מי יודע איך מכינים ביצים חומות

  • פותח הנושא GB2
  • פורסם בתאריך

GB2

New member
מי יודע איך מכינים ביצים חומות

(אבל רק ביצצים, ללא חמין וכד')
 
נורא פשוט

מניחים את הביצים בסיר עם מים, המון קליפות של בצל יבש ומוסיפים בערך רבע כוס שמן רגיל ומלח. מרתיחים, מעבירים ללהבה הנמוכה ביותר ומבשלים לילה שלם. מקבלים חמינדוס ממש כמו של החמין. אם רוצים שהביצים לא יתפוצצו כדאי לנקב חריר עם סיכה.
 

SophieT

New member
או שמנגבים הפוך ../images/Emo3.gif

סליחה, קצת הומור חולני של שבת בבוקר עם כאב ראש (לא מהיין, תודה ששאלתם). סופי
 

Lim3

New member
ואני "תופסת טרמפ" - איך עושים שיהיו

"חריצים" חומים על הביצים מבפנים? כאילו פיצוצים? תודה
 

SophieT

New member
זה כבר משהו אחר-

אחרי שאת מבשלת ביצים קשות, סדקי את הקליפה (בלי לקלף) ובשלי במיים שיש בהם עלי תה או רוטב סויה (יש מתכונים טובים בספר הסיני של אהרוני). אחרי הקילוף יהיו לך "עורקים" חומים במקומות של הסדקים. סופי.
 
ואפשר לפי הרעיון הזה

ולפי המתכון שלי, אחרי שהביצים כבר התקשו, לסדוק מעט את הקליפה ואז תתקבל הדוגמא היפה של השיש.
 
למעלה