*בסיסות = בסביבות.מי יודע את שעות הנסיעה של 980/842
או כל קו אחר שאפשר להגיע בעזרתו ממחלף נתניה לצפת או לראש פינה? אני מעוניין לצאת לשם מחר בסיסות השעה 1-2 בצהריים, ואתר אגד פשוט לא עובדתודה רבה.![]()
980 זמן הגעה משוער לנתניה:מי יודע את שעות הנסיעה של 980/842
או כל קו אחר שאפשר להגיע בעזרתו ממחלף נתניה לצפת או לראש פינה? אני מעוניין לצאת לשם מחר בסיסות השעה 1-2 בצהריים, ואתר אגד פשוט לא עובדתודה רבה.![]()
אכן עזרת980 זמן הגעה משוער לנתניה:
12:30 14:30 842 : זמן הגעה משוער: 12:10 13:25 14:25 מקווה שעזרתי.
980: צפת-ב"ב : 8:03 ,10:03 רציףאכן עזרת
ידוע לך לגבי שעות חזרה מצפת/ראש פינה לנתניה ביום ראשון בבוקר?
איך יורד דרך רחוב הנשיא?980: צפת-ב"ב : 8:03 ,10:03 רציף
מס' 3 בתחנה המרכזות צפת או בצ.ביריה בשעה 8:00 או 10:00 דרך שכונת כנען, חב"ד אחרי התחנה המרכזית יורד דרך רח' הנשיא לרסקו ולמאור חיים.
בכיכר שליד התחנה המרכזית פוניםאיך יורד דרך רחוב הנשיא?
פעם אוטובוסים עלו מעל התחנה המרכזית לכיוון "הגשר" מרחוב הפלמח, אבל היום הבנתי שאסור לסוע משם כי בחורף "קצת" קרס שם הכביש ועיריית צפת תיקנה אבל מתירה רק לרכבים פרטיים לסוע משם.
ממממ, די מדוייק, אפשרי לסוע ככה.בכיכר שליד התחנה המרכזית פונים
לכיוון ירידה ברחוב שאיני יודע את שמו, אחרי הירידה מתחילה עליה ואז מגיעים לכיכר נוספת, פונים ימינה ואז שמאלה לנשיא. תארתי את זה נכון?
צפת-ת"א ביום ראשון בבוקראכן עזרת
ידוע לך לגבי שעות חזרה מצפת/ראש פינה לנתניה ביום ראשון בבוקר?
לדעתי עדיף 980 הוא זול יותר.צפת-ת"א ביום ראשון בבוקר
קו 846 בשעות 5:20 ו-8:15 וקו 845 בשעה 6:20 (חלופת יום ראשון בלבד). שניהם מורידים נוסעים כמובן בצומת נתניה.
צודקלדעתי עדיף 980 הוא זול יותר.
נכון, אבל לא רלוונטילדעתי עדיף 980 הוא זול יותר.
קשה להגיע בזמן המתוכנן, האיסוף בב"בנכון, אבל לא רלוונטי
אגב, הבנתי שיש שם כרטיסיות לתלמידי ישיבה (גם מעל גיל 18) במחיר של 16 שקל לנסיעה. לא רלוונטי לגבי, מכיוון שאני חייל ולכן נוסע בחינם. גם בתור אזרח אני חושב שהייתי מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולסוע באוטובוס רגיל שהוא אינו "מהדרין" והנוסעים בו אינם חרדים, יתכן שזה "טראומה" עוד מהאוטובוסים של בלמס... אני חייב לציין אגב, שהאוטובוס דפק איחור שאופייני לבלמס והגיע לנתניה ב20 דקות איחור וזאת למרות שהיה חצי ריק. הנהג אגב קצת התבלבל כשהוא ראה חייל עולה לאוטובוס שלו, ושאל אותי לאן אני נוסע כדי לוודא שלא התבלבלתי באוטובוס![]()
אין לי טענות לגבי זמן האיסוף, אבלקשה להגיע בזמן המתוכנן, האיסוף בב"ב
לוקח המוןןןןן זמן ויש בד"כ פקק באזור צומת גלילות.
יש זמנים מוגדרים באגד לכל נסיעהאין לי טענות לגבי זמן האיסוף, אבל
למה לא מראש לקבוע שהאוטובוס צריך להגיע לנתניה אחרי 45 דקות במקום אחרי חצי שעה, וככה לחסוך מאנשים 20 דקות המתנה סתם בחום של 2 בצהריים?
עוד שאלת "איך מגיעים?"יש זמנים מוגדרים באגד לכל נסיעה
צריך איזשהו זמן התייחסות ע"מ לתכנןאת הנסיעות. בכל מקרה בלו"ז הזמן מופיע כמשוער.
העצה שליעוד שאלת "איך מגיעים?"
איך אני מגיעה מאשקלון לצריפין ביום ראשון דרך תל אביב או דרך ראשל"צ? חשוב לציןי מועד ההגעה למקום בתוך צריפין בוא 10 וחציץ
משוער משועריש זמנים מוגדרים באגד לכל נסיעה
צריך איזשהו זמן התייחסות ע"מ לתכנןאת הנסיעות. בכל מקרה בלו"ז הזמן מופיע כמשוער.
זמני ביניםמשוער משוער
אבל מעניין שכל שאר האוטובוסים ה"משוערים" מגיעים גג באיחור של 5 דקות, ואילו זה מאחר קבוע, אפילו לתחנות שלו בתוך בני ברק... אני מקבל את הטענה שלוקח לו זמן לאסוף נוסעים והכל, אז שיקבעו בלו"ז שהוא מגיע לנתניה מאוחר יותר. אגב, אם אוטובוס מגיע יותר מוקדם מהלו"ז המשוער, הוא צריך להמתין בתחנה עד לשעה המופיעה בלו"ז?
למשל לקו 900/910 יש תחנת ויסותזמני בינים
זמן מעבר נקרא בעגה המקצועית "זמן ויסות". יש זמנים משוערים, שלא חובה לעמוד בהם (אולי יש גבול מסוים של חריגה מהם), ויש זמני ויסות קבועים שחובה לעמוד בהם. לצערנו, לא כל הנהגים ממתינים תמיד עד זמן הויסות. מצד שני, ישנם זמני ויסות לא הגיוניים (כלומר מאוחרים מדי). בכל אופן בקו 980הבעיה היא הפוכה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.