מי חושב שמכיר תוכנה להמרה מWAV ל... MIDI משהו טוב
ב באהבה במבי New member 21/1/03 #3 תנסה את התכנה הזאת- אני לא מבין בזה אז אני לא יודע להגיד נאדה. אתה יכול לרשום ב GOOGLE - "WAVE TO MIDI" ולחפש - יש המון תוכנות כאלו שיהייה בהצלחה - הכיוון מצויין
תנסה את התכנה הזאת- אני לא מבין בזה אז אני לא יודע להגיד נאדה. אתה יכול לרשום ב GOOGLE - "WAVE TO MIDI" ולחפש - יש המון תוכנות כאלו שיהייה בהצלחה - הכיוון מצויין
S speed646 New member 21/1/03 #5 תודה רבה,ויש לי עוד שא´,לא פחות חשו חשובה קיימת תוכנה שיכולהל להוריד את הקול של הזמר מהשיר ולהשאיר את המוזיקה לבד ואולי יש לי סיכוי,אם אני כבר כאן..לשאול אם מישהו מכם מכיר אתר של קבצי מידי של שירים מפורסמים ובכלל כל דבר שוב...תודה
תודה רבה,ויש לי עוד שא´,לא פחות חשו חשובה קיימת תוכנה שיכולהל להוריד את הקול של הזמר מהשיר ולהשאיר את המוזיקה לבד ואולי יש לי סיכוי,אם אני כבר כאן..לשאול אם מישהו מכם מכיר אתר של קבצי מידי של שירים מפורסמים ובכלל כל דבר שוב...תודה
ע עמית המכשף New member 21/1/03 #6 הנה אתר מתחיל באות B שנה את האות בכתובת למעלה לכל אות שתרצה לפי ABC ותקבל את שירי המידי שמתחילים עם אותה אות. מתצל שלא יכול להגיד בבירור איפוא הדף הראשי של האתר הזה כי הכל שם בספרדית ולא ראיתי קישור לדפים האלה. נתחיל מ- B
הנה אתר מתחיל באות B שנה את האות בכתובת למעלה לכל אות שתרצה לפי ABC ותקבל את שירי המידי שמתחילים עם אותה אות. מתצל שלא יכול להגיד בבירור איפוא הדף הראשי של האתר הזה כי הכל שם בספרדית ולא ראיתי קישור לדפים האלה. נתחיל מ- B
S speed646 New member 21/1/03 #7 תודה ,יש סיכוי לבקשה ה-1../images/Emo35.gif תוכנה שמורידה את הקול של הזמר ומשאירה את כל השאר,מוזיקה,צלילים...
תודה ,יש סיכוי לבקשה ה-1../images/Emo35.gif תוכנה שמורידה את הקול של הזמר ומשאירה את כל השאר,מוזיקה,צלילים...