מי טס להודו עם החברה האוזבקית?

alon666

New member
מי טס להודו עם החברה האוזבקית?../images/Emo4.gif

דרך טשקנט..... זה כדאי? למישהו יש ניסיון? אני טיפה חושש, גם מבחינת הבטיחות וגם מבחינת הסביבה שבה נוחתים (אוזבקיסטאן היא לא מדינה איסלאמית?)

Malcolm X

New member
יש הרבה שטסים/טסות במסלול הזה

אני אישית גם טס עוד מעט..אבל אל-על....מוסיף את ה100 דולר בשביל השקט הנפשי....

aviron

New member
אל-חשש ואל-דאגה

למה וממה לחשוש? הטיסה עם האוסבקים הינה טיסה המוגדרת כ"בטחונית". (אינה עוברת מעל טריטוריות עוינות - הטיסה לטשקנט דרך המרחב האוירי של תורכיה). המטוסים הינם מטוסי "באואינג" ו"אייר-באס". השירות ענייני ! מקומות לרגליים - בניגוד לחברה כחול/לבן. טשקנט הינה בירת מדינה מוסלמית - שאין בה כל בעייה , מה עוד שאת ב"טרנזיט" - לא יוצאת מנמל-התעופה - לגביי ישראלים. (מה שנקרא "איסלאם רך"..). הפלוס הגדול מאד-מאד בהשוואה לאל-על זה הנקודה בה את מעוניינת לנחות בהודו !!!! שימי-לב: בעוד שבאל-על הנחיתה הענה בבומביי וטיסות ההמשך לנקודות אחרות , נגיד דלהי, ורנסי, ארמיצר ועוד - הינן בתשלום נוסף ולא זול הטיסת המשך מטשקט להודו באמצעות האוסבקים הינה לכל מקום שבו תבחרי (מראש, כמובן). מטשקנט יש לאוסבקים טיסות לכל רחבי הודו. אני אישית טסתי לארמיצר, כאמור יש גם לדלהי ולעוד מקוצות. כך שהחסכון הינו לא רק הנראה לעיין בהשוואה לכמה עולה עם אל-על ת"א-בומביי, אלא עוד הרבה כסף לטיסת ההמשך, כאמור! וכעת להמתנה בטשקנט: ההמתנה הינה בטרמינל טרנזיט עם איזשהו מזנון לא אכיל ודיוטיפרי מצחיק. לכן - בדר"כ הקונקשיין הינו בן מספר שעות - ממליץ להצטייד ב... כריכים, במבות וכ"ד, שתייה. לגביי זמן ההמתנה: לגביי הנוסעים להודו - המתנה של מספר שעות כמו 4, 5, 6, 7, - קטן עלינו. תתחילו להתרגל: בהודו תבלו בנסיעות שאורכות 12 ש' ויותר על-מנת לחסוך כסף. הזמן חסר-משמעות לטיולי הודו. לכן: אין מה לחשוש ואין כל בעייה לטוס עם האוסבקים להודו ולכל יעד אחר !!

למעלה