מי המזל הכי מועדף? |ëúø|

epitaph

New member
שבי.....סיימתי

עכשיו שולח...לספר שלקחתי ממנו את התמונות קוראים "היקום" מאת רוי א´ גלנט...זה ספר אסטרונומיה בכלל

לא נכון!!!

עכשיו תקבל את הכתובת, והניתוח יבוא בהמשך... :) יאיר... הנה הכתובת: (וכולם מוזמנים)... לחץ למטה

*gemini*

New member
שכחת לציין

את הרכושניות של האריות, שלדעתי זה חסרון עצום. האריות לא אוהבים שאומרים להם מה לעשות? זה לא מונע מהם לנסות להכתיב לאחרים את החיים, החל מהדברים הקטנים כמו איזה חולצה ללבוש, ועם מי להתחבר. הם חולים לעצמם על התחת, אבל לא בצורה משעשעת וחמודה כמו הקשתים, אלא בצורה מתנשאת. לדעתי "המזל הכי טוב" זה עניין אישי. אני אישית מסתדרת הכי טוב עם קשתים. הם משגעים, מצחיקים, קלילים, אופטימים, מעניינים.....

זה באמת עניין אישי... בזה צריך לסכם

את המגילה שנפתחה לה פה... אבל לסיכום מזל אריה; ובכן הוא בטוח שהוא המלך (ולכן כך הוא צריך להתנהג לא?), לכן תמצאו הרבה אריות שנמצאים בסכסוך בינם לבין עצמם (איך יכולים למלוך שני מלכים בממלכה?!). כמו גניפר לופז ומדונה - שתי הדיבות הלביות. למרות גאוותנותו, בל נשכח שהוא באמת מנסה להיות נחמד ואדיב... רק שלפעמים הוא לא שם לב שהוא מתנשא בעזרה שהציע. אבל למרות הכל - הוא מזל מאוד לבבי, עם חוש הומור... שיודע לחיות את החיים בכיף. כל אחד יכול להעזר בחבר אריה שתמיד יחגוג לך את היום הולדת בצורה הכי כיפית ומפוארת... תמיד יוציא אותך מהבית לאיזה בילוי.... יוציא אותך מהשגרה... אז נכון שהם קצת שטלתניים - אבל בינינו, זה בא מאהבה (ואגו מנופח)... וכל שאגה של האריה, דינה כיללה של חתול... אז בואו נעמיד כולנו פנים שהשור הוא רק שור, והסרטן הוא רק סרטן, והעקרב רק עקרב הוא - וכולנו נמצאים תחת חסדו של המלך האריה (והמלך יודע מה טוב לעמו!). בסה"כ - אם נניח את האגו ש-ל-נ-ו בצד.. נגלה שתפסנו חבר לא רע דווקא
שלכם, שבי (שמשוכנע שתאומים הוא הוא המזל הטוב ביותר!) הערה לגבי הקשת, אני בטוח שהשור ימצא את קלילותם כבלתי נסבלת, ויראה אותם כלא נאמנים (כמה חופש הם צריכים, לעזאזל..?! זה כבר נהייה חשוד!). העקרב והסרטן גם צריכים מישהו קרוב אליהם - וקשת... FORGET IT! אבל לתאומים ומאזניים אווריריים... קשת פרטנר מצויין. ככה שכל מזל "והשיגעון" שלו.

*gemini*

New member
אוי, עכשו שמתי לב שזה יצא לי קצת

תוקפני. לא זאת היתה הכוונה. סך הכל גם לדעתי אריה ניחן בתכונות שציינת (אהבה פה היא מילת המפתח, כי הוא פשוט אוהב לאהוב), ומשום מה הנסיון שלי להראות שגם לאריה יש צד שלילי יצא קצת אגרסיבי (אולי בגלל שהאקס עלה לי בראש כשכתבתי את זה.
)

epitaph

New member
שבי...

העלתי את כול התמונות כבר לקישור שהבאת לי...יש עוד תמונה שאני רוצה לסרוק לך, משהו נחמד.

אל תשאל אילו בעיות הוא עשה לי!

לא משנה אני מסדר את זה... טוב, שלח את התמונות... בתנאי שהן יפות כמו אלו
שבי שזה לא היום שלו 8-[

למעלה