מי זוכר את שם הרכב שהיינו מייבאים..

adgr

New member
דלתא

הגיעה לנמל אשדוד עם חלודה. דלת ליד הנהג לא ניסגרת עד הסוף. מסכן השכן,רק הסעתי אותו לנמל.

eliad2

New member
לא נירא לי שזה שם ישראלי

הייתי ברומניה פעם , אלפים מהאוטו הזה!!! וכתוב עלייהם דלתא אם אני לא טועה.

שי ז.

New member
דאצ'ה היצרן דלתא הדגם

הוא מייצר גם גרסא לא נוסעת של הויזה. היו שני דגמים. 1310 ו 1410.

adgr

New member
מעט נוסטלגיה , הבדיחות על הדלתא

למה הוישרים היו בתוך האוטו? -בגלל היריקות של הבעלים ,טפו איזה חרא של אוטו. למה היו בגג חורים? -לאוזניים של החמור שקנה את האוטו. הרכב היה הבדיחה המדוברת של כל ישראל, הימים היו ימי הסובארו,"רכב לכל ישראלי..." מודעות הפירסום הבטיחו לנהג הישראלי "גם אתה יכול לקנות מודל 88 ..." פקחים נמנעו לתת רפורט חניה מחשש שהרכב באמת ובתמים נתקע ולא חונה.

ceyal

New member
למה יש עמוד בתוך האוטו?

כדי שאם פותחים את ארבעת הדלתות שהגג לא יפול

adgr

New member
יאללה בדיחות :

נהג משאית נוסע בדרך לאילת,פיתאום גמד ירוק מסמן לו לעצור ומודיע שאם הנהג לא נותן לו ליטוף על הראש הוא לא יתן לו להמשיך לנסוע.הנהג מיתפלא אבל מסכים , סה"כ לטיפה על הראש.מלטף וממשיך . אחרי 10 ק"מ גמד אדום עוצר אותו ומודיע שבלי חיבוק הנהג לא ממשיך. הנהג מתחיל לכעוס אבל יאללה קח חיבוק,וממשיך לנסוע במהירות. אחרי עוד 10 ק"מ עוצר אותו גמד כחול ...הנהג מתעצבן , כן אתה בטח רוצה נשיקה !!! - לא עונה השוטר ,את הרישיונות בבקשה.

adgr

New member
בכביש ערד בדרך לאילת

רוכב אופנוען ,בנתיב השני מולו נוסעת בחורה צעירה ברכב ספורט אדום. כשהרכב מיתקרב לאופנוע הצעירה מוציאה את הראש מהחלון וצועקת לאופנוען "חמור על הכביש !" , האופנוען מרים את המישקף וצועק לה "שרמוטה !" ובום. מתנגש בחמור.

ceyal

New member
../images/Emo32.gifנסיון ספר?

מישהו יכול לומר לי מה זה הספר הזה? איפה שכתוב ספר יש פס אדום. עוד סוג של פרסומת? ספר ספר ספר ספר ספר ספר ספר ספר?

גרמי

New member
אויש... סוג חדש של פרסומת מעצבנת...

אחד נכנס לסוכנות דאצ'יה ואומר לסוכן מכירות שהוא רוצה דלתא עם צבע מטאלי. איש המכירות אומר לו: "בוודאי!!! זה מגיע גם עם ג'נטים מגנזיום, 4 חלונות חשמל, מערכת סטריאו עם 6 רמקולים, גג שמש, נעילה מרכזית, מחשב דרך, בקרת......" "רגע!! רגע!!" צועק הקונה. "אתה עובד עליי!!". "אתה התחלת...." אומר הסוכן

TShavit

New member
הלו, הלו, לאט עם הבדיחות על אופנוענ

ים, כן? ובכלל זה לא היה ככה. הרסת את הבדיחה. הנה הנסוח המקורי: הבלונדינית נסעה לחוף מנדרין, מולה בא אופנוען וצועק לה "שרמוטה"! הבלונדינית צועקת לו "חמור!". ואז היא מתנגשת בשרמוטה.

ceyal

New member
ערס וחברה שלו עוצרים מונית....

"כמה זה לשכונת התקווה?" - שואל הערסון "25 ש"ח" - עונה נהג המונית "ועם חברה שלי כמה?" "אותו מחיר" - עונה שוב הנהג "את רואה?" אומר הערס לחברה שלו-"תמיד אמרתי לך שאת לא שווה כלום!"

avinusha

New member
lol - ניסוח מוצלח יותר, למרות שלא

נראה לי שזה הניסוח המקורי

avinusha

New member
המתאגרף.

אלוף העולם באיגרוף נכנס אחרי קרב שניצח להתקלח, אבל מה ? הייתה לו חליפה ממש יקרה, הוא לא ידע אם להשאיר אותה במלתחות מפני שפחד שיגנבו לו אותה, הוא חשב.. וחשב, אחרי שעה הוא החליט להשאיר את החליפה על כיסא ולרשום: "מי שיגע בחליפה ימות! מאלוף העולם באיגרוף." טוב.. הוא נכנס להתקלח וכל אחד שעובר רואה את החליפה.. ואת הפתק, מפחד, ולא מתקרב לחליפה. אחרי שהאלוף יוצא מהמקלחת, הוא משתגע, הוא לא רואה את החליפה במקומה ! פתאום הוא רואה על הכיסא שהייתה עליו החליפה פתק ובו רשום: "דפקתי לך ת'חליפה .. מאלוף העולם בריצה."

adgr

New member
משאית התנגשה בסוס

למקום הגיעו 2 שוטרי תנועה. האחד שואל את חברו " תגיד איך רושמים "שטרניחובסקי" ? השוטר השני חושב חושב ועונה : עזוב אותך בוא ניגרור את הסוס לרחוב הס

adgr

New member
בלונדינית פצצה בפרארי יוצאת מחנייה

של בית חולים.היא ניתקלת ב-3 חולים : אחד עם גבס על הרגל, אחד עם קביים ואחד בכיסא גלגלים. היא אומרת להם שמי שישיג אותה בנסיעה יקבל ממנה מה שירצה. מתחילה לנסוע לאט ושלושתם אחריה, מגבירה מהירות והמגובס נעצר מגבירה מהירות וההוא עם הקביים נופל ,רק השלישי בכיסא עדיין אחריה. מגבירה ל 120 קמ"ש וההוא בכיסא גלגלים אחריה צמוד. לבסוף היא עוצרת יוצאת מהאוטו ושואלת מה תבקש? עונה לה: יא בת זונה ,שחררי אותי התחבושת הסתבכה באגזוז.

למעלה