מי היתה לאחרונה ב"עמק" ברחוב שלבים יש משהו מעניין לגיל חצי שנה ?
מ מתרגשת New member 30/11/04 #2 הייתי שם ממש לא מזמן ולא היה שם שום דבר מעניין. אבל מה שכן הוא אמר שהם מקבלים דברים חדשים כמעט כל שבוע אז כל מה שיגידו לך לא יהיה תקף אלא אם הביקור היה ממש לאחרונה.
הייתי שם ממש לא מזמן ולא היה שם שום דבר מעניין. אבל מה שכן הוא אמר שהם מקבלים דברים חדשים כמעט כל שבוע אז כל מה שיגידו לך לא יהיה תקף אלא אם הביקור היה ממש לאחרונה.
מ מאורים New member 1/12/04 #5 כשאתן אומרות כלום אתן מתכוונות שלא היה כלום לגיל חצי שנה ? או בכלל כלום ? מה כן היה זוכרות ? היו פיגמות לגיל 5 ? תודה
כשאתן אומרות כלום אתן מתכוונות שלא היה כלום לגיל חצי שנה ? או בכלל כלום ? מה כן היה זוכרות ? היו פיגמות לגיל 5 ? תודה
ר רות י New member 1/12/04 #6 כשאני הייתי שם גם לא היה כלום. קנית מכנס לבכורה שלי שכל התפרים נפרמו אחרי שימוש אחד. בלאגן מסריח שם, ממש מעצבן. לא חוזרת לשם יותר בחיים שלי. הבריאות הנפשית שלי לא שווה את כיתות הרגליים והחיטוטים שם.
כשאני הייתי שם גם לא היה כלום. קנית מכנס לבכורה שלי שכל התפרים נפרמו אחרי שימוש אחד. בלאגן מסריח שם, ממש מעצבן. לא חוזרת לשם יותר בחיים שלי. הבריאות הנפשית שלי לא שווה את כיתות הרגליים והחיטוטים שם.