
אגב, הבנתי שיש שם כרטיסיות לתלמידי ישיבה (גם מעל גיל 18) במחיר של 16 שקל לנסיעה. לא רלוונטי לגבי, מכיוון שאני חייל ולכן נוסע בחינם. גם בתור אזרח אני חושב שהייתי מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולסוע באוטובוס רגיל שהוא אינו "מהדרין" והנוסעים בו אינם חרדים, יתכן שזה "טראומה" עוד מהאוטובוסים של בלמס... אני חייב לציין אגב, שהאוטובוס דפק איחור שאופייני לבלמס והגיע לנתניה ב20 דקות איחור וזאת למרות שהיה חצי ריק. הנהג אגב קצת התבלבל כשהוא ראה חייל עולה לאוטובוס שלו, ושאל אותי לאן אני נוסע כדי לוודא שלא התבלבלתי באוטובוס
לוקח המוןןןןן זמן ויש בד"כ פקק באזור צומת גלילות.

idos2

New member
אין לי טענות לגבי זמן האיסוף, אבל

לוקח המוןןןןן זמן ויש בד"כ פקק באזור צומת גלילות.
למה לא מראש לקבוע שהאוטובוס צריך להגיע לנתניה אחרי 45 דקות במקום אחרי חצי שעה, וככה לחסוך מאנשים 20 דקות המתנה סתם בחום של 2 בצהריים?

846

Active member
יש זמנים מוגדרים באגד לכל נסיעה

למה לא מראש לקבוע שהאוטובוס צריך להגיע לנתניה אחרי 45 דקות במקום אחרי חצי שעה, וככה לחסוך מאנשים 20 דקות המתנה סתם בחום של 2 בצהריים?
צריך איזשהו זמן התייחסות ע"מ לתכנןאת הנסיעות. בכל מקרה בלו"ז הזמן מופיע כמשוער.

Hadas B

New member
עוד שאלת "איך מגיעים?"

עוד שאלת "איך מגיעים?"
איך אני מגיעה מאשקלון לצריפין ביום ראשון דרך תל אביב או דרך ראשל"צ? חשוב לציןי מועד ההגעה למקום בתוך צריפין בוא 10 וחציץ

העצה שלי

עוד שאלת "איך מגיעים?"
איך אני מגיעה מאשקלון לצריפין ביום ראשון דרך תל אביב או דרך ראשל"צ? חשוב לציןי מועד ההגעה למקום בתוך צריפין בוא 10 וחציץ
העצה שלי
אם את מצליחה (לפי לוחות הזמנים באתר של אגד) לתאם את הנסיעה כך שאת יוצאת מאשקלון בקו 310 וממנו עוברת בראשל"צ לקו 6 או לנסיעה (יש רק נסיעה אחת או שתים כאלה) של קו 83 לצריפין, אז אפשר לנסוע דרך ראשון... 6 ו-83 (באותן נסיעות) מפזרים בכל צריפין. אחרת, עדיף לנסוע לת"א (קו 300) ומשם קו 156 שגם כן מפזר בכל צריפין.

idos2

New member
משוער משוער

משוער משוער
אבל מעניין שכל שאר האוטובוסים ה"משוערים" מגיעים גג באיחור של 5 דקות, ואילו זה מאחר קבוע, אפילו לתחנות שלו בתוך בני ברק... אני מקבל את הטענה שלוקח לו זמן לאסוף נוסעים והכל, אז שיקבעו בלו"ז שהוא מגיע לנתניה מאוחר יותר. אגב, אם אוטובוס מגיע יותר מוקדם מהלו"ז המשוער, הוא צריך להמתין בתחנה עד לשעה המופיעה בלו"ז?

זמני בינים

משוער משוער
אבל מעניין שכל שאר האוטובוסים ה"משוערים" מגיעים גג באיחור של 5 דקות, ואילו זה מאחר קבוע, אפילו לתחנות שלו בתוך בני ברק... אני מקבל את הטענה שלוקח לו זמן לאסוף נוסעים והכל, אז שיקבעו בלו"ז שהוא מגיע לנתניה מאוחר יותר. אגב, אם אוטובוס מגיע יותר מוקדם מהלו"ז המשוער, הוא צריך להמתין בתחנה עד לשעה המופיעה בלו"ז?
זמני בינים
זמן מעבר נקרא בעגה המקצועית "זמן ויסות". יש זמנים משוערים, שלא חובה לעמוד בהם (אולי יש גבול מסוים של חריגה מהם), ויש זמני ויסות קבועים שחובה לעמוד בהם. לצערנו, לא כל הנהגים ממתינים תמיד עד זמן הויסות. מצד שני, ישנם זמני ויסות לא הגיוניים (כלומר מאוחרים מדי). בכל אופן בקו 980הבעיה היא הפוכה...

Image of me

New member
למשל לקו 900/910 יש תחנת ויסות

זמני בינים
זמן מעבר נקרא בעגה המקצועית "זמן ויסות". יש זמנים משוערים, שלא חובה לעמוד בהם (אולי יש גבול מסוים של חריגה מהם), ויש זמני ויסות קבועים שחובה לעמוד בהם. לצערנו, לא כל הנהגים ממתינים תמיד עד זמן הויסות. מצד שני, ישנם זמני ויסות לא הגיוניים (כלומר מאוחרים מדי). בכל אופן בקו 980הבעיה היא הפוכה...
למשל לקו 900/910 יש תחנת ויסות
במסוף ארלוזורוב כשהוא נוסע מת"א לחיפה, ושעת היציאה היא רבע שעה אחרי היציאה מהתחנה המרכזית. עד עכשיו כל הנהגים שנסעתי איתם המתינו במסוף ארלוזורוב כנדרש בלו"ז.

מצב
הנושא נעול.
למעלה